Χαλαρο κεντρο ειναι μονο ενα, ΚΕΤΧ Πατρα . Χημειο! 8)
Αντε σε 3 μήνες ηχουν τα ΛΕΛΕδώνια… 309 ΛΕΛΕ!!!:p:p
Άντε ρε ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΑ, μια χαρά την έβγαλες!
Οι γιατροι/οδοντιατροι τρωνε συνηθως τετοια πακετα (ειχαμε γιατρο 307 που εβγαινε εδω και ενα μηνα μονο με κανα υπηρεσιακο) αλλα το καλο ειναι οτι κανουν κατι σχετικο με την επιστημη τους. Ολοι οι αλλοι υγειονομικαριοι…
47 ΚΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ???
Δίκιο έχεις σε αυτό. Είχα κάνει και πολλά πειράματα σε αξιωματικούς! Είχα φτιάξει και σενάρια HOSTEL 3: Dentist from Hell στο μυαλό μου.
Άντε τελειώνεις κι εσύ. Αριθμός διψήφιος, πολίτης υποψήφιος!
Έχω την εντύπωση ότι κολλάει εδώ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=145379
Αθάνατη Ελλάδα ρε.
το κειμενο απο το απο πανω…
«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Αυτό και άλλα παρόμοια ανατριχιαστικά ακούστηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, όχι από μέλη της Χρυσής Αυγής που διαδήλωναν, αλλά από βατραχανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων που παρήλαυναν στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της επίσημης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.
Αμέσως μόλις άφησαν τις εξέδρες των επισήμων στο Σύνταγμα κι έστριψαν στην Πανεπιστημίου, τα παλικάρια της ΟΥΚ μετέτρεψαν την παρέλαση σε εκδήλωση που θύμιζε πορεία μίσους ακροδεξιών, με συνθήματα που υπόσχονταν την αιματηρή σφαγή κάθε γειτονικού μας λαού κι αποφάσιζαν ποιος δικαιούται να λέγεται Έλληνας και ποιος όχι.
Οι συνήθεις ύποπτοι «Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι είχαν την τιμητική τους, σε συνθήματα όπως το ακόλουθο: «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».
Ή αυτό το ανατριχιαστικό: «Τους λένε “Σκοπιανούς”, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ’ απ’ αυτούς».
Γραμμή στα συνθήματα έδιναν μάλιστα άντρες με πολιτικά, οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση από την πλευρά των θεατών. Ενας από αυτούς πηγαινοερχόταν με άνεση μεταξύ των θεατών και αυτών που παρήλαυναν, φωνάζοντας πρώτος τα συνθήματα που επαναλάμβαναν οι καταδρομείς.
κοιτα ποια χωρα βρηκαν να βοηθησουν οικονομικα…δωστε τα ολα σε εξοπλισμους, να τους φαμε ολους λαχανο…
για ακομη μια φορα…ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αχαχαχαχαχ!
Όχι από μέλη της Χρυσής Αυγής λέει αλλά από ενόπλους των Ειδικών Δυνάμεων. :lol: :lol: :lol:
Πόσο χαζός μπορεί νάναι αυτός που έγραψε το ρεπορτάζ…
καλα και συ μην μπλεκεις τα πραμματα…το ειναι σκατοκεφαλοι και εκτειθονται τοσο ευκολα δεν συνδεεται με αυτο…οι εξοπλισμοι ειναι αλλο θεμα συζητησης…
Aυτό.
Κατά τα άλλα καμία έκπληξη.
καλα δεν λεω οτι συνδεεται
αλλα…
οχι απλα ενα αλλο θεμα συζητησης…
ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ θεμα συζητησης
απο τις εποχες με τους γεματους διαδρομους στο υπουργιο εως τωρα που υπαρχουν παραβιασεις κατα παραγκελία, οι εξοπλισμοι ειναι ενα πολυ ωραιο θεμα για συζητηση…
αλλα ποιος την κανει?
ανοιξε εσυ κατι σχετικο με εξοπλισμους και ελληνικη εξωτερικη πολιτικη γτι εγω εχω να προλαβω ενα τρενο τωρα…θα απαντησω απο τα Τρικαλα εγω,οταν φτασω με το καλο…
χαχα…
ωραιος…
το μονο που μπορω να κανω εγω ειναι να αρχισω μια ελλινικη σχολη τυπου ταλιμπαν…
και οποιον παρει ο χαρος…
Ληξη Ενος Λανθανοντος Εξαμηνου!!!
Με πηρε φρικαρισμενη η μανα μου τηλεφωνο και ειπε οτι της ειπε μια φιλη της απο ενα Υπουργειο οτι λενε να την κανουν 17μηνη τη θητεια και εχουν αρχισει να μου πεφτουν οι τριχες.
Ξερει κανεις τιποτα περισσοτερο?
Για 14μηνη έχει ακουστεί βασικά.
Κι εγω ετσι ειχα ακουσει και μου ειπε σημερα για 17 και ξενερωσα κιαλλο. :-s
Αλλα μαλλον μουφα θα’ναι. Ελπιζω τουλαχιστον…
Καλά, πρεζάκια είναι; Δεν πρόλαβε να γίνει 9μηνη και θα την αυξήσουν πάλι; Ευτυχώς που ξεμπέρδεψα…
Α, και καλός πολίτης metal laws!
το ειπα σημερα στον κολλητο μου που ειναι φανταρος στη μυτιληνη…
μου ειπε πως τους εχουν πει για 14 μηνες…:?
λογικα θα το ανακοινωσουν 1 χρονο πριν γινει… κ θα τρεξουμε ολοι να κοψουμε τις αναβολες… 5 μηνες παραπανω ειναι υποθεση…
Ποτέ δεν το ανακοινώνουν 1 χρόνο πριν γίνει.