Στράτευση και στρατός

Δίκτυο Σπάρτακος, όλοι μαζικά παραπονούμενοι και τα ρέστα (για τον Giannis πάει αυτό. Θα μου πεις, λες και δεν το ξες).

ον τόπκι, 79 ΕΑΡΜΕΘ Σάμος.

Νιώθω σα να είμαι γω μέσα.

Θα κλάφσω. Πουτάνα πατρίδα. Ροφλ γέλασα μόνο που το γραψα.

Εσύ η αποπάνω σταμάτα να κλαίγεσαι.

Giannis μη κωλώνετε γενικά.
Ιατρείο, αναρρωτικές και τα ρέστα.
Και να την λέτε στους ανώτερους, είναι τόσο ηλίθιοι στην πλειοψηφία τους που μπλοκάρει το σύστημα.

Να τα πούμε;
Πάει ο παλιός φαντάρος, απολύθηκε παιδιά, ήρθε ο νέος με τα λέπια και την ποντικοουρά…
Καλή σκοπιά, καλή σκοπιά, χαρούμενα καλά γερμανικά…

307 ΛΕΛΕ 8)

Καλός πολίτης :slight_smile:

Αντε να 'ρχονται και τα δικα μας λελε…

Κωστή καλός πολίτης ρε :smiley:

καλος πολιτης…
αντε να κοψεις και αυτα τα χελι μεταλ…:stuck_out_tongue:

ααα…
το γερμανικο νουμερο ειναι το καλυτερο…
το ποιο απαλευτο ειναι το 4-6…
ειναι για θανατο…

Συμφωνώ! Θυμάμαι η πρώτη μου σκοπιά ήταν γερμανικό στην Άρτα (ήταν κι από τις λίγες αλλά μη βιαστήτε να με πείτε κωλόφιδο, είχα να κρατήσω το οδοντιατρείο και έλιωνα και στα περίπολα μαζί). Μέσα στο μαύρο κορακοσκόταδο θυμάμαι, με ένα δάσος πίσω μου (τελικά αργότερα διαπίστωσα οτι ήταν 10 δέντρα, στην αρχή νόμιζα οτι φτάνει μέχρι το βουνό#-o), μαζί με έναν συνάδελφο και συνμέταλο, είχαμε πιάσει κουβεντούλα για μουσική και ήταν και γαμώ. Λέγαμε και κάτι περίεργες ιστορίες και σκιαχτήκαμε κ λίγο. Ωραία ήταν. Πω ρε πούστη…μόλις νοστάλγησα το στρατό…καθόλου καλό αυτό.

Καλός πολίτης Cozy!

Γερμανικό και 2ο νούμερο (όταν μιλάμε για 4 νούμερα) είναι τα καλύτερο.
Ειδικά Παρασκευές και Σάββατα το 2ο τα σπάει.

Thanks people :smiley:
Και στα δικά σας, για όσους είναι τώρα μέσα…

Καλος πολιτης Cozy !

Καλός πολίτης ψηλέ τύπε!:smiley:

8O8OΚαλός πολίτης Κωστή!:D:D:D:D

Υγειονομικο και 'συ ρε φιδι?? Κ.Ε.ΥΓ. ftw! :smiley:

Ρε, την θητεια μου εκει την νοσταλγω ακομα και 'γω που δεν εχω απολυθει καν!

Εμ αφού όλο σε μπυραρίες έτρεχες και κοίταγες γκομενάκια! :lol:

Και μιλουσα για μετσαλ με καναν φοιτητη! :smiley:

Ναι ρε! Που σε έστειλαν μετά; Καλά, είμαστε φίδια επισήμως, κομπλέ με σηματάκι. Πάντως παίζει να είναι το πιο χαλαρό κέντρο εκπαίδευσης και με διαφορά. Θυμάμαι τις πρώτες μέρες αντί να πήζω έλιωνα στο κψμ. Είχα βαρεθεί μιλάμε, είχα καπνίσει κι ένα κοντεινερ γιατί δεν είχα τι άλλο να κάνω.

Δε ξερω για σας, αλλα εμενα με εχει χτυπησει η λελαπααα

309 !

Ναι, φοραμε και το σηματακι για να ολοκληρωθει το πακετο! :stuck_out_tongue:
Και 'γω δεν νομιζω να υπαρχει πιο χαλαρο κεντρο.
Καλα μην νομιζεις, μεταθεσαρα εχω (223 ΚΙΧΝΕ-Κοζανη, στο σπιτι μου) αλλα παλι νοσταλγω εκεινες τις περιεργα ωραιες μερες με την τελεια παρεα στην Αρτα. :wink:

Μια χαρά σε βρίσκω. Εμένα με είχαν στείλει Χίο και μετά Λαμία στο ΚΕΥΠ. Δηλαδή κοντά στο σπίτι μου ήμουνα μόνο τις 2 εβδομάδες που έκανα μετεκπαίδευση στο 401. Δεν πέρασα άσχημα, αλλά όταν έβλεπα κάτι βοηθούς και παραβοηθούς ακτινολόγου και παπαρολόγου να καταλήγουν σπίτια τους ή σε κάνα 414 με 2 μήνες άδεια απολύσεως μετάνιωνα την ώρα και της στιγμή που πήρα ειδικότητα οδοντιάτρου. Τις πιο άκυρες μεταθέσεις παίρναμε εμείς και οι γιατροί γιατί είμαστε οι μόνοι που χρησιμεύουμε σε κάτι ουσιαστικό οπότε μας έστελναν εκεί που μας χρειάζονταν. Total shit!