[SIZE=“5”]Λ…[/SIZE]
[SIZE=“3”]…ήξη[/SIZE]
[SIZE=“5”]Ε…[/SIZE]
[SIZE=“3”]…νός[/SIZE]
[SIZE=“5”]Λ…[/SIZE]
[SIZE=“3”]…ανθάνοντος[/SIZE]
[SIZE=“5”]Έ…[/SIZE]
[SIZE=“3”]…τους[/SIZE]
[SIZE=“5”]Λ…[/SIZE]
[SIZE=“3”]…ήξη[/SIZE]
[SIZE=“5”]Ε…[/SIZE]
[SIZE=“3”]…νός[/SIZE]
[SIZE=“5”]Λ…[/SIZE]
[SIZE=“3”]…ανθάνοντος[/SIZE]
[SIZE=“5”]Έ…[/SIZE]
[SIZE=“3”]…τους[/SIZE]
ξέρουμε τι επιπτώσεις υπάρχουν γι’ αυτούς που παρουσιάζονται αργοπορημένοι; μια μέρα μετά ξέρω 'γω.
Θελω να μπω στην σειρα του Νοεμβριου αλλα δεν την εκοψα την αναβολη τον Αυγουστο ως οφειλα. Υπαρχει τωρα καποια περιπτωση να κοψω τωρα την αναβολη και να μπορεσω να μπω τον Νοεμβρη??
Ναι.Θα το ζητησεις απο το στρατολογικο γραφειο
Nice, καλα νεα.
Thanks.
Πέρυσι που την έκοψα, είχα πάει 3 Αυγούστου, ενώ για να μπω Νοέμβρη έπρεπε να την έχω διακόψει μέχρι 31/7… Εντούτοις, με ρώτησε ο υπάλληλος αν θέλω να μπω Νοέμβρη ή Φλεβάρη και απλώς έγραψε στο χαρτί ημερομηνία 31/7! Καλός άνθρωπος…
Τώρα θεωρώ πως έχεις αργήσει κάμποσο και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι αντίστοιχο. Νομίζω πρέπει να στείλεις μέσω του στρατολογικού σου γραφείου επιστολή στο Γ.Ε.Σ. ότι λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων θες να μπεις Νοέμβρη, κάτι τέτοιο τέλος πάντων…
Ζητάς να κάνεις μια “αίτηση ένταξης” στη στρατολογία, αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι θα προωθηθεί. Κοινώς, κανείς δε σου εγγυάται ότι θα μπεις νωρίτερα, αφού είναι γνωστό ότι οι ταχύτητες που κινούνται τα πράγματα είναι σαλιγκαριού. Είχα κάνει κι εγώ, αλλά μάταια.
Εκοψα χθες την αναβολη μου και αν ολα πανε καλα θα μπω τον Νοεμβρη.
Για την ακριβεια ο Διευθυντης του στρατολογικου γραφειου μου ειπε οτι κατα 99% θα μπω Νοεμβρη.
Χαιρεσαι που θα υπηρετησεις τη μαμα πατριδα?
Nα ηταν καμια υπηρεσια της προκοπης να πω παει στο διαολο. Αγγαρεια ειναι. Αμα δεν εισαι ειδικες δυναμεις ή κατι τετοιο, η εκπαιδευση ειναι 3 μηνες περιπου. Τα αλλα ειναι σκοπιες, καθαρισμοι και μαλακιες.
Δεν μπορω να περιμενω αλλο!!! Πιστευω την ημερα της καταταξης μου θα εχω ξερο οργασμο!
Η “χαρα” ειναι γιατι ηθελα να μπω Νοεμβρη και οχι Φεβρουαριο γιατι αυτο θα μου χαλουσε καποια σχεδια.
ετσι ειναι
Μαθήματα στρατού:
Πολύ σωστά!! Αν και αυτό με τη στατιστική μελέτη ακούγεται πολύ καλό για να πετυχαίνει πάντα…:lol:
Για το τελευταίο να συμπληρώσω ότι το μέσο στέλεχος έχει περιορισμένο IQ και το μόνο που περιμένει είναι να ακούσει " μάλιστα κύριε … " οπότε ο,τιδήποτε άλλο προκαλεί στο στέλεχος αμηχανία ή απλά επανάληψη αυτού ακριβώς που είχε πει και προηγουμενως…
Αυτό το “στέλεχος” μου θυμίζει στέλεχος ιού κλπ. Ίσως να έχει να κάνει με παράσιτα… 8)
9-12 η σειρά νοεμβρίου. πάνε οι ULVER, πάνε οι WOVENHAND, πάνε οι ANGELWITCH
:dance:=D>:hippy::yahoo:
Σιγα σιγα περιμενουμε και το χαρτι ε ? Το μαγικο
Eεεεεε??? Σαν λιγο αργα δεν ειναι??? :-k
περισυ φιλος μπηκε 10 Νοεμβρη μεσα.
Νορμάλ είναι.