Στράτευση και στρατός

EΣ = μια χρονια πεταμενη απο τη ζωη μου

δεν κρατησα τπτ παρα μια απεραντη ευγνωμοσυνη που δεν εγινα στρατιωτικος

η ολη φαση ηταν σαν μια κακη λουπα η οποια κρατησε 1 χρονο παλι καλα που ειχα μαζι μου το minidisc και ακουγα καμια μουσικη

σκατα στα μουτρα τους εριξα τη μουτζα οταν απολυθηκα και δεν ξανακυτταξα πισω απο τοτε

εσυ που πας διαβιβασεις μια χαρα εισαι

ρωτα και αυτους που τους εκατσε πεζικο/πυροβολικο τι πηξιμο τρωνε μολις περασει η περιοδος προσαρμογης

απλα αμα μπεις με γκομενα παιζει να φας το ακυρακι σου ενδιαμεσα ε να το χεις υποψη

Σοφά τα γράφει ο awake σε κάθε γραμμή του ποστ του.

10/11 μηχανικό στο ναύπλιο τελικά εγώ. κανείς που να έχει πάει;

δεν μου ηρθε ακομα χαρτι, αλλα αναμενω κ γω μηχανικο…

ούτε μένα μου 'ρθε, τηλέφωνο πήρα στη στρατολογία. μου είπαν βέβαια ότι τα χαρτιά έχουν σταλεί, οπότε τις επόμενες μέρες θα ειδοποιηθούν όσοι τα περιμένουν. γενικά για ναύπλιο ακούω καλά πράγματα, άντε, ψήστε μεετινγκ στο στρατόπεδο =D

κανεις να μπαινει τριπολη???

40 παλικάρια από τη Λεβαδιά.

Να σας ξενερωσω λιγο εσας που ειναι να μπειτε τωρα;

Μπηκα 10 Αυγουστου, βγηκα στις 20 :lol::lol::lol:
Βεβαια ειχα μπει και περυσι για μισο μηνα, οποτε εχουμε συνολο 25 μερες :stuck_out_tongue:
Παιδες, μια ειναι η λυση. Πηγαιντε καντε εξετασεις αιματος, ουρων, κοπρανων, ακτινες παντου, μπας και βρειτε κανα κουσουρι πανω σας ωστε να την γλιτωσετε.

Εγω βεβαια εχω προβλημα στην μεση (απο παγκρατιο, στα χρονια φοιτησης) αλλα εννοειται χωρις προλογο, συρσιμο ποδιων, μορφασμους οτι ποναω συνεχεια, δεν θα την επαιρνα την απαλλαγη.

Και να ξερετε, αν ειναι παθολογικο το Ι5 σας, μπορειτε να παρετε ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ απολυτηριο, αναγραφοντας μονο οτι εχετε απαλλαχτει απο τις στρατιωτικες υποχρεωσεις.
Οπότε, ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο τομεα για εργασια, δεν επιτρεπεται να μαθουν για ποιον λογο απαλλαχτηκατε :wink:

πολυ λεπι μαζευεται στο forum… :lol::lol:

Ναι αλλα στο 7μηνο θα ειμαστε λελεδες8) (εγω τουλαχιστον που θα κανω 8μηνο)… Εσυ στο 7μηνο τι ησουν?:stuck_out_tongue:

εγω στο7μηνο ασε τι ημουν… δοκιμος στη ροδο!! 8)
σημασια εχει οτι εσυ θα εισαι μεσα για 7 μηνες απο τωρα…
παντως οσο λιγοτερο διαρκει η θητεια μαλλον τοσο θα κοβουν και τις αδειες. θα χει λιγο εμπλοκουλα δενομιζω να ειναι τοσο χαλαρα οσο παλιοτερα.

Σιγουρα οι αδειες θα μειωθουν αναλογικα, αλλα απο την αλλη η ΕΣΣΟ Νοεμβριου θα ειναι απο τις μεγαλυτερες ever και αυτο θα ειναι κακο στο κεντρο εκπαιδευσης οπου δεν θα χωραμε, αλλα μετα στις μοναδες ισως να μας βγει σε καλο

Ενδεχεται να βρηκα και “πριζα” παντως… για να δουμε

Δεν το πιασα αυτό για το κέντρο εκπαίδευσης…

στο κεντρο θα νιωσεις τι σημαινει ποδαριλα… χαχαχαχαχαχα

Μεταφερω γνωμες που μου ειπαν αλλοι καθως εχω δεν μπορω να εχω γνωμη αφου δεν το εχω βιωσει. Μου ειπαν φιλοι που εχουν υπηρετησει πως το οτι μπαινουμε πολλα ατομα, στο κεντρο θα δυσκολευτουμε επειδη θα ειμαστε πολλοι… Τι να σου πω, φανταζομαι και εσυ καλυτερα τα ξερεις:-s

Ίσα ίσα που στο κέντρο που θα είστε και πολλοί μπορείς άνετα να περνάς απαρατήρητος…

Aντε για μολογάτε οι στρατεύσιμοι που παρουσιάζεστε… εγω αυριο μαθαινω…

Μάγκες τεχνικό στη Πάτρα . Ξέρει κανείς τι παίζει ?

Χαχ! Σημερα ηρθε και σε ενα φιλαρακι μου απο 'δω για τεχνικο στη Πατρα.
Οταν παει θα σου πω. :stuck_out_tongue:

Eγω ακομα περιμενω… ισως παρω κανα τηλ αυριο στο στρατολογικο γραφειο