γενικα τρεις αναφορες παιζουν ημερησιως στη γλυκια μοναδουλα μου, αλλα οι παλιοι (και τα γκοσου ποστα) ξερετε, βγαινουν απ’ το λαγουμι τους μονο για να αιτηθουν αδεια, οποτε υπολογιζω στις 15 αναφορες συνολικα(μαζι με τις καμπανες!).
Τί δεκαπέντε αναφορές ρε, αυτό είναι πήξιμο λέμε :razz:
Κλαίω από τα γέλια, με κοιτάνε όλοι στο γραφείο με το βλέμα του απορημένου και άντε νε τους εξηγήσεις.
Είναι παράξενο, διαβάζοντας όλα το παραπάνω tweeter, που με έπιασε μια μικρή αίσθηση νοσταλγίας ;
Ιούλιο του 07! Όταν όμως κάναμε βραδινές ήταν όντως για γέλια! ΔΑΝ!!! :lol:
Έλα ρε! Ήμουν εκεί από Σεπτέμβριο του '06 μέχρι Φεβρουάριο του '07.
Πρόλαβες τον Ι5 δίκα (δεν θυμάμαι και το όνομα τώρα) και τον cool υποδιοιηκητή Τσομπ… ? Νομίζω εκείνο το καλοκαίρι έπαιρναν πολλοί αξιωματικοί μετάθεση και άλλαζαν.
Αμεεεεεε! Τον Αυγουστο έφευγε ο Κελεμένδρης (ο δίκας) και ήταν λίγο στα @@ του. Ένα βράδυ προς το τέλος του Ιουλίου την είχαμε κάνει 15 άτομα και πείναμε ποτα κάτω :lol: Μας έπιασε όμως(αφού ήμασταν τύφλα και φωνάζαμε) και φάγαμε μόνο 7 μέρες κράτηση για να μην μαθευτεί στη Ρόδο και χάσει τη μετάθεση!!!
Αμ μπράβο ο Κελεμένδρης! Καθικάκι απ’ ότι μου έλεγαν και οι παλιότεροι, δεν τον έγλειφα και δεν με έπρηζε (ήμουν και στο γραφείο του υπόδικα )
Πως σας έπιασε βραδιάτικα ρε; Ξεφτίλα κιόλας δηλαδή
Εμείς πίναμε ένα βράδι στο κψμ ρακές με κάτι κρητικούς (τίγκα στους κρητικούς η δαν 8) ) και μόνο ο αυδμ μας έπρηξε να πάμε για ύπνο :lol:
Χριστούγεννα καταλαβαίνεις… ουισκια στο κεπικ!
Και άλλες ιστορίες αλκοόλ στη ΔΑΝ, αλλά θα μας ψάχνει η στρατονομία μετά :lol:
Αχχχ δύσκολη η θητεία στις… θερμοπύλες του Καστελορίζου :roll:
Εεεεμ καλοκαιράκι μετά από μεγάλη εμπλοκή, ήταν η πρώτη φορά από τον Μάρτη που η σειρά μας είχε εξοδούχους! Πριν είχαμε μόνο υπηρεσιακά, ξέρεις 3 ώρες να κατέβουμε στο λιμάνι. Μας έπιασε η μαλακία μας Ήταν πολύ ωραία όμως, μετάνιωσα που δεν έμεινα μέχρι το τέλος εκεί, αν και έμαθα ότι ο επόμενος δίκας ήταν αρκετά πιο προβλεπόμενος.
Εξοδούχοι εκεί;;; Μόνο στη βδομάδα προσαρμογής, και στο τέλος πριν πάρω μετάθεση είχα ελάχιστες (1-2) καθαρές εξόδους :?
