Στράτευση και στρατός

ναι φυσικα, η ενδειξη θα σου ερχοταν ετσι κι αλλιως. σε ολους ερχεται. οταν σας μαζεψουν θα σας ρωτησουν ποσοι θελετε να πατε υεα και περνατε και καποια τεστ (αγωνισματα και ψυχολογικα). οπως παντα αυτοι που δεν θελουν πανε στα τεστ πανε χαλια επιτηδες (πχ στο τρεξιμο περπατανε, δεν πηδανε 2 μετρα στο μηκος κι αλλα τετοια χεχε). κοινως πρεπει να εισαι πολυ ατυχος για να σε παρουν με το ζορι, αλλα και τωρα με τη μειωση δε νομιζω να παιρνουν αλλο υεα.

Βασικα, υποτιθεται βασει νομου (υποτιθεται) πως για να σε παρουν υεα πρεπει να εισαι υποχρεος κανονκης θητειας, οποτε μου πεσαν τα μαλλια ολιγον τι μολις το ειδα. Οποτε ενιγουει, θενκς.

Δεν ηρθε ακομα το χαρτι και στο στρατολογικο ειπαν να τους παρω ενα τηλεφωνο στο τελος της επομενης εβδομαδας για να δουνε μηπως ηρθε τελικα το χαρτι καταταξης μου…

@@, για Φεβρουαριο με βλεπω.

και εμενα ηρθε ΥΕΑ, αλλα θα παρουσιασουμε ετσι και αλλιως τα χαρτια για μειωμενη θητεια οποτε οκ

Διαβιβάσεις δε θα μας έρθει κανείς ρε; :stuck_out_tongue:

143 Κ.Σ. :roll:

4η μοίρα ήμουν και μας είχαν ξεπατώσει! Αλλά ήμασταν γαμάτος ουλαμός και την παλεύαμε (σχεδόν) όλοι μαζί.
Και έχει πολύυυυυυυυυυυυ περπάτημα σε αυτό το στρατόπεδο.

Εκτός από πάτους για τα άρβυλα, σημαντικότατα τα λουκετάκια για όλες τις τσάντες/λουκάνικο + για οπλοβαστό + άρβυλα (ειδικά στο κέντρο). Και φυσικά καβάτζα χαρτί τουαλέτας, γιατί θα δώσουν την πρώτη μέρα ίσως και μετά ψάχνε στο ΚΨΜ… Και κάλτσες, πολλές κάλτσες (εκτός αν έχεις όρεξη να πλένεις συχνά και μετά να… χάνονται κιόλας).

Πάντως μετά το κέντρο δεν ξαναχρησιμοποίησα λουκέτα παρά μόνο για όπλο και φοριαμό.

10/11 Υγειονομικο Αρτας. :smiley:

Έχεις βύσμα εκεί?

Που είσαι συνάδελφε? :stuck_out_tongue:

Διαβιβασεις Καλαματα !
Κοντοζυγωνει

Το κέντρο είναι λίγο τρέξιμο - ειδικά αν πέσετε σε φρέσκους ανθυπολοχαγούς που μόλις βγήκαν απο την σχολή- ίσως απο τα ποιο προβλεπέ κέντρα στα normal οπλα-σώματα. Μετά επιλέξτε ΈΒρο για διαβιβάσεις! είναι χλίδα.

Θα περασεις απίστευτα.Προσπαθησε να αποφυγεις να σε βαλουνε στο “πετρινο” κτιριο κ να μπεις στα κεντρικα κτιριακια του 1ου η 2ου λοχου(αυτους εχει ολους κ ολους).
Εαν παρεις κ μεταθεση σε καποιο κιχνε εχεις εγγηυμενα καλη θητεια!

Χαχ και αλλοι αυτο με ρωτησαν! Οχι, απλα ειμαι Βιολογος. :wink:

Ετσι, τετοια θελω να ακουω. Ειχα ενα φιλο που ηταν εκει πριν απο εναμισο χρονο και μου ειπε και αυτος τα ιδια. Επισης μου ειπε να προσπαθησω να μπω καλυτερα στον 2ο λοχο. Ισχυει οτι ειναι καλυτερα?

Ισχύει!Κυριως λογο του λοχαγου τους που πραγματικα ειναι πολυ καλος.Αλλα κ 1ο να πας μην μασας.Το πολυ πολυ να εχεις βλακα διμοιρητη!

Ηρθε και μενα με ενδειξη ΥΕΑ για τις 11 Νοεμβρη τεθωρακισμενα Αυλωνας.

Θα παρω αναβολη ομως!:smiley:

Γιατί ρε φλώρε. Πάνε να τελειώνεις… :wink:

Επ! Αστυπάλαια μέχρι 16/11. Εσύ; 307 είσαι; Αν ναι, τι λόχο ήσουν Καλαμάτα;

Όχι 303 λελέ ήμουν. Καλαμάτα 3ο Λόχο και μετά έμεινα για εκπαίδευση στο 2ο Λόχο. Μετά με στείλανε 500 μέτρα απο τα σύνορα στον Έβρο να φυλάω μην μπεί ο οχτρός και η καριέρα μου έλειξε μετά τιμών και ρέκλας στο πεντάγωνο.

Καλύτερα.

Άμα είσαι Βιολόγος θα πάρεις πιθανόν καλή ειδικότητα ώστε να περάσεις χαλαρά. Γιατί ξέρω παιδιά που είχαν απλά βύσμα για να μπουν Υγειονομικό αλλά ήταν άσχετοι από ιατρική και αυτοί είναι που βαράνε όλες τις σκοπιές…