Στράτευση και στρατός

Θα τα κόβεις, αλλιώς θα σου γυρίσουν και θα έχεις πρόβλημα άσχημο. Να τα κόβεις σωστά και ίσια να μην μούνε μέσα στο κρέας…:!: :!: :?

Ναι αλλά πώς θα τα κόβω?
Περνάνε οι νυχοκόπτες?

Γιατί σε κάτι φίλους τους πήραν…

Εδιτ: Ρε αποκάτω, το μεγαλείο όμως που θα υπηρετείς την πατρίδα είναι πιο σημαντικό από τις σφαλιάρες και τους κομμένους τένοντες. Αμάν αυτή η νεολαία.

Δεν ειναι μονο η ολη κατασταση που υπαρχει εκει και οτι μεχρι να παλιωσεις οι παλιοι σε κανουν οτι 8ελουν σφαλιαρες κτλπ ειναι η εκπαιδευση η τρελη το να μην κουνιεσαι να μην κλεινεις τα ματια σου να μενεις τοσεσ ωρες ορ8ιος κτλπ το μεγαλυτερο ποσοστο που βγενουν απο κει εχουν μετα προβληματα στα ποδια η στην μεση… του αλλου του κοπηκε ο τενοντας εν ωρα σκοπετου…:?

Κανονικά δεν πρέπει.

Ναι, γιατί αν δεν είσαι κλαρίνο, την έφαγες την καμπάνα…8) 8) 8)
Γνωρίζεις όμως και γυναίκες (σου αφήνουν τηλ. στις τελαμώνες μέσα και όταν είσαι εξοδούχος περνάς καλά).

Το μονο καλο :wink: 8α πρεπει να μα8ω να σηκωνω και το ποδι στον 8εο :stuck_out_tongue:

Γυρω απο το θεμα τσολιας εχω μια απορια: Πως τους επιλεγουν; Οπως θα ερθει κανονικα το χαρτι για τον στρατο ετσι θα γινει και σε κανουν τσολια; Κοιτανε τα υψη και επιλεγουν τσολιαδες κτλ;

Όχι. Κοιτάνε καταρχήν τι ανάγκες έχει το στράτευμα σε τσολιάδες.
Στο μεταξύ, εσύ έχει παρουσιασθεί, έχεις περάσει βασική εκπαίδευση, έχει γίνει υπαξιωματικός (έχουν περάσει ήδη περίπου 3 μήνες), έχεις πάει στο τάγμα και σου λένε “ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ήρθε χαρτί για Προεδρική Φρουρά”. Εκεί κάνεις το σταυρό σου και πας. Νομίζω το όριο ύψους είναι 1.84, δεν θυμάμαι ακριβώς. Το αρχικό κριτήριο να σε καλέσουν είναι το ύψος. Μετά όταν πας, σου κάνουν “συνέντευξη”…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μαλιστα. Γιατι νομιζω οτι μπορεις να πας κατ’ ευθειαν- δεν ξερω πως. Μπορεις να αρνηθεις;

Καυτευθείαν δεν πας. Πρέπει να παρουσιαστείς σε κέντρο, να ορκιστείς, να κάνεις βολές να μάθεις τα βασικά δηλαδή και μετά να πας εκεί. Όχι, δεν μπορείς να αρνηθείς καταρχήν. Όταν όμως πας, μπορείς να την σκαπουλάρεις αν θες με διάφορους τρόπους. :-k :roll:

Λοιπον, καταρχας δεν περνουν τσολια απο Βορεια Ελλαδα η Κρητ η αυτο ειναι σιγουρο.Απο εκει και περα κοιτανε υψος και διαλεγουν.Αν σε παρουν, 3 μηνες μετα οπως ανεφερε πιο πανω ο drifter εκει αν 8ες να κοπεις η 8α τους πρι3εις και 8α κανεις ολο μαλακιες η 8α λες δεν μπορω και δεν 8α κανεις τπτ η 8α βαλεις μεσον να σε παρουν.Αν 8ελουν ομως δεν σε διωχνουν…

Γιατί?