Αν ήσουν και από Μάρτιο εκεί… θα πρόλαβες τους 2 λοχίες της σειράς μου που σας έκαναν κουμάντο Στράτος και Κώστας (επίθετα δεν λέμε εδώ 8) )
edit: το μπαράκι τέρμα δεξιά στο λιμάνι με τις ρωσίδες το προλάβατε; λογικά δεν θα είχε κλείσει, καλοκαίρι φουλ σεζόν
Τον Κώστα τον θυμάμαι σίγουρα, τον άλλον όχι και τόσο. Ίσως να ξέρεις ότι κάποιος από την επόμενη σειρά από σένα(297) κάνει εκπομπή και στο Mad…
edit: όχι δεν είχε τίποτα
για την ιστορια να αναφερω και εγω οτι περασα απο Καστελοριζο Μαρτιο με Αυγουστο του 2009
κανα διμηνο βεβαια στη Ρω…
[B]ΔΑΝ[/B]
Ελάχιστους θυμάμαι από τη 297 (έλειπα και λόγω ΛΥΒ εκείνη την περίοδο). Αν τον ήξερα ίσως τον θυμηθώ.
Για το τέλος:
λογικά βίγλα πήγες όπως όλοι. Ρω, Στρογγύλη; (εγώ μόνο στο 2ο, κι αυτό να κουβαλήσουμε κάτι πέτρες :? )
edit: wintersun έβγαλες ωραία φώτο από την… πύλη (ακόμα να την χτίσουν; χαχαχα)
edit2: shadowking69 χάσατε… ήταν 2 ρωσιδούλες μπαργουίμεν… όαση στην ερημιά του νησιού!
Ρω και Στρογγύλη όχι, στην δεύτερη δεν πήγε κανείς από την σειρά μου. Ρω δεν πήγα γιατί ήμουν λοχίας υπηρεσίας για κάνα μήνα (ω ναι-γλύτωσα πολλές υπηρεσίες έτσι μέσα στην εμπλοκή). Βίγλα ήταν τέλεια! Μόνο αυτή τη θέα που είχε μου έφτανε!
@wintersun join the club!
Ωραία κουβέντα βραδιάτικα…αναμνήσεις!
Από κάτι πρόσφατες φωτογραφίες που είδα στο φβ τώρα έχει και γήπεδο μπασκετ!
9-12 και 12-3 γράφω
Σε 3,5 ώρες πρέπει να είμαι σχολή να πιάσω καλή θέση στο αμφιθέατρο:?
Όλη μέρα θάλασσα, άντε και μετά λίγο γιούρο, καμιά χαζομαρούλα και τελικά ξημερώσα ετοιμάζοντας τα χάι-τεκ σκονάκια μου
Με τη νίκη!:papas:
Edit:#-o
Λάθος θρεντ, [U]μι σκούζι[/U]
Κοζανη, 100 μερες υπηρετησης, 2 κανονικες αναφορες (απλα σε σειρα και οχι σαν παρταλια) και καμμια 10αρια φορες ακομα αραγμα στους καναπεδες του γραφειου του διοικητη για μπλα-μπλα για μπαλα και τσιμπουσια με τον διοικητη, τελετουργια που τηρουταν αντι της αναφορας. Θα ξαναμπαινα για καμμια βδομαδα, ανετα.
Εγραψε.
ΔEN ΞEPΩ ΠΩΣ AKPIBΩΣ ΘA ANTIΔPAΣΩ AN KAΠOIOΣ EIΣBAΛEI ΣTH XΩPA AΛΛA AN XAΛAΣEI TO KPEBATI MOY EIMAI AΠOΦAΣIΣMENOΣ NA TON ‘ΓAZΩΣΩ’.
πόσο αλήθεια ηταν αυτό?
Βλεπω το διπλανο μου στο θαλαμο που θα ψηφισει Χρυση Αυγη, βλεπω και το χαλασμενο ανεμιστηρα και ξεκιναω πολιτικη κουβεντα με τον ανεμιστηρα
:lol::lol::lol:
κλέβω
Μια επιτροπη στρατιωτικων μελετησε διεξοδικα το κλιμα της χωρας και αποφανθηκε πως η λυση για τη ζεστη ειναι να σηκωσουμε απλα τα μανικια.
