Στράτευση και στρατός

Mαγκες μολις γυρισα απο Καλαματα για αδεια ορκομοσιας !
Το Κεντρο τα σπαει
Ολα τα παιδια μεσα ειναι κυριλε και το στρατοπαιδο μια χαρα… 309 λελε ΔΒ

Kαι εμεις Θηβα χαλαρα ειμαστε και κανουμε και καλη παρεα ολοι στον θαλαμο. Καλυτερα απο οτι το φανταζομουν και το περιμενα. Απλως υπαρχουν στιγμες που χρειαζεται τεραστια υπομονη και δεν μιλω για υπηρεσιες κτλ, αλλα για την μαλακια που δερνει το μεγαλυτερο ποσοστο των αξιωματικων

Μεχρι τωρα μια χαρα… για να δουμε τι θα ξεκινησει απο Τριτη γτ αποτι φαινεται αλλαζουνε τροπαριο

αναφερομενος γιατι αρνηθηκα να τραγουδησω το “Μακεδονια η ξακουστη”…ευχαριστω… :slight_smile:

Ωχ! Καλή αρχή ο Isis! :lol::lol::lol::lol:

respect

Πωω ρε μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν τα ακούω αυτά… Εμείς είχαμε έναν ανθυπολοχαγό στo κέντρο που μας φώναζε να μάθουμε το Μακεδονία ολόκληρο επειδή λέει είναι πιο σημαντικό απο τον εθνικό ύμνο…#-o

Τι αναφερόμενος πριν την ορκομωσία ρε παλιοψεύτη?

και ομως…στο λοχο μας οι καμπανες επεσαν βροχη…ψαξε στα fora “κεμχ 2ος λοχος”… με την επιστροφη προβλεπεται καταιγισμος αναφορων…

Κι εγω ειχα βγει 2 φορες αναφερομενος πριν την ορκωμοσια

Και σου κόψανε την έξοδο?

Moλις γυρισαμε απο την αδεια ορκωμοσιας ειχαμε 3 μερες για να φυγουμε απο το κεντρο.
Την προτελευταια μερα ειχαμε εξοδο απο τις 12 το μεσημερι μεχρι τις 10 το βραδυ και να μου την εκοψαν τα μουνια.Και ολα αυτα αεροπορια ε :frowning:

εντιτ:μονο τη στερηση εξοδου μου χρεωσαν.10Φ που ειχα επισης πριν την ορκωμοσια σβηστηκαν

Πουστιά αυτό.

Στο τεχνικό ακόμα μας έχουν χαλαρά. Ευτυχώς δεν έχουμε ούτε Μακεδονίες να τραγουδάμε ουτε άλλες τέτοιες παπαριές, Ευτυχώς ο διμοιτίτης μας είναι τρελά ξηγημένο άτομο και δεν μας κάνει καψόνια.
Αλλά γενικά οι ανώτεροι, ταγματάρχες και πάνω την έχουν δει φίρμες εκεί μέσα.
Τεσπα βλέπουμε.

Καλά, άντε γεια πες τους, τίποτα δε θα σου κάνουν. Όλα αυτά απαγορεύονται πλέον!

Αν ο διοικητής θεωρήσει ότι το να τραγουδάνε κλπ είναι μέρος της εκπαίδευσης και εσύ αρνηθείς να εκτελέσεις διαταγή (για “εκτέλεση” εκπαίδευσης), τότε χαλαρά σε τιμωρεί αν το θέλει.
Και εντάξει τώρα, στη Θήβα μας έπρηζαν τότε με τη Μακεδονία και το Πυροβολικό. Τα μαθαίνεις και τελειώνεις, σιγά το πράγμα. Άσε που είχε και ωραίο ρυθμό η Μακεδονία, πλάκα είχε.
Αν είναι να τρως καμπάνες για ένα τραγουδάκι, ε τα θέλει ο κώλος σου μετά (ας μην πω τι μας έβαζαν να τραγουδάμε στα ΛΥΒ).
Επίσης, ένα κόλπο για να μην χαλάς συνέχεια τις φωνητικές χορδές και να μην σε παίρνουν χαμπάρι, απλά ανοιγοκλείνεις το στόμα στο ρυθμό του τραγουδιού και αν σε πλησιάσει κοντά, τα λες για λίγο δυνατά :stuck_out_tongue:

Παπαριές, το να βγάλεις αναφερρόμενο πριν την ορκομωσία επειδή δεν είπε το τραγούδι είναι ψάρωμα και τίποτα άλλο.

Καλά, εννοείται ότι πριν την ορκομωσία δεν ισχύει καμία τιμωρία και είναι για ψάρωμα.

Καλά, και εμάς πριν την ορκομοσία οι καμπάνες έπεφταν βροχή και τελικά λίγο πριν την διαδικασία της ορκομοσίας, ο λοχαγός σε μία “ένδειξη μεγαλοψυχίας” μας τις έσβησε όλες…

Κ.Ε.ΥΓ. Αρτας, ΖΩΑΡΑ ΣΕ ΛΕΩ.