Σ’ αυτό δεν έχεις και πολύ άδικο. Εγώ ας πούμε όπως και κάθε φαντάρος προφανώς δε βλέπω την ώρα να απολυθώ κτλ., αλλά απ’ την άλλη όταν σκέφτομαι το “και μετά, τί;” το μυαλό μου σκοτεινιάζει λίγο. Πικρή αλήθεια, αλλά το μόνο στο οποίο προσβλέπω (για την ώρα) είναι λίγος καιρός ξεκούρασης μετά το στρατό και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου.
Τεσπα…
Καλα εννοειται πως οτι θητεια και να κανεις παλι θα μετρας τις μερες, οσο να 'ναι αλλο πολιτης και αλλο οπλιτης, μονο και μονο η αισθηση ανελευθεριας και ανικανοτητας να κανεις κατι δημιουργικο ειναι αρκετα.
Αντε με το καλο καλος αλητης Γρακχε.
Νεούδια. Ψάχναμε όπλο στις 3.30 το βράδυ και ο άλλος το πήρε να κοιμηθεί μαζί του. Του έλειψε ο teddy bear και είπε να το αντικαταστήσει με το g3a4. άυπνος γαρ…
Εμεις παλι ειχαμε αυτην εδω την τσαχπινα. Ονομα δεν της ειχαμε… Συνηθως παλιογατο το λεγαμε αν και το λατρευαμε ολοι. Την ειχα βρει οταν ηταν μωρακι στην τουαλετα της πυλης και την κρατησαμε. Το τι σεφταλιες ειχε φαει απο τα αποφαγια μας… Στο τελος εβγαινε μονο για να φαει οταν παραγγελναμε… γραμμενους μας ειχε εμας.
κι εμεις που λετε ειχαμε τη Κλειω, πολυ πιο λεπτη απ’ την αποπανω και ιδιου χρωματος. τη βρηκαμε λεπτη προσπαθησαμε να τη παχυνουμε εκει κατω στα μαγειρεια αλλα συνηθως στο βραδυνο που λειπαμε γινοταν σκυλοκρατουμενη η περιοχη.
ιδου…
[SPOILER]
[/SPOILER]
και μια με τη πανεμορφη θεα απ’ τα μαγειρεια.
Δυστυχώς γκερλ θα περιμένεις λίγο καιρό ακόμα μέχρι να ποσταριστεί φωτό με τον Δία γιατί το ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟ που είχε βγάλει την επίμαχη φωτό την έσβησε ο μαλάκας. #-o Μη φοβού όμως, θα τραβηχτεί καινούρια η οποία μάλιστα θα είναι πλήρως στημένη, υπερπαραγωγή κτλ., και θα ποσταριστεί - ελπίζω - σύντομα.
Κατά τ’ άλλα γαμώ τα αγήματα του Ελληνικού Στρατού. Ο τρόμπας ο δίκας δεν είναι ικανός όχι να κρατήσει άτομα στη μονάδα μπας και τη βγάλουμε αξιοπρεπώς μέσα στον καύσωνα του Ιουλίου, μια που απέναντι σε βυσματίες, απαιτήσεις ταξιαρχίας για αποσπάσεις κτλ. είναι τελείως yes master, αλλά ούτε καν να φροντίσει ώστε το όλο θέμα με τις κινήσεις κτλ. να είναι στοιχειωδώς οργανωμένο και να υπάρχουν άτομα, με αποτέλεσμα ο μαλάκας ο Γράκχος ενώ είναι εξοδούχος Σάββατο από τις 12 να κάθεται να βαράει σκοπιά μέχρι τις 3μιση το μεσημέρι επειδή “ε τί να κάνουμε δεν υπάρχουν άτομα να φυλάξουν”. Κατά τ’ άλλα ο τρόμπας ο δίκας όμως ξέρει να μας τη λέει επειδή τα όπλα και οι γεμιστήρες της διμοιρίας για τη γαμωσημαία της 80 ΑΔΤΕ δε λάμπουν αρκετά. ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ;! Άντε τράβα επιτέλους στην ταξιαρχία να γλείφεις εκεί αρχίδια και να μας αφήσεις ήσυχους, τρόμπα, αντισυνταγματάρχης να σου πετύχει. Τουλάχιστον αφού χώθηκα στο γαμωάγημα θα κοιτάξω να βγάλω καμιά καλλιτεχνική φωτό με στολή εξόδου, φουλάρι με το σήμα της ταξιαρχίας κτλ., έτσι να σας το παίξω μούρη, χεχε.