δεν ερχοταν το μπάσταρδο το σήμα να σηκώσουμε τα μανίκια. αν ειναι δυνατόν . να τους λες του άλλου πεθαίνω και να λεει δεν ήρθε το σήμα #-o
Σ’ ενα παραλληλο, αθωο και σουρεαλιστικο συμπαν μπουκαρουμε στην Τουρκια, ξεστρωνουμε τα κρεβατια τους και γεμιζουμε γοπες το προαυλιο τους.
γαμημένα αστείο
καποιος ειπε πιο πριν για αναμνήσεις και νοσταλγια. είναι γεγονός. όσο και γκαντέμης να ήσουν και να πέρασες δύσκολα, είναι τόσο γαμημενα ηλίθιες και ακραίες οι καταστάσεις που σου μένουν για εναν διαστραμενα ευχάριστο λόγο.!
Εγώ πάντως που δεν μπορώ να πω σε καμία περίπτωση ότι είχα άσχημη θητεία (ούτε και ζάχαρη βέβαια) δεν το ξανάκανα για κανένα λόγο. Εντάξει ίσως 1-2 βδομάδες στη ΣΕΤΤΗΛ αλλά με τους ίδιους στον θάλαμο και κυρίως με τους ίδιους καραβανάδες.
εγω που έφαγα την πούτσα του αιώνα δεν πήγαινα ουτε με ενα εκατομμύριο ευρω, ουτε αν σταματούσαν οι πόλεμοι και η πεινά παγκοσμίως.2 στρατόπεδα που για λίγα μέτρα όλοι την περνούσαν ζάχαρη και εγώ(εμείς) γαμιόμασταν.
*αν και στο κέντρο έκανα καμιά βδομάδα ξανά.και ας πλύνω και 820 δίσκους .
**εδω θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον θείο μου που τσόνταρε χρήματα για να την βγάλω καθαρή. [U]απλό[/U] κρουασάν σε φυλάκιο με τίποτα άλλο για φαΐ και διαχείριση απο στέλεχος, 1,5 ευρό!
Ωχ,που ήσουν Crimson???
κέντρο Μεσολόγγι που ήταν ήρεμα.
μετά 6 μήνες στο πολυκαστρο κιλκις όπου πετυχα τάγμα που ετοιμαζόταν για κοσοβο και έφαγα μια πούτσα απο εδω εως την σερβια(δεν υπήρχαν ωράρια ούτε σε δουλειές ουτε σε υπηρεσίες, ούτε σε τίποτα. ολη μέρα και ολη νύχτα όπου τύχαινε).
και 5 μήνες λαγο ευβρου. σε τάγμα φάντασμα. κανονικά με 300 φαντάρους αλλά στην πραγματικότητα με 5 :?. και με [B][U]ΟΛΕΣ[/U][/B] τις υπορχεωσεις των 300. το τι δουλειά εχω ρίξει εκεί δεν λεγεται. το οτι δεν μας άφηναν καν να πάμε για φαγητό(μεσημεριανό) σε αρκετές δουλείες(συντήρηση στον όρχο, δουλειά σε ΘΕΟΤΕΡΑΣΤΙΑ αποθήκη, καταγραφή και συντήρηση χιλιάδων όπλων, και μερικά άλλα που ούτε καν τα φαντάζεται κανείς) τα λέει όλα.
και η φάση είναι οτι και στο πολυκαστρο και στον λαγο λίγα μέτρα πιο κει όλοι περνούσαν ζάχαρη. δεν ξεχνάω που στο πολυκαστρο όπου έκανα ΚΑΙ τον 14ωρο αλφαμητη ερχοταν απο τα άλλα τάγματα στην εξοδο τους και μας δίναν συμπαράσταση
forever failure λεμε
*2 περιστατικά στο κιλκις μιλάνε απο μόνα τους για την πίεση που υπήρχε,ενα παλικάρι που τα έχασε εντελώς και ενα παιδί που κάναμε παρέα έριξε το καπάκι απο άρμα πάνω στα δάχτυλα του για να φυγει!
στην απαλεψια μου και εγω μια φορά την έκανα και πήρα τα βουνά και τα λαγκάδια μέσα στο στρατόπεδο.