Στράτευση και στρατός

δε νομίζω πως είναι ακριβώς έτσι. ας πούμε πυροσβέστης δύσκολα να πας με Ι5, είτε παθολογικό, είτε ψυχολογικό. και δεν ξέρω αν μπορούν να δούνε τι είδους Ι5 έχεις πάρει… πήγαινε στους ομήρους, εκεί θα την βγάλεις την άκρη σίγουρα 8)

Ε αυτο εννοειται.Αν εισαι με ενα ποδι λογικο να μη μπορεις να πας σε υπηρεσια που πρεπει να εισαι αρτιμελης

ρε του χρονου μπαινω το καλοκαιρι.θα περασω καλα?

καλαααα θα περάσουμε,καλααα

Αρκεί να μην έχει πυρκαγιές και σας στέλνουν από το κέντρο στα μέτωπα (των πυρκαγιών…). Κι εγώ Αύγουστο είχα πάει, και πιστεύω ότι Μάιος και Αύγουστος είναι οι καλύτερες ΕΣΣΟ για να πάει κανείς (εκτός αν μπορεί να το γλυτώσει εντελώς, οπότε ακόμα καλύτερα :-k )

Η καλύτερη περίοδος για να μπεις είναι το Μάιο και μετά τον Αύγουστο και η χειρότερη είναι το Φεβρουάριο. Εγώ είχα μπει το Μάιο και ήμουν δευτερομετάθετος στο KEΠ στη Θήβα. Η ΕΣΣΟ του Φεβρουαρίου είχε πέσει σε μια περίοδο με τρελή κακοκαιρία και 1 μήνα σερί χιόνι. Αυτό το μήνα είχαν ξεχάσει πως είναι ο Ήλιος και όταν πιάσαν και σκοπιές τις κάναν με συχνότητα ανα τρίωρο γιατί δεν επιτρέποταν να κάτσουν 2ωρο γιατί θα παγώναν. Λογικό ήταν να τους γα@@@@ η ψυχολογία και να συμπεριφέρονται και σα μαλ@@να από την κούραση. Η επόμενη ΕΣΣΟ ήταν μες την κυρίλα και τα πέρασε γαμάτα μέχρι τη στιγμή που απολυθήκαμε εμείς.

eseis oloi poli kala tin ehete… gia ela edo stin kypro na kanis 2 hronia strato (25 mines)… o enas hronos pernaei amesos den katalveno giati paraponieste oloi toso. pare ton strato san empiria mathe nea pragmata, den einai ola telia, alla ohi ke toso dramatika…

o stratos den prepei na katargithei alla na drastiropoiithei, diladi kanoume pou kanoume tin thitia as ine paragogiki, na se kanei ikano stratioti, mahimo. den eimai opados tou polemou alla otan eimai mesa stin poli mou ke vlepo ton tourko stratioti sta 10 metra apo mena ke tin tourkiki simea zografismeni ston pentadaktilo, tous agnoumenous ke prosfiges sigeneis mou katalaveno apolita tin iparksi tou. fenete oti eseis ta ehete ksehasei ola afta, alla i misi kypros ine ipo katohi me dekades hiliades tourkous stratiotes akoma ekei.

peite me oti thelete, alla mia amintiki dinami kata tin apo4i mou kako den kanei se kanena. 1 xronos ine, siga ta skata.

(SIGNOMI GIA TA GREEKLISH, DEN EXO ELLINIKA STO PC)

τι τουρκος,τι ελληνας στρατιωτης,τα ιδια σκατα ειναι…τι τουρκικη σημαια ζωγραφισμενη στον πενταδακτυλο,τι ελληνικη ζωγραφισμενη στη μαπα σου,τα ιδια σκατα ειναι…

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

no comment
ali8ia no comment

και κατι αλλο…ο στρατος ΔΕΝ ειναι αμυντικη δυναμη…δεν παιζουμε καρατε και μαθαινουμε αμυντικες κινησεις…αμυνα σε εναν πολεμο,σημαινει σκοτωνω για να μη σκοτωθω…και απ’την στιγμη που μαθαινεις να σκοτωνεις(ο,τι εθνικοτητα-ταμπελα-ρετσινια κι αν εχεις) και σου αρεσει κιολας,ε τοτε δεν νομιζω οτι θα επρεπε να ονομαζεσαι νοημων ανθρωπος…

συνάδελφε dude :stuck_out_tongue:

δε μ αρέσει αυτή η νοοτροπία. πάντα κάποιος θα είναι χειρότερα.αν βλέπουμε αυτό πάντα, τότε μια ζωή θα κοιιμόμαστε με τα τσαρούχια. ορισμένα θέματα δεν πρέπει να τα εξετάζουμε σχετικά, αλλά απόλυτα. γνώμη μου :).

επίσης, πραγματικά πιστεύει κανείς πως αν αποφασίσουνε να κάνουνε ντου οι τούρκοι θα τη βγάλουμε καθαρή? ξέρετε πόσα στρατεύματα έχουνε οι γείτονες και πόσα (δεν) έχουμε εμείς? τι 300 του λεωνίδα μου λες, θα ανοίξει νέο ηρωικό κεφάλαιο στην ιστορία μετά :lol:. το θέμα είναι να μη φτάσουμε σε τέτοιο σημείο, ειδάλλως κλάφτα χαράλαμπε!

ή πιο σωστά, ένας χρόνος είναι μες τα σκατά.

+100

Μα γιατι το λες;;; Δεν εχουμε μαθει οτι ολοι μα ολοι εχουν τον στρατο γι’ αμυνα;! Κανεις δεν κανει επιθεση, αλλα ο στρατος ειναι αναγκαιος γι’ αμυνα. Ποτε δεν το καταλαβα αυτο.

