ποια απογοητευση ρε συ!1 μεσα,3 εξω.χαλαρα τα πραγματα!αμα ειναι ετσι καλα ειμαστε για αρχη.ευχαριστω για την πληροφορια:)
Έτσι ήταν πέρισυ, αν φέτος είστε λιγότεροι δεν σε βλέπω καλά…
Πλάκα κάνω, μακάρι να σας πάει και καλύτερα, εγώ όταν είχα κάνει στρατό με είχε πάει 3.5 μήνες μέσα στον εξώτικο Λαγό (εμπλόκη του κερατά) !!!
πωπω ρε φιλε.τι εμπλοκη ηταν αυτη!παντως ενας φιλος μου που ειναι τωρα φανταρος μου ειπε πως τωρα θα μπουν παρα πολυ λογω του οτι οταν ειχε ακουστει οτι θα αυξηθει η θητεια τρεχανε ολοι για να κοψουν αναβολες.αν αληθευει λες να ειμαι τυχερος?
Ξέρεις γένικα θα ακούς φήμες και φήμες, αν θες τη γνώμη μου μην ακούς και
πολλά για να μην απογοητευτείς στο τέλος…Πάντως από όσο ξέρω οι σειρές του αυγούστου
είναι πάντοτε από τις μεγαλύτερες οπότε αν είστε πολλοί δεν θα έχεις ιδιαίτερα
προβλήματα με τις υπηρεσίες…Κάτι που ξέχασα το φιλαράκι μου, μου είπε ότι γενικά
εκεί πέρα θα έχετε 25-30 υπηρεσίες, για κέντρο είναι πολύ λίγες, οπότε αν ισχύει αύτο
ακόμα θα είσαι καλά…
ωραια τοτε για να δουμε τι με περιμενει:)
Αν θες την συμβουλή μου, μην ανγχώνεσαι και γίνε όσο πιο μπορείς ‘‘σταρχιδιστής’’
εκεί μέσα…Αν είσαι εντάξει και με τα άλλα παιδία , ολά θα πάνε καλά…
βασικα αυτο θελω πιο πολυ.να τα πηγαινω καλα με ολους γιατι δεν εχω καμια ορεξη να μπλεκω σε καταστασεις
Αν είσαι εντάξει δεν πρόκειται να μπλέξεις…Απλά πρόσεχε τους νέους αξιωματικούς
(ανθυπολοχαγούς κυρίως), γιατί με πολλούς θα έχεις την ίδια ηλικία και θα
προσπαθούν μέτα από λίγο καιρό να στο παίξουν ‘‘φιλαράκια’’.Δεν λέω ότι όλοι θα
είναι κωλοπαίδια, αλλά έκει μέσα δύστυχως εσύ είσαι ο φαντάρος και αύτοι οι
αξιωματίκοι, οπότε μην τους πολυεμπιστεύεσαι…
θα το εχω υποψιν:)
υλικο πολεμου μπαινεις ρε ψαρα,τι αγχωνεσαι,ζωαρα
Ίσα μωρή χαμούρα που με 8 μήνες λες τον άλλο ψαρά.
και εγω…
ποτε ησουν…??
εμεις ειμασταν σε ενα ταγμα που ειχε εγγεγραμμένους 300 φαντάρους και ήμασταν 5…!!!
με την δουλεια ομως που εκαναν οι 300 :?
καταλαβαίνεις ποτε βγαίναμε απο το στρατόπεδο…στην απόλυση…:?
*βεβαια και στο KILL-KISS που ημουν σε ταγμα που την εκανε για κοσσοβο δεν ηταν καλυτερα… 16 μεσα μιση εξω.!!!
2005 ήμουν στον Λαγό, 212 ΕΜΑ από ότι θυμάμαι…Έκατσα 6.5 μήνες έκει πάνω λόγω
εμπλοκής και σε έκεινο το διάστημα είχα πάρει 8 μέρες άδεια…Ωραία πράγματα ε?
'Ασε μην τα θυμάμαι, μεγάλη πίκρα…
αα…οκ…δεν ειμασταν την ιδια εποχη…
ημουν 1+ χρονο πριν απο εσενα…και εγω 5 μηνες εμεινα εκει…
5 ατομα για δουλειά τριακοσίων…!!
Το υλικό πολέμου είναι κάργα βυσματικό σώμα ρε. Εγώ ήμουνα στο ΣΤΕΠ του ΚΕΥΠ και είχα μπάσει 2 σειρές και έβλεπα τι παίζει. Τα πρωινά έχει λίγο τρέξιμο, χωρίς υπερβολικά πράγματα, αλλά γενικά είναι χαλαρά. Στο ΣΤΕΠ σκάγανε κάτι μαλακισμένα και κλαιγόντουσαν όλη την ώρα, αλλά όχι επειδή τους τέντωναν αλλά επειδή τα παιδάκια δεν τους έφτανε που ηταν κωλοβύσματα, ήθελαν και έξτρα ντάντεμα. Λίγο νορμάλ άτομο να είσαι, θα περάσεις τέλεια στο ΚΕΥΠ. Εγκαταστάσεις στους λόχους σε νορμάλ επίπεδα, ούτε χάλια αλλά ούτε και χίλτον. Ο χώρος είναι τεράστιος, έχει άφθονα μέρη να κρυφτείς, έχει το στρατιωτικό πρατήριο που κωλολέει για να αγοράζεις πάμφθηνα τρόφιμα και άλλα πράγματα που θα χρειαστείς. Στην πύλη δυστυχώς έχει κάμερα οπότε σουβλάκια και πίτσες δεν παίζουν, αλλά λογικά θα έχεις τόσες εξόδους που θα τα σιχαθείς έτσι κι αλλιώς. Πάντως, αν δεν είσαι ο ίδιος κωλόβυσμα, ετοιμάσου να ξενερώσεις με τα κλασικά 5-10 άτομα που δεν κάνουν τίποτα και παίρνουν συνεχώς άδειες από το πουθενά.
