Καλησπέρα σε όλα τα ψαράκια σαν και εμένα και μη…
Λοιπόν μπαίνω σε Ένα μήνα από τώρα… Εντάξει δεν με χαλάει σαν ιδέα, ούτε ζέστη ούτε κρύο δηλαδή, απλά έχω προβληματιστεί κατά πόσον μπορώ να συνδιάσω στρατό, άδεια και μπάντα… 9 μήνες είναι πολλοί χωρίς προβες και live αυτός ο καιρός μπορεί ευκολα να ξενερώσει ένα σχήμα… όποιος έχει ανάλογη εμπειρία μπορεί να προσφέρει τα φώτα του pls? παλευετε η μπα…;
αν γουστάρετε την μπάντα δε πιστεύω να το διαλύσετε.η αλήθεια είναι όμως οτι θα ξενερώσεις εσύ πιο πολύ που δε θα μπορείς να κάνεις πρόβες και λάιβ.θέλει αρκετή υπομονή…
Σκεφτομουν οταν βγαίνω να συνεχίζουμε να έχουμε επαφή για πρόβες δηλαδή, δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται όμως αυτό. :S
Πρέπει να ενημερωθώ και τι παίζει με άδειες, αναρρωτικές και φοιτητικές.
σκοπευεις να παρεις πολλες αδειες??
ειναι αναλογα και το που θα εισαι . .
Υπάρχει άνθρωπος που να μην σκοπεύει να πάρει πολλές άδειες???
αλλο σκοπεύω και αλλο ονειρεύομαι . .
απο αυτα που βλεπω απο φιλους (εγω δεν εχω παει ακομα)
νομιζω οτι στις αδειες θα θες να κανεις αλλα πραγματα και οχι να παιξεις με την μπαντα-μακαρι παντως…
οι περισσοτεροι αποτι εχω καταλαβει το ριχνουν στον υπνο οταν βγαινουν…
Εγώ πάντως όταν έβγαινα με άδεια ήθελα να κάνω ακριβώς αυτά που έκανα και πριν μπω. Για το πόσες μέρες άδεια τώρα μπορεί να πάρει κανείς, είναι προφανώς θέμα μονάδας και (κυρίως) διοικητή αλλά και θέμα του πόσο θα το κυνηγήσει ο καθένας. Δε μιλάω για βύσματα φυσικά. Εγώ πήρα σύνολο 98/365 μέρες άδεια, χωρίς να χρησιμοποιήσω καθόλου ειδική (αναρρωτική, αγροτική, φοιτητική).
I HATE YOU
holy crap!
98μέρες? εγώ κάνω 9μηνο, ναι, φυσικά σκοπευω μέχρι και φοιτιτική άδεια να πάρω. Δεν φτάνει που με σέρνει το κράτος να “υπηρετήσω” σιγά μην τους τις χαρίσω κιόλας!
QUOTE=ChrisP,post:1568,topic:3061"]
Εγώ πάντως όταν έβγαινα με άδεια ήθελα να κάνω ακριβώς αυτά που έκανα και πριν μπω.
[/quote]
Κάπως έτσι
Εγώ πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνω την κ****α μου όταν βγαίνω πιστεύω, εκτός αν ξέρω γω αν κουραστώ τόσο. Ευτυχώς δεν έχω τραβήγματα με θυλικό οπότε τις άδειες θα τις εκμεταλευομαι πλήρως :lol:
Και πάλι όμως, δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω μέσα…
ρε κωλοβυσμα μην τα γραφεις αυτα εδω μεσα ρε υπαρχουν κ ανδρες που επηξε το μουνι τους στην σκοπια
Πράγματι, απ τις υπόλοιπες 267 μέρες οι μισές ήταν σκοπιές και περίπολα και στον Καρέα διπλοϋπηρεσίες.
Εσύ ξέρεις πώς είναι το όπλο του ΕΣ, από φώτο έστω?
