Χόμπιτ

αχαχαχαχαχ

xaaxaxaxaxaxaxax

Και μια αποψη απο εναν “γνωστη”…

Αξίζει πραγματικά να δώσεις χρήματα για να το δείς στο σινεμά (όχι απαραίτητα σε 3d),μόνο και μόνο για τα εφέ που κόβουν την ανάσα.Είχε όλα όσα μου άρεσαν στην τριλογία του άρχοντα.Άλλωστε Peter Jackson εγγύηση!Εδώ φαίνεται η διαφορά από έναν καλό σκηνοθέτη που προσλαμβάνεται από το Hollywood για να κάνει μια ταινία με έναν σκηνοθέτη που είναι πραγματικός οπαδός των βιβλίων,όπως αυτός.Δεν υπάρχει καλύτερος που θα μπορούσε να ζωντανέψει το σύμπαν του Τόλκιν.

…συμφωνώ απόλυτα:):!:

χθες το ειδα κ γω,με καλυψες απολυτα κ εμενα!!φοβερα τοπια,ατμοσφαιρα,ο jackson το χει κ συνεχιζει μια χαρα

κυριως για τη δουλεμενη χορογραφια στο 1:49

γαμησε!!!

…πάρα πολύ καλό:):!:

:lol: απαραδεκτοι τυποι

Το φοβόμουν ότι θα γινόταν αυτό κάποια στιγμή…

Ρε τυρέμπορες, EUROPOWER ένα κομμάτι τίγκα Μπάθορι ρε; #-o

αλλωστε η διασκευη παιρνει στα σοβαρα τον εαυτο της!Ολα γινονται γιουροπαουερ, απο Παντελιδης μεχρι Howard Shore.

θελω gif το 1:52

Επίσης ήμουν σίγουρος ότι εσένα θα σου άρεσε, αρουραίε.

εγω θέλω να βγεί ένα teaser μέχρι το Φλεβάρη, τι σκατά, γυρισμένο τόχουνε τα μουνιά…

επιτηδες το κάνουν ρε οι πούστηδες…

περιμένω και γώ πάρα πολύ το 1ο teaser.

Επιτέλους το δα και σε 3d. Πρέπει να πω ότι ήταν το πρώτο 3d που βλέπω και μου άρεσε. Πολύ μάλιστα. Το βρήκα διακριτικό. Δεν με κούρασε καθόλου. Απλά ήταν πολύ πιο ευκρινές και με περισσότερο βάθος προφανώς από ότι η απλή έκδοση! Το καταχάρηκα και κατέληξα ότι το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ο Azog. Δεν μου κάθεται πολύ ταιριαστή όλη του η παρουσία, εμφάνιση, στυλ κτλ με το υπόλοιπο έργο.

το είδα ψες…ενταξη εννοειται μ’αρεσε…λιγο η σκηνη με τους γριφους θα μπορουσε να ειναι πιο μικρη, και επισης οι αετοι…γιατι τους αφησαν τοσο μακρια!!:roll:
α και…δεν ειχα ψάξει για την ταινία “γεγονοτα” πριν τη δω,ουτε εδω μεσα ειχα μπει ,ουτε για καστ ηξερα κτλ κτλ…αλλα ρε…μονο εγω νομιζα οτι ο Τhorin ήταν ο μελ γκίμπσον?#-o

[SPOILER]ε μα…
[/SPOILER]

Αχαχαχαχ, η αλήθεια είναι πως του φέρνει στη συγκεκριμένη εικόνα!

Αλλά και πάλι… Ναι, μόνο εσύ το νόμισες. :PP