Επαναλαμβανομαι :Ρ

Μάγκες, τι άμυνα και σκωτομοί και μαλακίες, από την εκπαίδευση στο στρατό εγώ προσωπικά 4 πράγματα αποκόμισα.

1. Μια εξαιρετική εκπαίδευση στο να μπορώ να κοιμάμαι οποιαδήποτε στιγμή και κάτω από τις οποιεσδήποτε συνθήκες.
  2. Μου έφυγε η φοβία για τις σύριγγες, με το που με βάλαν την πρώτη μέρα να κάνω 3 ενέσεις μέσα σε μισό λεπτό ήθελα δεν ήθελα την ξεπέρασα.
  3. Μπορώ πλέον να φάω τα πάντα, ειδικά κάτι μπουτάκια τυρανόσαυρου που έφαγα θα τα ζήλευαν και οι Flintstones.
  4. Αν έρθει ο Τούρκος θα του κάνω ένα σφουγγάρισμα και ένα καθάρισμα στο διαμέρισμα του Μούρλια, θα του ρίξω ένα πλύσιμο να γλύφει τα δάχτυλα του και αν είναι για άμυνα καλό είναι να έχουμε κοντά μας σκούπα με σιδερένια λαβή και όχι σκουπόξυλο.

:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: Γράψατε και οι δύο. :lol: Ιδίως ο DarthVader, θεός. :smiley:

Ακριβως ετσι ειναι ομως.:thumbup:

Εγω αυτην την περιοδο “υποτιθεται” οτι υπηρετω και εχω “κερδισει” απο τη θητεια μου ακριβως και ΜΟΝΟ αυτα:
Πλεον μπορεις να τρως ο,τι να ναι (ε, τι στον Εωσφορο, με 3 εμβολια την πρωτη κιολας μερα ακομα και στο Μεσσολογγι καθαρη θα τη βγαζαμε), μπορεις να κοιμασαι οπως να΄ναι (ορθιος με παραλαγη και αρβηλες) και πανω απ’ολα, αν τολμησουν να μπουν μεσα οι οχτροι θα τους “καθαρισουμε” κυριολεκτικα!!!:lol:

Α, κερδιζεις και κατι ακομα: Μαθαινεις πως εισαι υπανθρωπος και ΠΡΕΠΕΙ να κανεις ο,τι μαλακια σου λενε γιατι ειναι “εντολη ανωτερων” τους οποιους εχεις δωσει ορκο να σεβεσαι και να υπακους. Γιατι ως γνωστον οταν ο αλλος δεν μπορει να κερδισει τον σεβασμο ως ανθρωπος, τον “επιβαλλει” με νομους.

Και φανταστειτε εγω ειμαι αεροπορια και εχω σιχαθει τα παντα και ολους με αυτα που βλεπω εκει μεσα. Ουτε θελω να ξερω πως παιρνανε τα παιδια που υπηρετουν στον στρατο ξηρας. Μαγκια σας παιδες που τα καταφερνετε.:thumbup:

Τελος, δεν ξερω αν μαθαινεις απλως να κανεις “υπομονη” ή σου σπανε τα νευρα χωρις λογο επειδη και μονο ΠΡΕΠΕΙ να κανεις μια κ@λ*θητεια κατα τη διαρκεια της οποιας θα εισαι “κατωτερος” απόλους…

nomizo se mia xora opos tin diki mou mono amintiki dinami mpori na legete, epanalamvano, den zite se mia xora mirasmeni ke den vlepete ton kataktiti ka8e mera. den 3ereis ti ine na meneis xoris spiti, xoris oikogenia, eklisies k nekrotafia na ine pleon garaz aftokiniton (stin kaliteri)…

ti elliniki ti tourkiki simea?
ton antra me ton opio se keratoni i fili sou na ton kaneis poster sto domatio sou tote afou den se noiazi tpt… to 74 den einai ke toso makria i mallon oxi toso oso eseis eisaste apo tin pragmatikotita.

τελικα λιγοι μειναμε πιστοι σε καποιες αξιες ειτε λεγεται πατριδα ειτε πολιτισμος ειτε μεταλ ειτε θρησκεια.και ρε γαμωτο αυτοι που λενε αυτα τα παγκοσμοιοποιιτηκα νομιζουν οτι ειναι και ανοιχτομυαλοι.δεν αντιλαμβανονται οτι ειναι θυματα μιας ελεινης προπαγανδας που σκοπο εχει να καταστρεψει καθε αξια και να τα κανει ολα αχταρμα με φοντο τον μηδενισμο.

ο,τι πολεμος ηταν να γινει,εγινε…δεν ταχθηκα ποτε υπερ κανενος πολεμου…και ουτε προκειται να το κανω…δεν ξερω για τους αλλους(προσωπικη αποψη εκφερω ετσι κι αλλιως),αλλα ακομα και αυτον τον “κατακτητη” να ειχα διπλα μου,δεν θα επιανα καποιο οπλο να του το ακουμπησω στον κροταφο και να του τιναξω τα μυαλα…δουλεια μου ως ανθρωπος,ειναι να του αλλαξω τα μυαλα…και του Τουρκου και του Ελληνα “κατακτητη”…

οσο για το σχολιο,ασχολιαστο…ειναι και γαμω τα επιχειρηματα βλεπεις και δεν μπορω να πω κατι :slight_smile:

mundus αν επιτρεπεται τι ηλικια εχεις?

ειμαι 18…τα σχολια πανω σ’αυτο το θεμα ειναι γνωστα…δεν ειναι αναγκη να τα αναφερεις…