Όντως έτσι είναι. Και μάλιστα το πιό βυσματικό είναι να πας έρευνα πληροφορικής. Πάντως εγώ σχημάτισα την γνώμη ότι είναι βυσματικό και στην κατάταξη, απλά στην μετάθεση φαίνεται ποιός έχει το καλύτερο βύσμα.
Εγώ μπαίνω 17-8 στο ΚΕΥΠ στην Έρευνα Πληροφορικής. Άλλος κανείς;
Έχεις αρκετά χοντρό βύσμα ή έστω καμιά δεκαριά μεταπτυχιακά ώστε να παραμείνεις κιόλας;
Τίποτα από τα 2 δυστυχώς.
Τότε θα σου συνηστούσα να είσαι λίγο επιφυλακτικός. Η έρευνα πληροφορικής παίρνει πάρα πολύ λίγα άτομα απ’ότι θυμάμαι. Της τάξης των 40-50 αν δεν κάνω λάθος. Ας με διορθώσει κανείς αν ξέρει σίγουρα. Δηλαδή θέλω να σου πω ότι μπορεί το χαρτί σου να λέει έρευνα πληροφορικής αλλά να φας καμιά μετάταξη τεθωρακισμένα ξέρω γω επειδή ο τάδε έχει βύσμα κάναν τραγόπαπα και σου έφαγε τη θέση.
ΥΓ: Μόλις συνειδητοποίησα ότι από χτες ποστάρω συνεχώς στο στρατοθρεντ και δεν είναι καθόλου καλό αυτό…μπρρρρρρ…
Στο KILL-KISS μήπως ήσουν στο 591 ( ή όπως το λένε 59ΑΙΜΑ) ???
ημουν στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ αλλα δεν θυμάμαι σε ποιο #-o:?
545 κατι τετοιο…(μνήμη ελέφαντα λεμε…)
αυτα που γινόντουσαν εκει δεν λέγονται πουθενά…!!
μέχρι και αυτοτραυματισμούς είχαμε…!!
και πολλα πολλα ΠΟΛΛΑ άλλα…:(:?
Γείτονες ήμασταν…Εγώ Αξιούπολη…Τάγμα 17 ατόμων…Χλιδή !!! :!:
Τεθωρακισμένα με τίποτα, όσοι κόβονται από το ΕΠ πάνε Διαβιβάσεις, όχι ότι αυτό είναι σούπερ δηλαδή -ανάλογα τη μετάθεση.
Τυχαίο παράδειγμα έφερα. Ποτέ δεν ξέρεις όμως πιστεύω. Είχε τύχει να δω μεταθέσεις ατόμων με συναφή πτυχεία από υγειονομικό σε τεθωρακισμένα ενώ από την άλλη έβλεπες 18χρονα να παίρνουν ειδικότητες νοσηλευτή ή βοηθού παπαρολόγου ξέρω γω. Άβυσσος…
Καλά και οι διαβιβάσεις θεωρούνται σχετικά καλό σώμα αλλά όντως η μετάθεση, όπως και η ειδικότητα παίζουν τεράστιο ρόλο. Π.χ. στην Χίο που ήμουνα και είχε δίπλα μας έναν λόχο διαβιβάσεων, τους τέντωναν άσχημα. Οι μόνοι που ήταν αρντάν ήταν κάτι ρανταρίστες που έκαναν διακοπές σε φυλάκια και κοιμούνταν όλη μέρα.
Οι Διαβιβάσεις είναι όπλο και κάθε όπλο είναι (κατά μ.ο. πάντα) χειρότερο από σώμα. Τεσπά, λογική δεν ψάχνουμε να βρούμε απλά αυτό με το ΕΠ (που αν κοπείς πας Διαβιβάσεις) είναι στάνταρ. Το ξέρω από πρώτο χέρι -δυστυχώς.
Περπατω εις το δασος με πληρη φορτο
εχω Μ71 γεματο χορτο
Σταματω να παρω 2 ψηλες
26 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΕΕΣΣΣΣ
Πολυ λουφα το Χαιδαρι… οτι πο*** φαγαμε Ελδυκ, ξεπλαινεται εδω !
Τίποτα δεν είναι φίλε οι 26! Άντε με το καλό!
Λελέ και τρελελέ είσαι!!!
οι διαβιβάσεις πάντως στην μυτιλήνη(στην μεραρχία) έχουν πολύ εμπλοκή.
η μυτιληνη ειναι απο μονη της εμπλοκη…
εντελώς εμπλοκή όμως
εκτός απο τον κολλητό μου που τον πάει 1-1…
είναι και οδηγός και ξύνεται όλη μέρα (κωλόφαρδε)
Να ρωτήσω και γω για τον bro μου που μπαίνει σε ένα μήνα. Μπαίνει Υγειονομικό (οπτικός σπουδάζει και καλά παραιατρικό επαγγελμα) στην Άρτα. Ξέρει κανένας τπτ για εκεί;;
Λογικά πολύ τούφα πρέπει να είναι
Ζωαρα πρεπει να ειναι στην Αρτα,ειχαν ερθει κατι ΥΓ στην Σπαρτη για εκπαιδευση και μας λεγαν οτι στην Αρτα ηταν καλυτερα.Ενω η Σπαρτη(ειδικα αμα γινεις οδηγος) ειναι ο ορισμος του χυμαδιου και της κατασκηνωσης.