μολις εμαθα οτι θα σκασει μυτη μαζι μας ενα παλικαρι που τις τελευταις μερες εχει κανει πολυ αισθητη την παρουσια του! 8)
ο θεατρίνος που έχει χαθεί ?
Θα’χουμε και σουρπραιζ δηλαδη?
Γουσταρω.
ακυρο τελικα μου το ακυρωσε…
:-s
Ποιος ηταν να τον βρισω?
Therion,Led,Bluez ελπιζω να πηγατε ολες κομμωτηριο και να κανατε το μιζανπλι σας για το αποψινο μητινγκ.Φορεστε και την καλυτερη τουαλετα σας ή μπιντε και νεροχυτη αν προτιματε και καντε τις υπολοιπες μπουγατσοφαγες να σκασουν απ τη ζηλια τους.
Εσυ τι θα φορας?Να ξερω να βαλω κατι ταιριαστο καλε.
Tι δε θα φοραω να ρωτας χρυσο μου.Αποφυγε παντως το 12ποντο γιατι θα βελαξεις στην ανηφορα γαι το μπιτ.
Χμ θα ηταν χρησιμο ενα 8ποντο για να ερθω στα ισια του Μπλουζ.Αλλα θα κολλησει πουθενα και θα σπασει.Kαι δεν τα μπορω τα αιματα.
/gay mode off
Στριψτε τα μουστακια σας,βαλτε τις αρβυλες και φορτωστε τ’αρματα.
Τα λεμε σε 1.30 ωρα.
Μπλουζ ακομα δεν μου πες ποιος ειναι ο προδοτης.
Περιμενουμε νεα απο το φλωρο-μιτινγκ σας…
To meeting ολοκληρωθηκε προ ολιγου με απολυτη επιτυχια.
Ημασταν 6 ρε.Ετσι για να μη λετε.
Εγω,hokam,led_zeppelin,bluezlick,JimmyPage,ronie.
Πιναμε κρασια στο μπιτ μεχρι που μας διωξαν λιγο ευγενικα για να κλεισουν,μετα led κ ronie αποχωρησαν και οι υπολοιποι πηγαμε για μπουγατσες/πενιρλια κοντα στον Λευκο Πυργο.Εδω ειχα μεινει εγω και 3 κιθαριστες και οπως ειναι φυσικο πιασαν τη συζητηση για κιθαρες και αμπαλους και γαματους κιθαριστες κι εγω ο ασχετος ακουγα σαν το παιδακι που παει πρωτη μερα σχολειο και μαθαινει την αλφαβητα.
Περασαμε γαματα και θα το επαναλαβουμε φυσικα.Ακουσαμε και ανεκδοτα hokam και led_zeppelin live.
Ζηλεψτε.
Χοκαμ ανεβασε τις ποζεροφωτος.
Δε χωραμε πλεον ουτε σε αμαξι ρε Νοτιοι συκοφαντες!
Φωτο-γραφικο υλικο των γραφικων μπουγατσοφαγων συντομα στις οθονες σας.
Αφου δεν μας κυνηγησε με κανα μπουγατσομαχαιρο ο Therion με την κουβεντα που πιασαμε,ειναι ενα μικρο θαυμα.Κατι μου λεει οτι την αλλη φορα θα εκδικηθει,μιλωντας για ποδοσφαιρο με τον Led_Zeppelin.
Θα επαναληφθει στανταρ και περιμενουμε και εκπροσωπηση απ τα “κεντρικα”.8)
Μαλακα οχι τις φωτογραφιες. Δεν εχετε δει κατι πιο ασχημο. Α, θελω την δικια μου που βγηκα ΑΓΡΙΟΣ.
Κατα τ’αλλα ομορφα ηταν, να προσθεσω σ’αυτα που ειπε το θεριο μια συμπαθεστατη κοπελα που ειχε σφυριξει 2-3 μπαφους και ξεκινησε μερικες σουρεαλιστικες παρεμβασεις στην κουβεντα μας.
Στο υπολοιπο της συνευρεσης, ηπιαμε κρασι, μετρησαμε τα τσουτσουνια μας, λοιδωρησαμε περαστικους, ο ενας τον αλλο, χορεψαμε Μακαρενα και γενικως ηταν εμορφα.
Θα ξαναγινει, μη ντρεπεστε και οι υπολοιποι, ειμαστε καλα παιδια.
Κ εμεις γυρισαμε με τα ποδια οπως παρελειψες να αναφερεις!!Οχι σαν τους αλλους τους βοθρακες που βαργιουνται να κουνηθουνε…[-X
Ναι ητανε εμορφα!!Κυριως οταν θαβαμε τους νοτιους…
Χοκαμ οχι φωτο!
μετα απο πολλες προσπαθειες καταφεραμε κ μαζευτικαμε 6 ατομα! ειμασταν κοντα στα 7 αλλα μας ακυρωσε ο texas flood! σε λιγο καιρο νοτιοι συμφορουμιτες η συναντησσεις μας θα αφηνουν εποχη!
γενικα περασαμε γαματα! ιπιαμε γελασαμε κανα ποζεριες αλητειες κ γενικα πολυ ροκ ν ρολ!
μεγαλη στιγμη η συζητηση του Hokam με την κοπελα για ενα τρκτικο που σκοτωνει κομπρες…:lol: :lol:
ακομα δεν μπορω να πιστεψω το ποσο σοαβαρα μιλουσε κ δεν γελουσε!#-o :lol:
αντε σηκωσε φωτο να μας θαυμασουν!
Η βραδυα περιειχε…
Στοχασμο πανω στον υπαρξισμο του Σοπεναουερ και αναλυση του κονσερτου αρ.3 του Ραχμανινοφ νοτα προς νοτα…
Εντονες διαφωνιες πανω στο αν ερθουν τελικα οι Moody Blues στην Ελλαδα…Η οργη ειναι εμφανης…
Στιγμες στωικοτητας και απογοητευσης “στολιζοντας” τα υπολοιπα μελη του Rocking.gr…
Στο τσακιρ’ κεφι…
Στο Δελτα του Μισσισιπη δεν πινουν κρασι…
Ο Jimmy Page ηταν ινκογνιτο στη χωρα μας,οποτε και η παρακληση του να μην δημοσιευσουμε κανονικη φωτο του εγινε δεκτη.
Στο τελος της βραδυας ολα ηταν ψιλοθολα…
Next time θα δειξουμε την πραγματικη μας αριθμητικη υπεροχη!Ισα και με 10 ατομα λοιπον στο επομενο μητινγκ!Ουγκ.
Τα δικα μας μιτινγκ ειναι καλυτερα!
:σνομπ:
:p:p
Ρε χοκαμ, πες ποιος ειναι ο καθενας…
Στην τελευταια φωτο απο αριστερα προς δεξια:Bluezlick-Therion-hokam-Led_Zeppelin-Ronie.
Η κοτσιδα στην προτελευταια φωτο ειναι ο Jimmy_page.
Τι νουμερα που εισαστε ολοι.:-s
Στην 4η φωτο καντε ζουμ στον ronie.Απιστευτο βλεμμα.Ο Νταμιεν επινε χτες κρασια μαζι μας.