Δεν είναι παντού μισθοφορικός…
Μα…και αυτές οι χώρες έχουν στρατό. Στην Ελβετία μάλιστα είναι υποχρεωτικός, όπως και στη Σουηδία. Στην Αυστρία δεν ξέρω. Στην Ελβετία, η εκπαίδευση είναι συνεχής.
Θεικό (και πραγματικό).
Υποτιθεται τον Αυγουστο παρουσιαζομαι #-o
μαμω τις αναβολες μου μαμω!
Μάλιστα…
Κλασσικά την πληρώνει ο φαντάρος επειδή μπέρδεψε ένα νούμερο, μία σκηνή από την παντελή έλλειψη λογικής που είναι συνώνυμη του στρατού…
Και ο μαχαλόμαγκας αξιωματικός με την βαριά βαριά προφορά του, που μου φέρνει κάτι από τα μέρη μου, όλο καλούς τρόπους…
Να δούμε πότε θα την πληρώσουν οι αξιωματικοί που περνάνε ναρκωτικά μέσα στα στρατόπεδα και “αυτοκτονούν” φαντάρους επειδή… τόλμησαν να δούν τη “συναλλαγή”…
Πότε ακριβώς και πού;
Τριπολη, ξηρα νομιζω (προφανως δλδ)
αλλα εχω προβληματα γιατι ειχα χασει χρονια στο σχολειο, και φευγω και εξω απο Σεπτεμβρη, οποτε εχουν παιχτει κατι μαλακιες με τις αναβολες :-s
ΥΓ υποψηφιος υπαξιωματικος λεει το χαρτι
Τρίπολη νομίζω είναι αεροπορία…
Τα ναρκωτικά φταίνε.:roll:
Το περιστατικό είναι ψεύτικο.
Πες ότι δεν γουστάρεις το στρατό μην γράφεις γραφικότητες περί ενός αριθμού γιατί δεν είναι ένας απλός αριθμός. Τώρα για τα ναρκωτικά χορτάσαμε από τη ράδιο αρβύλα! Χειρότεροι από τις κουτσομπόλες της Μενεγάκη έχουν καταντήσει οι φαντάροι!!
καλα σαρουμαν το γαμησες και ψοφησε!!!
αυτα για τις αυτοκτονιες που τα ακουσες???
ποιες συναλαγες μωρε???
να πεθανει απο ψυχολογικα.οκ
να πεθανει απο ατυχημα\αμελεια.οκ
αλλα να πεθανει επειδη και καλα ειδε συναλαγη ναρκωτικων!!!
ελεος και ημαρτον!!!
τι ειναι??οι φυλακες ανηλικων??
ο αριθμος στο βιντεακι
εχει μεγαλη σημασια για οσο εισαι μεσα στο στρατο
δηλαδη στην δουλεια σου πχ θα πεις
τι 700 ευρω τι 7000 ευρω?για ενα μηδενικο κανεις θεμα
πατε πρωτα στρατο και μετα εκφερετε γνωμη
ειναι για τον πουτσο το ξερουμε
αλλα μην λεμε οτι να ναι!!
Mουφαααααα…:lol:
haha τελειως μουφαα
Δεν ειναι πραγματικο.Αναγνωριση και συνθηματικα την ημερα δεν υπαρχουν.
Παρτε βιντεακι που εφτιαξαν 2 σειρες πριν απο εμενα κατι τυποι στο Καβουρι
Κάνεις λάθος. Στα φυλάκια (εκει είναι φυλάκιο) και ιδίως σε αυτά της παραμεθορίου, ισχύουν ΚΑΙ την ημέρα τα συνθηματικά. Τουλάχιστον όταν ήμουν εγώ, έτσι ήταν.
Kι εγω παραμεθωριο ειμαι τωρα (Ελευσινα) και αυτα δεν ισχυουν
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kαι τι ακριβώς είναι φίλτατε πατριώτη τ.κ.;
Αντί να κάθεστε εδώ να βρίζετε το στρατό κλπ… δεν πάτε να κάνετε λίγη προπόνηση σε παρελάσεις και πορείες… ααα και σε πουσαπς! Θα πάτε που θα πάτε… αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες για αργότερα… αντιεξουσιαστές μου εσείς! Γιατί μετά σας περιμένει δουλειά (και κατανάλωση… και στ’άλλα θεατής, που λέει και ένα σύνθημα της συμπαθούς τάξης των αναρχικών) 8)