Εμενα ο bro μου ειπε οταν τους διαλε3αν στην μοναδα ειπαν οσοι ειναι απο βορεια ελλαδα η κρητη να φυγουν ισως αυτο 8α κανω και εγω παρολο που δεν ειμαι… αν το ψα3ουν την εφαγα αλλιως την γλιτωσα :stuck_out_tongue:

Κοίταξε το να παρουσιάζεις κάτι που άκουσες ως θέσφατο δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Να μου πεις ότι βγάζουν μίζες από τρόφιμα, βενζίνες και ένα σωρό κομπίνες να το δεχτώ αλλά ότι καθάρισαν τον άλλο γιατί είδε τη… συναλλαγή ή επειδή… άκουσε τα ταμπούρλα στα σύνορα (!!!:lol: ) ε δεν λέει.

Καταρχήν δεν απευθυνόμουν σε σένα (μοιάζει να φτιάχνετε “αλυσίδα” ο ένας πετάγεται του απαντώ, μετά εμφανίζεται άλλος και μου απαντά κ.ο.κ) αλλά θα σου απαντήσω. Προσπαθώ ΤΟΣΗ ώρα να εξηγήσω ότι το να έχεις την δική σου άποψη/ γνώμη/ πεποίθηση δεν έχει καμία σχέση με την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι οι αριθμοί δεν είναι απλοί αριθμοί, τα συνθήματα και τα παρασυνθήματα έχουν τη σημασία τους κτλ. Κατανοητόν? Μπορεί εσύ να μην τα γουστάρεις (δικαίωμά σου!) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μπούρδες! Άμα δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτή την απλή διαφορά δεν μπορώ να το κάνω πιο πενηνταράκια. Κανείς δεν σου είπε (ούτε σε κανένα άλλο φυσικά) να μη σκέφτεσαι ή ότι είναι κακό να αναθεωρείς κάποιες από τις απόψεις σου κατά τη διάρκεια της ζωής σου. Αλλά οι δογματικοί και οι αντιρρησίες (υπο)συνείδησης τι “κριτική σκέψης” να μας παρουσιάσουν???

Σιγά μην σε δολοφονήσω με το όπλο μου! Προτιμώ τον κινέζικο τρόπο! Με το δικό σου και να έχεις πληρώσει και τη σφαίρα… :lol:

Προφανώς εσύ έχεις… πολλά κιλά ούμπαλα και δεν χρησιμοποιείς εμότικον πρόσεξε μόνο μη σκίσεις κανένα καλσόν!! Από τώρα και στο εξής δεν απαντώ σε βλάκες και εμπαθείς. Όποιος έχει λογική, κρίνει.

Ποιος τα λέει αυτά? 8O

Υπάρχει ένα μικρό κουμπάκι δίπλα σε αυτό που γράφει quote.
Με αυτό κουοτάρεις κάθε ποστ που θες να απαντήσεις σε ένα δικό σου ποστ και δεν χρειάζεται να κάνεις 45 διαφορετικά.

Το προσπάθησα μα δεν έπαιζε. Άσε που μετά είδα τα άλλα μηνύματα.

Ποιός λέει τι; Για τα προβλήματα και τους τένοντες ή για την εκπαίδευση των ευζώνων; Γιατί η εκπαίδευση πάνω-κάτω έτσι είναι… (βλ. “Μπακαλιάρος” για όσους ξέρουν :wink: )

Όλοι οι φίλοι μου που είναι τώρα μέσα ή που έχουν τελειώσει μου έχουν πεί π.χ. ότι τους ανάγκαζαν να κάνουν πορείες και να φωνάζουν εθνικιστικά συνθήματα του στυλ “θα κάνουμε κορδόνια από τα άντερα των τούρκων”.
Ότι αξιωματικοί έριχναν καμπάνες επειδή κάποιος τόλμησε… να ανάψει ένα τσιγάρο στη σκοπιά.
Ότι διάφοροι ΕΠΟΠ τους έβαζαν να τρέχουν να τους αγοράζουν σοκολάτες, καφέδες κλπ. σαν υπηρέτες και ότι θες δεν θες πρέπει να πας και να του φέρεις ότι σου ζητήσει, επειδή ο άλλος είναι ανώτερος σου και μπορεί να σε χώσει μετά. Μέχρι και απαγορεύσεις ανάγνωσης πολιτικών εφημερίδων ή βιβλίων στο στρατόπεδο έχω ακούσει…