A οκ και γω μεσα ειμαι λογικα .
Από αριθμό πως πάμε…;
Εγω
Λεντ
Χοκαμ
Μπλουζ
Φριφρι (μαλλον)
Δεχτερ
Σορτσμποι
Τουριν
Τεξασφλαδ
Πεητζ (μαλλον)
Αν τα μαλλον γινουν σιγουρα…γραφουμε ιστορια!
Τα ντεχτερς ειναι αμφιβολα. Λογικα θα μπορει ο Ρονης, επομενως:
Εγω
Θεριο
Χοκαμ
Μπλουζλικ
Πεητζ
Φλαντ
Ρονης
Βαγγελης (θα ρθεις πουστη)
Τουριν
Μανστα (θα ρθεις πουστη)
Τα ντέχτερς είναι όντως αμφίβολα γιατί πετάνε στις 7 το πρωί και πρέπει να κοιμηθούν και λίγο, ειδικά το χεσμένο δέχτερ που θα πιάσει 400 σφυγμούς/sec στο αεροπλάνο, θα εξαντληθεί αν δεν κοιμηθεί καθόλου
Ψηθείτε να πάμε και για καφέ εκείνη τη μέρα, μετά πάτε εσείς για τα κρασά σας… Ελάααααααααααατε μωρέεεεεεεεεε!!!
:roll:
Αν το φριφρι είναι το ιφρίτι, μη με πληγώνετε γιατί δεν μπορεί να ανέβει Θεσσαλονίκη. ¶ντε, σταματήστε και μη μου το θυμίζετε
Όταν το αεροπλάνο κάνει ελεύθερη πτώση, πόσους σφιγμούς πιάνεις?:roll:
Μηδεν μολις το πλανο αγγιξει το εδαφος.
Χμμμμ σε συμπαθούσα. Τι κρίμα που σε μισώ τώρα
Σοφικάπα, αυτό ακριβώς
Αγάπες μου!!
Zει:!:
Θα ερθετε και σκασμος.Καλυτερα να σαι κουρασμενη στο αεροπλανο,να μη νιωσεις την πτωση κιολας.
Καφες χλωμοτατο ρε.Δεν θα προλαβω.
Δε θα προλάβεις, διότι τα ΚΤΕΛ ξέρεις ένα ποσοστό ατυχημάτων που έχουν ε; Κρίμα.
Άσε που το εισιτήριο στο έκλεισα εγώ… :roll:
Τώρα χωρίς πλάκα κόψτε με τις πτώσεις γιατί μιλάμε για παθολογική κατάσταση και δεν είναι αστείο.
Ναι το ξερω,και επειδη θελω να σε ευχαριστησω θα τσακιστεις να ερθεις.Θα κερασω και ψωμακια.
Φτανω απογευμα ρε,τι σκατα,με το που θα πατησω το ποδι σπιτι μετα απο 2μιση μηνες θα πω “Επ γεια ηρθα,τι λεει καλα?Ωραια,φευγω τωρα”.
Μπα.
Παιδιά πειτε καμια ώρα…Γιατί δεν έχουμε internet πάνω…
Χμμ,φανταζομαι κατι στο στυλ Καμαρα 22:00 ?
Ναι κατι τετοιο θα ηταν ιδανκο!
Mια χαρα ειναι !
Μετα απο αιτηση Μπαλτα, να βρεθουμε νωρις για καφε οσοι μπορουμε και να το παρουμε σερι γιατι το βραδυ στα κρασια δεν θα ειναι αυτοι. Οσοι ειστε για καφε, 19:00 Καμαρα. Πειτε ομως για να ξερουμε.
λογικα οκ! εαν θυμαμε εχω ενα μαθημα που τελιωνει στις 7! αρα θα ερθω να σας βρω λογικα εκει που θα κατσετε!
Eγω ειμαι μεσα για καφε.Τωρα ειδα οτι παιζει ο Ζαχαριαδης(ο καθηγητης μου)το βραδυ,οποτε για βραδινη φαση ψιλοχλωμο για μενα
Oκ για απογευμα!Για το βραδυ δεν ξερω αν θα μπορεσω τελικα ακομα.:?
Οπως και να χει ομως,με το Θεριο θα το τσουγκρισουμε το ποτηριον…