Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Το χα καταλάβει οτι κανελλώνει το ριζόγαλο. :expressionless:

Και αυτό το ποστ τι είναι; :slight_smile:

καλα νταξει, γαματα ηταν χθες! βρηκαμε και τραπεζι εξω, ευτυχως, διπλα στην παραλιακη! (παλι καλα που σηκωθηκε αυτη η παρεα και κατσαμε εμεις… :stuck_out_tongue: )

βεβαια αν η σερβιτορα ηταν πιο γρηγορη και μας εφερνε την πιτσα με το philadelphia και οχι με κασερι, οπως ζητησαμε, θα ηταν καλυτερα!

δεχτερακι, ακομα να καταφερεις να φας την πιτσα που περισσεψε;;; δεν εχεις παραπονο ομως, στην εβαλαν σε ωραιο κουτακι!

xoxo, να το ξανακανουμε συντομα ε!

Ποιοι?Που?Μαστουρωμενη εισαι?

Χρήστο, εσύ από τη στιγμή που είχες σουρώσει τόσο, δεν νομίζω ότι δικαιούσαι να μιλάς :stuck_out_tongue: Ειδικά αφού δε θυμόσουν καν τη διεύθυνσή σου μετά…

Nαι οταν σουρωνει αυτο το παιδι ξεχναει γενικα…

κλαιω

Κι εγω :confused:
Θα ελεγα να αφησουμε τα αστειακια.Δεν ειναι αστεια :expressionless:
Kαι ειναι και ψευτικα.

Oτι ειναι ψευτικα,ειναι!:wink:

Δεν ειμαστε τοσο τρου σε ολα!:stuck_out_tongue:

δώστε στο λαό παρασκήνιο

Χα.Θα θελες μικρε.

έλα,πες μου!
και θα σου δώσω κι εγώ τα πνευματικά δικαιώματα του μνούχου

Δεν ξέρω αν σας το έχω πει αλλά είμαι μεγάλος λάτρης των καυτερών φαγητών όπως…μπουγιουρντί, τυροκαυτερή και ό,τι έχει πιπεριες! Με δροσίζουν πάρα πολύ! Αυτά δεν λέγαμε και χθες, ε κύριε Χρήστο ‘‘The Main Monkey Business’’ Therion;!;! :stuck_out_tongue:

Γιεα,ζητω τα καυτερα.
Την αλλη φορα σφηνακια ταμπασκο ε.

Αφου με θελει :oops: =P~

Χθες το βράδυ έγινε ένα ανεπίσημο -σχεδόν- μπουγατσομύτηνγκ :stuck_out_tongue: Τι εννοώ; Παίζαμε live με τους So you think you can play #-o και πριν το live βγήκαμε για καφέ με Jimmy Page, Bluezlick, Ronie (κλασικά πού αλλού; Διαχρονικό!:stuck_out_tongue: ) και ήταν πολύ καλά :stuck_out_tongue:

Στον Παπαγάλο παίζαμε, είχε πολύ χαβαλέ, μέρος του τραβήχτηκε σε βίντεο και όταν έχω κάτι (ο ιδιοκτήτης είπε ότι θα το βγάλει σε DVD) θα το ποστάρω εδώ και όποιος -καμμένος- γουστάρει ας το δει!

Παίξαμε από Queensryche μέχρι Σάκη Ρουβά (όπου τραγούδησε ο Παραπονιάρης και έπαιξε κιθάρα ο Ευριπίδης, για όσους ξέρουν…).

μια σταγόνα μπορεί να σκοτώσει μυρμήγκι

Ρε γκάτζολοι αφήστε τις συναντήσεις και διαβάστε κάνα κείμενο στο site γιατί μέχρι και η Καρδίτσα σας πέρασε σε επισκέψεις :lol: :lol: :lol: :lol:

Συκοφαντιες.Ψευδεσαι.

Σου ειπα και σενα. Ολο στην Καρδιτσα πας…Μπες και απο σαλονικα καμια φορα…