Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Καλα αυτο δεν το κανουμε μονο στα μπουγατσομυτηνγκ! Ειναι σαν να λες οτι αναπνεουμε! :stuck_out_tongue:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αισχος αισχος τστστστστστσ :lol: :lol: να αυτα ακουμε εμεις τα μικρα κ μετα φοβομαστε :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Eγω σε ειπα…μην φοβασαι να ερθεις…ολα οσα λεμε εδω ειναι για ξεκαρφωμα να μην μας λεν φλωρους…κατα βαθως ειμαστε πολυ καλα πιαδια…πινουμε τσαι παιζουμε μπριτζ και συζηταμε για ποιηση και θεατρο…ειναι πολυ ωραια στα μυτιγκζ

Λεπον, το ψησατε το μπουγατσομυτινγκ για αυριο το απογευμα! Αντε! Αϊμ μπακ ιν βλακ!

Βλακ είσαι που δεν κατεβαίνεις Αθήνα για μίτινκ.

Καλά να περάσετε αύριο γκέηδες :frowning: Μεταλ Λοζ, next time :frowning:

Ρε βλαμενε τελευταια στιγμη το λες!
Πειτε ρε ποιοι μπορουν για αυριο.Εγω 99% μεσα.

Εγω μπορω 100%. αν θετε

Εγώ μπορώ μόνο το βράδυ. 21.03 θα πάω για μπάλα.22.18 θα τελειώσω. Ε μετά τις 23.00 θα μαι κάτω.
Αν είστε κάπου (και εφόσον κανονίσετε για βράδυ) θα έρθω να σας βρω.

1ο ποστ εδώ ε!!

Eγω παιζει να παω Nick Cave,αλλιως ειμαι μεσα ή θα ρθω να σας βρω στο καπακι στην τελικη.

μεσα.

Το ξερω ρε! Αλλα Τεταρτη ηρθα και ολη μερα κοιμομουν και δεν ηξερα μεχρι ποτε θα κατσω στην πολη.:stuck_out_tongue:
Εγω απογευματακι μπορω παιδες, απο τις 5 μεχρι τις 9-10 ειμαι ελευθερος, μετα ειμαι ειμαι παντρεμενος. :expressionless:
Πειτε ωρα και μερος εσεις τα ντοπια κρεατα.

Tι μεχρι 9-10 ρε φλωρε.Μονο για καφε δηλαδη?Καν’το μεχρι 12-1-2.
Αν μπορεις να κατσεις,να πουμε κατα τις 8?
Αλλιως νωριτερα.

Εγώ γράφω 14.45 - 17.30
Εάν μπορείτε κάντε το κάπου στις 17.30 - 18.00
Μέχρι τις 19.30 μπορώ να κάτσω…
Αφού δεν μπορεί το βράδυ… :twisted:

Ή μάλλον ας κανονίσουμε για βράδυ καλύτερα:lol: :lol:

Κι εγώ μπορώ γύρω στις 6. Άρα εκει περίπου που βολεύει τους περισσότερους.

Eγω μπορω ολη μερα, ερχομαι στο μερος σας και τα κανω ολα!

Μπαααα, χλωμο για βραδυ. :frowning: Ελα, βολεβει και τον Scourge για απογευματακι!

Εσυ εισαι ΦΛΛΛΩΡΟΣ χαμουτζης και ασε τα κουφια.

:stuck_out_tongue:

Να παρεις καινουργιες γοβες ομως. Τις βαρεθηκα αυτες που εχεις.

Αφου ξυπολητο ερχομαι :-s

Εκλεισε 6:30 Καμαρα! Οσες καυτες (για σενα το λεω Βακιλε), προσελθετε!

Στην Καμαρα θα κατσουμε? Να φερω πλαστικα ποτηρακια και μηχανακι για φραπε με μπαταριες?