hokam
December 2, 2007, 3:51am
:lol: :lol:
Αυτος θα σου τις φαει ολες ρε.Ειναι ο απολυτος ΟΥΜ!Δε θες να συγκριθεις μαζι του!
Ουτε μεις το λεμε μυτινγ.Μπουγατσομυτινγ το λεμε :-s
hokam
December 3, 2007, 2:15pm
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!
ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΣΠΕΡΑΝ ΕΧΟΜΕΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΥΤΗΝΓΚ 10 Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!
ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΕΞΤΕΡ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΟΛ ΕΙΣΤΕ???
Lunatic
December 3, 2007, 2:55pm
You make me cry!!Πόσο μου έχει λείψει η Καμάρα…
υπαρχει μια δυσκολια για μενα! θα προσπαθησω παντως!
dexter1
December 6, 2007, 3:19pm
:lol2: :lol2: :lol2:
Μην κάνετε μπουγατσομύτηνγκ όσο λείπω :roll:
hokam
December 6, 2007, 3:42pm
Aποψε και αυριο εχουμε “ανεπισημα” οποτε να ζηλευεις και συ,σαν τον Γερμαναρεν Θεριεν.
dexter1
December 7, 2007, 1:16am
8O
Αντίο.
Ειδικά εσύ Χοκαμάκο, που είπα ότι θα σε στηρίξω κιόλας (ξέρεις πού), δεν περίμενα να με προδώκεις έτσι.
Φλέβα.
Θα κανουμε τπτ αυτη τη βδομαδα? :-k
rocking_monster_0666:
εεε…ειμαι και γω εδω τελικα…
ηταν το πρωτο μου μυτινγκ…θεικο…μαματο …πολυ ωραιο…καλο θα ελεγα…με αρεσε…το κρασι της βερνιλακ ευτυχως δεν με χτυπησε ιδιαιτερα οπως ανεμενα (καποιες βεβαια τις χτυπαει χωρις να πιουν ιδιαιτερα μεγαλες ποσοστητες αλλα αυτο δεν ειναι θεμα που πρεπει να μας απασχολησει ιδιαιτερα αυτη την στιγμη…εχμ…)…οποτε ολα καλα…πολυ ωραια…επιτελους απεδειξα πως δεν ειμαι αυτο που ολοι περιμεναν,…ενα τυπικο μεταλ-ποζερ τερας…ειμαι κατι πολυ χειροτερο…
παντως θα πρεπει να τονισω οτι μεσα στην πολυπληθη συντροφια το ροκιν υπηρχαν 2 δυναμεις οι οποιες επηρεασαν καταλυτικα την βραδυα μου…η μια δυναμη ηταν αυτη του κακου(της γκαντεμιας δλδ) και η αλλη του καλου(της τυχης-κωλοφαρδιας…)…η δυναμη του κακου ηταν αυτη ποιυ με εκανε να ψαχνω τα κλειδια μου οταν εφτασα στο σπιτι…τα ειχα χασει ναι καλα καταλαβατε…καποιος με γκαντεμιασε γαμω…αλλα φυσικα υπηρξε και η δυναμη του καλου που παντα υπερισχυει στο τελος (οπως μας εχουν διδαξει τα επη-ταινιες με τον βανταμ και τον σιγκαλ…)…ναι αυτη η δυναμη με εκανε να περασω το υπολοιπο της νυχτας και πολυ εξαλα…μα πολυ…απο τις πιο γεματες μερες(εχμμμ νυχτες) μου στη σαλονικη…δεν μνπορω να σας πω τι ακριβως επακολουθησε γιατι βαριεμαι και ετσι…αλλα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι αντι να κοιμηθω απο τις 2 δεν κοιμηθηκα καθολου και περασα γαματα…και φυσικα τα κλειδια βρεθηκαν…τι θελω να πω με ολα αυτα;;; τπτ απλα αναζητω ποια ηταν αυτα τα πνευματα του καλου και του κακου…πειτε μου ποια;;;; θελω να βρεθουνε τωρα!!!
Ετσι αγαπητε ροκιν μονσταα αφιερωνω … αφιερωνω λεγω , αυτο το ποστ μου σε σενα …
και σου ευχομαι με ολη μου την ψυχη να σε συνοδευει καλη τυχη σε καθε σου πραξη …
:twisted: :twisted: [SIZE=“3”]ΜΟυυυυααααααχαχαχαχχααχαχχα[/SIZE] :twisted: :twisted:
(εντιτ : το συγκεκριμενο ποστ βρισκεται στον αριθμο 666)
TexasFlood:
Ετσι αγαπητε ροκιν μονσταα αφιερωνω … αφιερωνω λεγω , αυτο το ποστ μου σε σενα …
και σου ευχομαι με ολη μου την ψυχη να σε συνοδευει καλη τυχη σε καθε σου πραξη …
:twisted: :twisted: [SIZE=“3”]ΜΟυυυυααααααχαχαχαχχααχαχχα[/SIZE] :twisted: :twisted:
(εντιτ : το συγκεκριμενο ποστ βρισκεται στον αριθμο 666)
thanxxxxxxxxxxxxxxxxx
:lol:
Therion
December 14, 2007, 4:27pm
Eπ τι κανετε?Σας ελειψα?Το ξερω.
Το αλλο Σαββατο,22 του μηνος.Μεγκα σουπερ μιτινγκ.Οποιος δεν ερθει τον παιρνει ε.
Δηλωνουμε συμμετοχες.
Εγω
Λεντ
Χοκαμ
Μπλουζ
Φριφρι
Δεχτερ
Σορτσμποι
.
.
.
Παρακατω.
Therion
December 14, 2007, 5:44pm
led_zeppelin:
Εγω δεν θα ρθω.
Θες να τον παρεις ολοκληρο εσυ?Ξερω που μενεις και ξερω και σουπεραδες που μενουν κοντα σου.
Therion
December 14, 2007, 5:57pm
Τς.Σκασε.Σπαμμερ.
Απαντατε οι υπολοιποι.
hokam
December 14, 2007, 8:05pm
Δεν εχω χρονο για το Θεριο,θα πινω μπυρες και θα παιζω προ…