machine head κάπου σε χάνω ρε μαν. Αφού υπηρέτησες στα τεθωρακισμένα τί σχέση έχεις με την ΠΑΠ του 80 ΤΥΠΕΘ; Ή μήπως λες για άλλο φυλάκιο και εγώ δεν κατάλαβα καλά;
Eμείς περιμένουμε πως και πως άτομα. Τραγική κατάσταση, 8ωρες σκοπιές, χθες είχα υπηρεσιακό 12 - 17.30 να πάω στο εξοχικό στην Κάριανη για μπανιο , γυρνάω 18.00 (μπερδέψαμε έναν δρόμο με μια φίλη που οδηγούσε), δεν έγινε θέμα γιατί ο επόπτης είναι γαμάτος, και το μόνο που είπε είναι ότι επειδή η κατάσταση με τα άτομα είναι τραγική να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. 18-21.00 σκοπιά, στα καπάκια ο αγώνας, μια ώρα ύπνο περίπου και 2-4 απλά δεν την πάλευα, πρώτη φορά νύστα σε υπηρεσία. Ευτυχώς ήρθε κατά τις 3 ένας επιλοχίας για έφοδο και πιάσαμε κουβέντα να ξυπνήσω. Μετά εγερτήριο στις 6 (δεν την παλευε κανείς το πρωί), 9-12 πάλι και τώρα στο Παρανέστι που δεν κάνουμε τίποτε απολύτως. Ελιωσα ένα 4ωρο με ύπνο και τώρα σ’ενα ηλίθιο καφέ εδώ.
Πένπτη - Δευτέρα άδεια και μετά [SPOILER]12 μέρες ακόμη με την ορκομωσία σχολής να μεσολαβεί με το καλό[/SPOILER]
80 EANEΘ υπηρετησα οχι ΤΥΠΕΘ
τεθωρακισμενα ημουν
και ημουν και στο φυλακιο πυρομαχικων και μετα ΑΜ στη μοναδα
η Κω αποσο ξερω ενα φυλακιο πυρομαχικων ειχε σε ολο το νησι για ολα τα στρατοπεδα
Με ασπρο φυλλο πορειας ειπαμε δε σε καλουν πουθενα για καμια ασκηση ε?
Μου στειλανε πρωι πρωι χαρτι απο την αστυνομια να παω με το φυλλο πορειας μου (πρασσινο) να μου το αλλαξουνε και μου δωσανε το ασπρο.
Στην αρχη μεσα στον υπνο μου σκαλωσα κιολας νομιζα οτι θα με στελνανε καμια Χιο για ασκηση.
Ε ναι αυτό λέω κι εγώ. Τόσους μήνες στην ΠΑΠ δεν είδα ποτέ άτομα από άλλες μονάδες να έρχονται να φυλάξουν, παρά μόνο από το δικό μας, το ΤΥΠΕΘ, γι’ αυτό παραξενεύτηκα. Μήπως υπάρχει κι άλλο φυλάκιο βασικά; Γιατί αν εσύ δε λες για εκείνο που είναι πάνω από το Πυλί (την ΠΑΠ δηλαδή) λες κάποιο άλλο το οποίο επίσης δεν είναι το ΑΜΑΝΙΟΥ γιατί εκείνο είναι φυλάκιο καυσίμων. Τέλος πάντων.
Λοιπόν πού να σας τα λέω. Από χτες και επισήμως, Κως τέλος. Τί αμετάθετο που δήλωσα, τί προσωπική ακρόαση που ζήτησα από το δίκα, στο τέλος τ’ αρχίδια μου πήρα και έτσι δε θα γίνει αυτό που ήθελα, να απολυθώ δηλαδή από εκεί. Την Πέμπτη παρουσιάζομαι στην 699 ΠΑΠ στο Τυμπάκι, κάτω στα μέρη μου. Δεν έχω ιδέα τί να περιμένω, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι θα κάνω κι εκεί τη ζωή που έκανα στην Κω, προς το παρόν όμως το μόνο που με νοιάζει είναι να ξεκουραστώ λίγες μέρες μέχρι να βάλω το κεφάλι κάτω και να ετοιμαστώ για τους τελευταίους 2,5 περίπου μήνες της θητείας. Θα έχει και φωτογραφίες μέσα στη μέρα ως ενθύμια από τους τέσσερις μήνες μου στην παραμεθόριο. Επαγρυπνείτε.