αστο ψαρα μην μιλας καν δεν σε παιρνει
283 σειρα
12μηνο Πεζικο κανονικα Ι-1
1η μεταθεση 228 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (Μ/Κ ΤΠ) Χιος στρατοκαυλο διοικητη + Φυλακιο φουλ σκοπετα
και μετα αντι να παμε αθηνα οπως τα βυσματα (γκουχ γκουχ) μεταθεση
11ο Σύνταγμα Πεζικού - Τρίπολη
Τρεχαμε Λοχο (σαν λοχιες) + Σκοπετα + Περιπολα + Αγηματα
Συνολικα 25 μερες αδεια (οχι 100) και βαραγαμε σκοπια 1 μερα πριν την απολυση
Γι’αυτο σου λεω , αστο πηγαινε ακου κανα black metal και ελα μετα να μας πεις για σκοπια κ θητεια
awake - chrisp 1-0 κ εφυγες 8)
Και σου φταίω εγώ που ήσουν τέτοιο κωλόψαρο και βάραγες σκοπιές μέχρι μια μέρα πριν απολυθείς? Πάω στοίχημα ότι σου λέγανε να καθαρίσεις και τα πιάτα του δίπλα λόχου και έτρεχες.
Επίσης από Χίο τα μόρια δεν επαρκούν για Αθήνα, μόνο από Έβρο και Λήμνο.
Και άμα μου λες και φυλάκιο, άστο ξέρουμε όλοι τι είναι τα φυλάκια στον ΕΣ -τάβλι, ξάπλα, μαλακία.
Έδιτ:
Ρώτα και Cozy για τη φήμη μου στο 482ΤΔΒ άμα γουστάρεις να δούμε ποιος θα φύγει. 8)
αμα δεν εχεις ατομα βαρας σκοπιες φιλος
εσυ που το παιζεις κ σχετικος με τα περι στρατου θα επρεπε να το ξερεις 8)
επισης στα περι φυλακιων μαλλον μιλας απο προσωπικη αποψη για αραγμα κ ταβλι γιατι εκει παλι λογω λιγων ατομων ειχαν παιξει 3μερα που κοιμομασταν 3ωρα (εχωνες τους αλλους στο φυλακια η απλα κ εκει ο διοικητης ακουγε black metal ?)
και εξηγησε μου κ πως πηρες 100 μερες αδεια διχως βυσμα…κατσε να μαντεψω ακουγε black metal οι διοικητες στη μοναδα σου κ πηγαινατε στο τοπικο heavy metal μαγαζι
τεσπα
η αλεπου και τα κρεμασταρια
[B]στο ρολο της αλεπους ο χρησταρας 8)
ποσταρε μου φωτο ενα G3A3 σε παρακαλω δειξε μου τι ειναι στρατος[/B]
2-0 κ ελα αμα θες κ για το 3ο 8)
Όποτε ήθελα άδεια τους έδειχνα δυο ποστ σου και τους έλεγα “αν δε με διώξετε θα γίνω σαν αυτόν”.
βλεπω αρχισαμε γαργαρες κ αστεια σεφερλη
ετσι σε θελω.γαργαρες
3-0 κ καληνυχτα
Εγώ ανήκω στη μάζα των πιθήκων ρε φίλε, μέχρι σεφερλή φτάνω.
Δεν είμαι ΓΑΜΑΤΟΣ και [size=“4”]ΨΑΓΜΕΝΟΣ[/size] σαν εσένα.
ρε παιδιά επιτέλους βγάλτε τις έξω να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη και να ησυχάσουμε .
εγώ πάντως γουστάρω γιατί πέρασα από μόρια(μυτιλήνη) 296 Μ/Κ ΤΕ και δεν ακούμπησα.έκατσα 1 μήνα εκεί γιατί μετά πήγα 1,5 μήνα απόσπαση στην μεραρχία μυτιλήνης.πάντως σε 1 μήνα πρόλαβα και έχασα 3-4 κιλά λόγω της εκπαίδευσης.μας βγάζανε το λάδι.ευτυχώς τα χειρότερα τα γλίτωσα.