εγώ άκουσα οτι η σειρά που θα μπεί μάιο θα κάνει 12μήνες και του αυγούστου 14.
φιλοι που μπηκαν τωρα τους ειπαν οτι ειναι 9μηνο…
επισης με κατι παιδια που συζηταγαμε για το θεμα μου ειπαν οτι πηγαν στο ρουφ για να διακοψουν αναβολη για αυτο το λογο και να μπουν αυγουστο τους ειπαν οτι ακομα δεν ειναι τπτ επισημο και δεν εχουν καμια ενημερωση πανω σο θεμα και οτι λεγεται μεχρι τωρα ειναι φημες…την αναβολη δεν την διεκοψαν τελικα…
τωρα ο θεος και η ψυχη τους…
πολλα ανεπισημα ακουτε και δεν κανει καλο. δεν αλλαζει απο μια μερα στην αλλη παντως.
Στάνταρ κάθε φορά που υπάρχει οργανικό πρόβλημα εξαγγέλεται αύξηση για να τρέξει να μπει κόσμος. Τα λογιστικά τερτίπια του στρατού δεν υπάρχουν.
Ευχαριστω man!
Πραγματικα μεγαλη ανακουφιση να νιωθεις οτι εχεις καθαρισει με αυτην την ιστορια και ολα αυτα περι 38μηνου να μην σε αγγιζουν και πολυ…
δε σε πιάνει τίποτα εσένα:p
Τελειωνει το ταξιδι !
Εχει ακουσει κανενας τπτ για Χαιδαρι - Λοχο Διαβιβασεων ?
Επαναπατριζομαι εκει
Ξυσιμο κανονικο με τσουγκρανα. Ετσι εχω ακουσει
Kαι εγω τετοια ακουω κ χαιρομαι !
Μονο κ μονο οτι προλαβαινω ολες τις συναυλιες τις καλες του καλοκαιριου μ φτανει !
Ειναι λιγα τα βραδυα στη Λευκωσιααααα
πριν ενα μηνα διεκοψα την αναβολη και μου ειπαν οτι ισχυει το 9μηνο.οσο για τις διαβιβασεις στο χαιδαρι εχουν μεταφερθει.
Το κέντρο έχει μεταφερθεί και είναι πλέον στην Καλαμάτα. Χαϊδάρι για διαβιβαστές είναι και γαμώ τις μεταθέσεις.
χεχεχε λογικα πας λοχο διοικησεως. δεν θυμαμαι να ειχε αλλο λοχο πλην των υεα που ημουν εγω εκει. αυτο βεβαια ηταν το 2005, αλλα και το 2008 που πηγα μετεκπαιδευση εκει το ιδιο ισχυε. γενικα ειναι πολυυυυυυυ χαλαρα. ανετος θα εισαι.
το νοεβρη τι ημερομηνια παιρνουν??
Πάντα είναι γυρω στο δεκαήμερο.
μαλακια, αν κ δε νομιζω να ερθουν οι bon jovi για σεφ…
αλλα αν τυχει τη γαμησα…:?
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΛΕΔΟΧΑΡΤΟ ΠΑΡΕΑ
309 ΓΚΟ ΧΟΜ
καλος πολιτης θεριε…
16/8 παρουσιαζομαι στη λαμια στο ΚΕΥΠ.οποιος εχει υπηρετησει εκει ας μου πει τι λεει το κεντρο.ευχαριστω εκ των προτερων.
Είχε παρουσιαστεί ένα φιλαράκι μου στο ΚΕΥΠ, το προηγούμενο καλοκαίρι και μου είχε πεί ότι τα πράγματα ήταν αρκετά χαλαρά από την αρχή κιόλας !! Από υπηρεσίες λίγα πράγματα, τους πήγαινε 1 μέσα 3 έξω (αυτό βέβαια εξαρτάται και από το πόσοι θα είστε), αλλά οι εγκαταστάσεις μου είχε πεί ότι ήταν πολύ παλιές και χάλια… Και πάρε μαζί σου πολλά αντικουνουπικά γιατί παίζουν άφθονα !!
Τώρα δεν ξέρω αν σε απογοήτευσα ή σου έδωσα κουράγιο, αλλά σχεδόν πάντα στο στρατό πρέπει να πας κάπου για να δείς πως είναι…αλλά Υλικό Πολέμου είσαι οπότε δεν πιστεύω να ζοριστείς ιδιαίτερα γενικά…
Καλή θητεία να έχεις και να περάσει ο καίρος γρήγορα !!!