Στρατόπεδο μέσα στην πόλη, σχετικά ΟΚ σε επίπεδο “τρεξίματος” για κέντρο και φυσικά με το δεδομένο ότι η σειρά θάναι πολύ μεγάλη δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα το φιλαράκι σου.
Γενικά τα “σώματα” είναι καλύτερα από τα “όπλα”.
Στρατόπεδο μέσα στην πόλη, σχετικά ΟΚ σε επίπεδο “τρεξίματος” για κέντρο και φυσικά με το δεδομένο ότι η σειρά θάναι πολύ μεγάλη δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα το φιλαράκι σου.
Γενικά τα “σώματα” είναι καλύτερα από τα “όπλα”.
Μηχανικο , Ναυπλιο. 09/11
Να σαι καλά :p:p
κοίτα μην τους εξοργίσετε και γαμήσουν εμάς που μπαίνουμε την επόμενη, ε!
ρωτησα και εμαθα οτι το κεντρο στο Ναυπλιο ειναι μια χαρα… φοβερος διοικητης, νορμαλ ατομα οι λοχαγοι στους λοχους…
Aπό παλιά το μηχανικό πάντα ήταν πολύ χαλαρό! Τυχερέ! Ένα φιλαράκι είχε πάει πριν αρκετά χρόνια και πέρναγε τέλεια, και μετά τον στείλανε Κω για…τουρισμό. Κυριολεκτικά!
Το καλό με το μηχανικό ειναι οτι το 90% (και λιγο λεω) των φανταρων ειναι αποφοιτοι/τελειοφοιτοι πολυτεχνικων/πανεπιστημιακων σχολων και ΤΕΙ, οποτε ο μεσος ορος ηλικιας ειναι υψηλος και προφανως δε μαζευεται η μουργα που μπορεις να βρεις σε πεζικο/πυροβολικο. Η Κως φημιζεται για το μηχανικο της και ποσο μελι περνουν εκει οι φανταροι.
απλά θελει λιγο τυχη ή μεσο. γιατι μετα το κεντρο το 20% περιπου μετατασσεται σε πυροβολικο/πεζικο.
Θηβα - Πυροβολικο στις 9/11… δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα, αλλα δεν βαριεσαι… 8μηνες… στο 7μηνο λελεδες
thnx Zouglau για το info περι χαρτιου/αστυνομιας
Θήβα είναι μεγάλο ξενοδοχείο.
Προσοχή μόνο γιατί η σειρά σας είναι μεγάλη και μπορεί για να σας χωρέσουν να ανοίξουν και τις “μοίρες ανεπιθυμήτων” (2 μοίρες για ρωσοπόντιους και αθίγκανους). Αν το αποφύγετε αυτό, θα περάσετε ζάχαρη.
Τα ζόρια θα τα δείτε όταν πάτε σύνορα…
Γιάννη αν θες σου χω και κάλτσες
Οσοι από σας περιμένετε ακόμα χαρτί να πάτε μια βόλτα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας. Μπορεί να έχει ξεμείνει εκεί.
Και μην ξενερώνετε , τώρα είναι κολλέγιο ο στρατός .Όταν είχα πάει εγΏωΩΩω…:lol:
μπαμπα εσυ?
Παιδιά μου
Να πάρετε :
Και μην ξεχνάτε σχολείο έχετε πάει, μην ψαρώνετε
Όταν πήγα εγώ είχα… κασέτες!
Αγνές εποχές!
Με ερωτήσεις του στυλ:
Α, και φροντίστε να χωρίσετε πριν πάτε. Αλλιώς θα σας χωρίσει αυτή.
Μην τους ακούτε. μπ3 και μπούρδες. αυτά βολεύονται.
Το πολυτιμότερο αγαθό στο στρατό που πρέπει να έχεις πάντα εύκαιρο και καβατζωμένο είναι ένα:
[SIZE=“7”]ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ![/SIZE]
Σε άφθονες ποσότητες για οποιαδήποτε χρήση!
Και πάντα πάνω σας!
Άμα μπαίνεις 9/11 που είναι Δευτέρα λογικά πας 2η μοίρα (στο πυροβολικό, μοίρα = τάγμα) οπότε είσαι κομπλέ, εγώ πέρασα το πιο χαλαρό κέντρο με βάση αυτά που άκουγα από άλλα παιδιά αργότερα. Ούτε πως να λύνουμε, να δένουμε και να καθαρίζουμε όπλα δεν μας είχαν δείξει.
4η μοίρα θυμάμαι τραβούσαν αρκετά ζόρια.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι είναι μεγάλο στρατόπεδο και έχει ποδαρόδρομο.
Άμα καταφέρεις και πας σε κάποιο κλιμάκιο ΔΣΕ (διεύθυνση στρατιωτικών έργων) την έκανες ταράτσα!!
Για μένα το πιο σημαντικό.
Όχι “αν”, να πάρετε λουκετάκια, δεν είναι και τόσο ακριβά
Κασετάκιας και εδώ!
Στο 2ο κέντρο που πήγα για ειδικότητα, μέσα στη λαοθάλασσα των ακροατών του Notis (που τότε ήταν στα πάντα του), ένα ευγενικό παληκάρι στον θάλαμο μου με ρώτησε αν μπορεί να δεί αν έχω στις κασέτες μου κάτι που να τον ενδιαφέρει και εκστασιάστηκε βρίσκοντας το Bitches Brew! Kαλά περάσαμε!
Τον ξανασυνάντησα πέρυσι τυχαία στις συναυλίες του Οrnette Coleman και του Wayne Shorter!
Tα περί χωρισμών είναι “ψαρωτικά” και κλισέ. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει…
Πυροβολικο Θηβα με ενδειξη YEA, ενω ειμαι 8μηνιτης. Δεν υπαρχει αυτο. Τι κανω;
η ενδειξη παντα ερχεται… 8)
Δε μου λες δυο λογια παραπανω να καταλαβω; Μπορουμε να αρνηθουμε να παμε εφεδροι;