Στράτευση και στρατός

:bye: :thumbup: =D> :–

Σωστός…

Είναι εύκολο να το αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε έχει iq λίγο μεγαλύτερο από της πεταλούδας.Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω τους υπόλοιπους.

εδιτ : Είπαμε το περιστατικό είναι μούφα, κάνει μπαμ από μακριά και ο “αξιωματικός” είναι και αυτός φαντάρος…

Επειδή λοιπόν έχω κριτική σκέψη και δεν κάθομαι να ταυτιστώ με την κάθε μαλακία που πετάνε στον στρατό για μένα είναι απλά ένας αριθμός με τυπική (ή και καθόλου) σημασία (όπως άλλωστε και όλη αυτή η μαλακία που λέγεται στρατός).

Ο Νοεμβριος ειναι κοντα :smiley:

(επρεπε να το γραψω…)

Πρόσεξε μην… καείς από την πολλή κριτική σκέψη!!!

του απαντησες με ωραιο επειχηρημα.με καθληλωσες.

:lol: :lol: :bow2: :bow2:

Don’t worry… Προσέχω…

Δεν ξέρω αν σε…" καθληλωσα" αυτό που ξέρω είναι ότι χρειάζεται να μάθεις Ελληνικά!! Για να αντιτάξεις επιχείρημα πρέπει να υπάρχει ήδη. Ποιο ήταν το δικό του επιχείρημα? Ο στρατός είναι μαλακία? :lol: :stuck_out_tongue:

ΟΚ, μπορεί να είναι και μούφα αυτό για τη διακίνηση ναρκωτικών, μου το είπε φίλος που τώρα βρίσκεται μέσα και το είχε ακούσει για ένα στρατόπεδο στον Έβρο σε συζητήσεις μεταξύ φαντάρων. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν όντως ήταν αλήθεια, γιατί είναι λίγο πολύ γνωστό τι κουμάσια είναι οι αξιωματικοί.

Ναί, κατά τη γνώμη μου ο στρατός είναι μαλακία, όπως μαλακία είναι και κάθε τι που καταργεί τη σκέψη και σε μετατρέπει σε ένα άβουλο ον που ακολουθεί πιστά ότι του πεί ο “ανώτερος” χωρίς να σκέφτεται. Εγώ προτιμώ να σκέφτομαι. Παρ`όλα αυτά, αν και πριν λίγο καιρό ήμουν υπέρ της κατάργησης της υποχρεωτικής στράτευσης, πλέον δεν συμφωνώ με αυτό το μέτρο, γιατί αστικό κράτος χωρίς στρατό δεν μπορεί να υπάρξει και προτιμώ να χάσω έναν χρόνο από τη ζωή μου, παρά να δημιουργηθεί ένας στρατός από μισθοφόρους που θα συμμετέχει δίχως ενδοιασμούς σε αποστολές στο εξωτερικό.

ειμαι αλβανος δεν ξερω ελληνικα ελα να με δολοφονησεις με το οπλο σου στρατιωτη,εσενα ποιο είναι το επειχηρημα σου οτι εχεις στυσεις οταν ακους στρατος.και όταν θες να πεις κατι να χεις τα ουμπαλα να μην βαζεις εμοτικονς.<3
θα πάρω μαθηματα ελληνικων απο σένα οταν δω ενα ποστ αντιθετο μου δηλαδη σοβαρο.

φιλικα η και οχι .

εγω δεν είμαι σιγουρος για τον στρατο απλα ως τωρα πιστευω οτι θα ναι ενα εξαμηνο χαμενο απο τη ζωη μου

Σε 18 μέρες παρουσιάζομαι! :yahoo:
Πουτάνα θα τα κάνουμε όλα!!!

Μπορείς να εξηγήσεις, αν θες βέβαια, αυτό που είναι υπογραμμισμένο?

Για 2 βδομάδες θα είσαι " ένα δύο, ένα δύο, εν δυο εν δυο.ένα! αριστερό! αριστερό! εμπλοκή στ’αριστερό!" :lol: :lol:

Υπομονή, θα περάσει… (απλά γυάλιζε κάθε μέρα τις αρβύλες να μαλακώσουν, να γίνουν σαν αθλητικά… αλλιώς θα τρέχεις ιατρεία και χμμμμμμ θα παίρνεις ελεύθερος αρβυλών… αυτό είχα κάνει εγώ :lol: :stuck_out_tongue: )

Επ!
Μην ακούω για αριστερά και τέτοια εβραιοκουμμουνιστικά!

Εγώ θα τις φοράω τις αρβύλες κι ας μου κάνουν κιμά το πόδι.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Δεν έχουν τίποτα οι αρβύλες, μιά χαρά είναι.
Εγώ ούτε πάτους έβαλα, ούτε κάλους έβγαλα, φορούσα πάντα τις κάλτσες του στρατού και ήταν γαμώ.
Για να μην χαλάσουν τα πόδια σου οι αρβύλες, να κόβεις νύχια και να μην κοιμάσαι με αυτές. Πρέπει να ξεκουράζεται το πόδι. Α! και να είναι δεμένες σωστά, γιατί αν δεν είναι ίσως σου κάνουν ζημιά.
Μην βάλεις ποτέ άλλο βερνίκι, εκτός από αυτό του στρατού. Είναι περισσότερη δουλειά, αλλά η αρβύλα αντέχει. Αν βάλεις εκείνα τα βερνίκια με το σφουγγάρι, θα “σπάσει” το δέρμα σε λίγο καιρό και θα τρως καμπάνες…ααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα

Τι λετε τωρα εσεις εμενα παντως 8α με παρουν τσολια γαμω τα καντιλακια τους, ειμαι 1,96,8ελω δεν 8ελω 8α με παρουν και απο κει κ περα πρεπει να κοπω μονος μου και αν 8ελουν αυτοι με διωχνουν, και απο ατομα π εχουν παει “αδερφο μου και φιλο μου” ειναι απο τα χειροτερα που μπορει να πας μου εχουν πει, γαμω… τουλαχιστον εχω καιρο ακομα μπροστα μου μεχρι να παω…

Το να κόβω νύχια με αγχώνει λίγο γιατί ξεχνιέμαι.

Εσύ θα την φας την παντόφλα ναι.
Αλλά όταν παλιώσεις, θα βάλεις βύσμα να σε πάνε στο Λόχο Αποδόσεως Τιμών και εκεί θα είσαι πιο αραχτός.