Στράτευση και στρατός

a3eperasto etsi? :stuck_out_tongue:

heh oute ki ego leo na paroume ta opla ke na tous skotosoume alla i istoria edi3e oti ligi etoimotita den 8a evlapte, epd ke to 74 apo ellada epimenan oti polemos apokliete na ginotan, ke den egine, apla mas afisate san arnia monous mas:) afto pou leo ine oti ligi etoimotita den vlapti kanena, idika an analogistis to parel8on…

οχι ρε δεν λεω τιποτα.απλα και γω καινουργιος ειμαι εδω και σας γνωριζω.εγινε παιδες.εντυπωσεις απο στρατο θα σας πω σε 2 χρονια περιπου που υπολογιζω να εχω τελειωσει.καλοκαιρι τηα μπω μαλλον 2009.τα μελε μεχρι τοτε.ελπιζω να μην χασω καμια συναυλια καλη.πχ ac dc

τι να σου πω :roll:

η ιστορια απεδειξε(και αποδεικνυει περιτρανα μεχρι και σημερα)οτι οι πολεμοκαπηλοι και οι στρατοκαβλοι,αποτελουν την πλειονοτητα…και τους δινουμε και εξουσια σαν μαλακες που ειμαστε…το θεμα ειναι να την κανουμε μειονοτητα,μην σου πω να την εξαλειψουμε κιολας :slight_smile:

διοτι,αν δεν ειμαστε ικανοι να ζησουμε αρμονικα με τον συνανθρωπο μας,δεν ειμαστε ικανοι να ζησουμε αρμονικα,ουτε με τον εαυτο μας…

ΥΓ…θα σας παρακαλουσα να μην ξαναναφερετε την θρησκεια σε οτιδηποτε εχει να κανει με τον στρατο…η θρησκεια που πιστευετε,ποτε δεν υποστηριξε κατι τετοιο(για την φιλοσοφια μιλαμε παντα…γιατι αν μιλησουμε για την εκκλησια…:roll: :roll: )
(εκτος κι αν ειστε παγανιστες blackmetalαδες,οποτε παω πασο :roll:)

ο πολεμος παντα ηταν ειναι και θα ειναι στην φυση του ανθρωπου.τα περι ειρηνης ειναι παραμυθια και η ιστορια εδειξε οτι ποτε δεν υπηρξε μερα χωρις πολεμο καπου.αρα προσαρμοζομαστε στις καταστασεις αλλιως μας τρωει το μαυρο φιδι.δευτερον.ο καραισκακης και ο μποτσαρης στρατοκαβλοι ηταν?τριτοω.εγω μπορω να ζησω αρμονικα με τον εαυτο μου αλλα αυτο δεν εμποδιζει τον τουρκο να ερθει να μου παρει το σπιτι.αλλο το ενα αλλο το αλλο.και τεταρτον γενικα η ιστορια της εκκλησιας δειχνει μια προσκολληση στους βασιλικους θρονους και στους πολεμους.πληροφοριακα η πιο αναιμακτη ειναι η βουδιστικη και η πιο παλαια ι ινδουιστικη 6000π.χ…οξυμωρο παντως το τι διδασκουνε με το τι πρατουνε.και ακρως επικινδυνο.

αν εισαι ζωο,τοτε ναι…ειναι στην φυση σου…διοτι,εχουν περασει 2000 χρονια εξελιξης στον οποιοδηποτε τομεα,εκτος απ’τον εγκεφαλο μερικων ανθρωπων…:slight_smile:
και σου επαναλαμβανω…δουλεια μου ως ανθρωπος,δεν ειναι να αλλαξω μονο τα δικα μου τα μυαλα,αλλα και των υπολοιπων…οσων περισσοτερων μπορω…θα αλλαξω τα μυαλα και του Ελληνα στρατοκαβλου,και του Τουρκου,και του τυπα που μενει σε μια καλυβα στα βαθη της Σιβηριας :slight_smile:
και οποιοσδηποτε αφαιρει τη ζωη καποιου αλλου(ακομα και οταν ο αλλος απειλει να αφαιρεσει τη δικια του τη ζωη),δεν αξιζει να λεγεται ανθρωπος…διοτι απαξ και σκοτωσεις,ειτε θα καταληξεις με ψυχολογικα προβληματα απ’τις τυψεις,ειτε θα την δεις “θεος” που κανει ο,τι γουσταρει με τις ζωες των αλλων…και δυχτυχως,επι το πλειστον συμβαινει το 2ο…

αδωνης γεωργιαδης λεμε. Λ.α.ο.ς. ειμαι εγω.χαχαχχχχα καληνυχτα.νομιζω σε καλυψα.

μην τα παιρνεις προσωπικα αυτα που λεω…οταν χρησιμοποιω την λεξη “σου”,δεν αναφερομαι σε σενα…αντε καληνυχτα…

Από όσους έχουν πάει στρατό εδώ μέσα, πόσοι νομίζουν ότι πρέπει να καταργηθεί?
Εγώ, όχι.

ενοειτε οτι πρεπει να καταργηθει…δεν υπαρχει λογος να υπαρχει αυτο το πραγμα…μισθοφορικος οπως παντου…

εγω σημερα παω Λημνο…130 ΣΜ…:!:

αν είχαμε γείτονες την Ελβετία,την Σουηδία και την Αυστρία φυσικά και να καταργούταν…Με την παρουσα κατάσταση όχι…

E μα τι, ποιος είναι τόσο βλάκας ώστε να θέλει να είναι το κορόιδο που πήγε στρατό και οι υπόλοιποι να την γλυτώσουν :lol:

Δε ρωτάς αν αυτές μας θέλουν για γείτονα όμως…

Αν ίσχυε αυτό τότε πολύ απλά δε θα υπήρχε πλέον ανθρώπινη ύπαρξη. Στη φύση του ανθρώπου είναι να κοινωνικοποιείται και να συνεργάζεται αρμονικά, όχι να πολεμά. Αλήθεια εσένα η πρώτη σου σκέψη όταν ωρίμασες νοητικά (σε οποιαδήποτε ηλικία) ήταν να βγεις και να σκοτώσεις;

Τα περί Καραϊσκάκη και Μπότσαρη που κολλάνε;

Πώς ακριβώς εννοείς την παρούσα κατάσταση; Πιστεύεις ότι στα Βαλκάνια η Ελλάδα κινδενεύει από τις υπόλοιοες χώρες (Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία κλπ.);

Λογω ΕΕ δεν χρειαζεται στην παρουσα φαση ο στρατος.Ειναι χασιμο χρονου και χασιμο μουσιου

Φιλε μου,ζουμε στην Βαλκανική χερσόνησο με οτι συνεπαγεται αυτό…Η ιστορία εχει δείξει οτι μια ζωή υπήρχαν και θα υπάρχουν εριδες…:wink:

Σίγυρα, απλώς στο πρώτο σου post άφησες να διαφανεί (ή τουλάχιστον εγώ έτσι κατάλαβα) ότι οι γείτονες μας είναι ‘‘που θέλουν να μας κάνουν κακό’’, ενώ η Ελλάδα είναι θύμα… :wink:

Ευτυχώς που υπάρχει η ΕΕ για να μας σώσει…:lol:

Και οι 3 (+1 η Τουρκία 4) έχουν επεκτατικές βλέψεις μάντεψε προς τα που!:roll:

Εγώ πάλι πιστεύω ότι στα Βαλκάνια κύριο επεκτατικό ρόλο (εδώ και χρόνια) έχει κατά κύριο λόγο η χώρα μας.

+1

idika otan iparxi “grammi katapavsis tou piros” ke OXI sinora me tin mia…