Nice.
Και το κεντρο ειναι καλο αλλα και οι περισσοτερες μεταθεσεις ειναι πολυ κυριλε.
Αντε, 6 μηνες ειναι, θα περασουν (γρηγορα)! :D:p
Nice.
Και το κεντρο ειναι καλο αλλα και οι περισσοτερες μεταθεσεις ειναι πολυ κυριλε.
Αντε, 6 μηνες ειναι, θα περασουν (γρηγορα)! :D:p
γιατι κανεις 6μηνο?
κανεις για τριπολη???
Υπερπολυτεκνος.
παντως αν εισαι πολυτεκνη οικογενεια με 4 παιδια κανεις 8μηνο να ξερεις.
Κι αν δεν έχουν υπηρετήσει ήδη 2 από τους 4. Όπως και στους τρίτεκνους, το 8μηνο ισχύει μόνο για τον πρώτο που θα καταταχθεί. Για να λέει υπερπολύτεκνος, όμως, μιλάμε για 5 παιδιά και πάνω, νομίζω.
Υπερπολυτεκνος ειναι ειτε απο 5 ειτε απο 6 και πανω (δεν ειμαι σιγουρος). Οπως και να 'χει με πιανει.
Εκανα shopping σημερα, μπλουζακια, ισοθερμικο, καλτσες κτλ. Μενουν πατοι και λουκετα
Επισης, τωρα που ειμαι ανθρωπος ξυριζομαι συνηθως 2 φορες τον μηνα (το τελευταιο διμηνο εχει γινει…μιση φορα τον μηνα). Σε λιγο που θα ειμαι “ζωο” ας πει κανας μουσατος κανα καλο ξυραφακι και αφρο
Fusion και Bic Comfort Gel για ταχύτητα κυρίως.
Το Fusion εμένα μου το έδωσαν τζάμπα σε διαφημιστική καμπάνια έξω από το στρατόπεδο.
Η μαλακία είναι ότι σε πολλά στρατόπεδα δεν υπάρχει ζεστό νερό στους νιπτήρες.
thnx:wink:
Επισης σημερα εφαγα ακυρο για την ακτινογραφια απο 401 και ΚΑΤ λογω κοσμου… μου σφυριξαν πως μπορω να μπω και χωρις την ακτινογραφια και ενα πρωινο της εκπαιδευσης να με παραπεμψουν σε καποιο νοσοκομειο ή να ερθει κινητη μοναδα ακτινογραφιων του στρατου… Εχει κανεις ιδεα?:-s
κι εγώ τσάμπα πήγα σήμερα. ήθελαν και φωτογραφία μη χέσω. καμιά 30αρια άτομα περίμεναν απ’ έξω, οπότε αύριο μεθαύριο δεν ξαναπατάω. αν θέλουν ας μου τη βγάλουν στο κέντρο!
για ξυριστικά θα προτείνω κ εγώ gillete - ότι πιο ακριβό, τόσο πιο καλό, sad but true
εγώ κ χωρίς νερό ξυρίστηκα σε μια φάση με αυτό. δεν το συνιστώ, αλλά γίνεται
Και γω εκανα τα ψωνια μου !
Απο καλτσες, μπλουζακια, πατους μεχρι οτοασπιδες !
Ρε παλιοι , καντε καμια λιστα μι ξεχασουμε κανα βασικο να παρουμε !
btw, και εγω ακτινογραφια το αφηνω για μεσα
Κινητη μοναδα ακτινογραφιων λιγο δυσκολο αλλα ναι ισχυει πως θα σε στειλουνε να τις κανεις μια μερα εκπαιδευσης.Φυσικα θα πας με συνοδο κ αυθημερον.Ταλαιπωρια δηλαδη αλλα στην ουσια τα ιδια σκατα ειναι να περιμενεις στο 401!
Εγώ δεν πήγα ποτέ ακτινογραφία κατάταξης.
Αν θέλετε πάντως και για να μην περιμένετε και πολύ, οι Αθηναίοι πηγαίντε στο ΝΙΜΤΣ στη Βασιλίσσης Σοφίας και κάντε τη δουλειά σας με 4 ευρώ.
Eφτασε η ωρα…
Καλη θητεια σε Isis, Metal_Laws, somnabulist, eviL, Angmar και φυσικα στην αφεντομουτσουναρα μου. Sorry αν ξεχναω καποιο αλλο ατομο.
Υπομονη παιδια, τπτ αλλο… καλοκαιρι τελειωσαμε
Να μας πανε ολα:)
240 και σημερα:p
Θα αδειασει βεβαια το μισο φορουμ αλλα νταξ θα επιβιωσουμε!
Κκαλα κουραγια και μη μασησετε πουθενα με ολη την κομπλεξαρια εκει μεσα!
:drunk:
Γερά μάγκες. Οι πρώτες 1-2 μέρες είναι οι δύσκολες.
Μπείτε με καλή ψυχολογία και θα περάσετε καλά! Και μην αφήσετε κανέναν να σας ψαρώνει. Σύντομα θα καταλάβετε πως οι περισσότεροι στο στρατό είναι…
Καλή θητεία σε όλους όσοι φεύγετε παίδες (γνωστοί και άγνωστοι)
Καλη θητεια σε ολους