Αν έμπαινες 1 χρόνο πριν θα σε έφτιαχνα, όπως είχα φτιάξει κάμποσους, που και καλά έλεγα ότι θέλουν χρονοβόρα θεραπεία! Χαχα! Ακόμα θυμάμαι ένα τυπάκι που πίναμε καφέ και μπύρες όλο το απόγευμα και είχα πει στον λοχαγό του ότι θέλει μια πολύ δύσκολη απονεύρωση και θα τον κρατήσω για πολλή ώρα! Πάντως όταν πας τσέκαρε αν υπάρχει ακόμα ένας πανίβλακας υπίατρος θεόκοντος μελαχρινός και ρίχτου μια χλέπα από μένα. Μιλάμε για μεγάλο βλήμα. Τραγική απόδειξη του γεγονότος ότι το ελληνικό δημόσιο κάνει γιατρούς και μάλιστα στρατιωτικούς άτομα που θα ήταν καλύτερα για όλους μας να κάθονται σπιτάκι τους με τσαγάκι. Τώρα που το σκέφτομαι όμως θα έχει φύγει για ειδικότητα αυτός μάλλον, κλάψε με μάνα κλάψε με δηλαδή. Ααααχ… Επίσης το ίδιο και περισσότερο καραγκιόζης είναι κι ένας αντισυνταγματάρχης καρδιολόγος ο οποίος λογικά ακόμα εκεί θα είναι. Τόσο γλύφτης και βυσματίας που ήταν σιγά μη τον μεταθέσουν ποτέ.
Πάντως κούλαρε, ωραία είναι στο ΚΕΥΠ. Άσε που όταν ρωτάς πως είναι, η απάντηση που θα πάρεις είναι άμεση συνάρτηση του πόσο απάλευτος ήταν αυτός που σου την δίνει. Υπάρχουν κουλ άτομα που θα σου πουν καλά λόγια ακόμα και για το χειρότερο ΚΕ του πεζικού, ενώ άλλα υπεραπάλευτα θα κλαίγονται επειδή μάζεψαν μια γόπα στο κολλέγιο στην Άρτα. Όταν θα πας ΚΕΥΠ, θα διαπιστώσεις μόνος σου πως είναι. Κατά γενική ομολογία πάντως είναι καλά.
να σου πω την αληθεια βυσμα δεν εβαλα αλλα και να εβαζα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να το πω.απορω πραγματικα με μερικους που δεν το παραδεχονται.τελος παντων σκεψου οτι και την πρωτη φορα μου ειχε ερθει διαβιβασεις στο χαιδαρι.λες και αυτο να ηταν βυσματικο σωμα?
ετσι οπως τα λες καλα μου φαινεται.
Ραζορ7 για να μην παρεξηγηθώ, λέγοντας “βυσματικό” ήθελα να σου δείξω απλώς ότι εφόσον είναι βυσματικό θεωρείται πιο χαλαρό από άλλα κέντρα π.χ. πεζικό, πυροβολικο και δεν πρέπει να αγχώνεσαι ιδιαίτερα για το τι θα συναντήσεις. Δεν σημαίνει αυτό ότι όσοι πάνε είναι βύσματα. Ούτε ότι σε θεωρώ βύσμα. Ίσα ίσα.
Και όντως είναι τραγικό να μην παραδέχεσαι ότι έχεις βύσμα. Θυμάμαι είχα στον θάλαμο στο υγειονομικό ένα 18χρονο που επέμενε ότι δεν βρέθηκε εκεί με βυσμα. Όπα ρε φίλε! Μήπως είσαι γιατρός ή έστω νοσηλευτής στα 18 σου; Εφόσον δεν είσαι, ε τότε είσαι καράβυσμα του κερατά! Χαχα!
Βέβαια το ίδιο τραγικό νομίζω είναι να το παίζεις όλη την ώρα και εντελώς απροκάλυπτα “εγώ έχω βύσμα τον ταξίαρχο Παπαρίδη και μαμάω και δέρνω”.
οχι ρε συ καμια παρεξηγηση.καταλαβα τι εννοουσες.κανενα προβλημα:)
Δεν είναι ιδιαίτερα βυσματικό το Υλικού Πολέμου όσον αφορά την κατάταξη. Το θέμα είναι όμως ότι για να μείνεις ΥΠ και μετά την προπαίδευση θέλει βύσμα γιατί πολλοί παίρνουν μετατάξεις.
καλα δεν το συζητω.μεταθεση σιγουρα θα παρω.απο οσο ξερω ολοι πανε παραμεθωριο η κανω λαθος?