θα γινω στρατοκαυλος.
και πως θα γινεις στρατοκαυλος αφου λες ουτε μια ωρα δεν καθεσαι?
Μην περιμενεις ξυσιμο εκτος και αν πας Συνταγμα ή εχεις περασει τουλαχιστον ενα εξαμηνο εκει…
Στα 2 ταγματα και ειδικα στο 1ο ειναι πολυ τεντωμενα…Πολυ ασκηση,πολυ υπηρεσια και τρεξιμο…Θα μαθετε το λεγομενο ΤΑΕ οπου θα ειστε πανικοβλητοι μονιμως…
Το καλο ειναι οτι γλυτωνετε την πολυ ζεστη…ειχε πιασει 53 βαθμους Ιουλιο-Αυγουστο πριιν λιγα χρονια…
Στα θετικα ακομα το πολυ καλο φαγητο,οι καλες αδειες (με δωρεαν αεροπορικα εισητηρια) και το γεγονος οτι παιρνεις 250-300 ευρω τον μηνα…
Επισης οι εξοδοι ειναι σε μεγαλες πολεις…(ειδικα Λευκωσια ειναι σουπερ)και γλυτωνετε τα κατσικοχωρια αλλων περιοχων…
Καλα ναι γενικα απ’οτι ακουω, στις μοναδες το 80-90% δεν κανουν καν τις ειδικοτητες τους. Σκοπιες, αγγαρειες κλπ.
Παντως εχω μια ελπιδα να καβατζωθω σε κανενα γραφειο με την δικη μου ειδικοτητα (μου ειπαν πως προσφερεται γι’αυτο) και να γλιτωσω το πολυ τρεξιμο.
Τωρα με μπερδεψες παντως. Ειχα την εντυπωση οτι ολα τα στρατοπεδα/μοναδες στην Κυπρο ηταν μια χαρα, εκτος απο το Συνταγμα. Ολοι οσους ρωτησα, μου ελεγαν “να ευχεσαι μονο να μην πας στο Συνταγμα γιτι εκει ειναι που θα φας το πουλι”.
Τωρα εσυ μου λες οτι εκει ειναι καλα. Τελικα τι ισχυει ρε παιδια να ξερω?
Φίλτατε Alu, μη δίνεις και μεγάλη σημασία στο τι λέει ο καθένας. Το αν είναι καλά ή όχι κάπου εξαρτάται από τον διοικητή (αλλάζει συνέχεια), από το πόσα άτομα έχει καθε μονάδα την δεδομένη χρονική στιγμή (κάτι που ισοδυναμεί με το αν υπάρχει εμπλοκή ή όχι) και κυρίως από το πόσο απάλευτος είναι ο καθένας όταν υπηρετεί. Συνεπώς, θα πας, θα δεις και τότε θα ξέρεις αν είναι καλά ή όχι. Εγώ πάντως αυτό που ξέρω για Κύπρο γενικά είναι ότι παίζουν πολύ συχνότερα συναγερμοί και ασκήσεις απ’ότι Ελλάδα. Αλλά κι αυτό μπορεί να μην είναι στάνταρ.
Στο Συνταγμα ειναι κυριως διαβιβασεις,στρατονομια…ψιλοβυσματικα ποστα δηλαδη…
Πιο πολυ ασχολουνται να ειναι καθαρο το στρατοπεδο παρα οτιδηποτε αλλο “στρατιωτικο”
Ειναι η βιτρινα εκει καταλαβες;Εκδηλωσεις κτλ…
Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να βιωσεις για να καταλαβεις τι παιζει ακριβως,ασχετα τι σου λεω εγω η ο καθενας…
για όσα παιδιά ειναι να πανε άμεσα
τσεκάρετε το αρθρο
Το εντυπωσιακό είναι ότι στην εν λόγω ιστοσελίδα μπορούν να δηλώσουν που θέλουν να υπηρετήσουν τη θητείας τους αλλά και να επιλέξουν την ειδικότητα βάσει των προσόντων τους
και αφου το κανουν αυτο να φροντισουν να…
Μάλλον θα γίνω μόνιμος κάτοικος του θρεντ μια που το μονάκριβο, τρισεύγενο ταίρι μου, το αρκουδάκι της αγάπης, οσονούπω πάει φαντάρος. Μπουααααααααααααααααααααααααααααααα:cry:
Ισχύει το πας εκεί που θα σε στείλουν - περιμένεις 1-2 βδομάδες και βλέπεις πως είναι η κατάσταση, και μετά κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις.
Και όταν λέω κατάλληλες κινήσεις δεν εννοώ το βύσμα που μας έδειξε ο Γιάννης, αυτό είναι “κατάλληλες πούστικες κινήσεις” που κάνεις ώστε να σωθείς εσύ και να χώσεις άλλους που δεν έχουν η δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν βύσμα. Αυτό που εννοώ είναι π.χ. αν δεις πως έχει πολύ τρέξιμο μπορείς να προσπαθήσεις να γίνεις γραφέας, αν δεν έχει τρέξιμο μπορεί να είναι καλύτερο να μην γίνεις όμως.
Katarxas sorry gia ta greeklish. Den mporw na kanw diaforetika
Eimai larnaka se ena internet kafe kai den exei elliniko keyboard windows einai kleidomena(exei mia net caffe client…)…
Liga logia gia ELDUK:
Sunistw anepifilakta se ola ta paidia na dhlwsoun an den exoyn provlima na einai se alli xwra.
1.Oi egkatastaseis einai anwteres(Ag. barbara kai inia opou eimai egw an kai einai luwmeno einaiteleies oi egkatastaseis kai pentakathara)
2.H xwra einai FTHINI. Einai muthos oti ola kostizoun diplasia. O kafes k to pote einai elaftws fthinotera apo athina ta upoloipa eidi pou isws xreiastei na agorasete polu fthinotera. Mono to fai einai akrivotero(peripou 20-30% kai oi metafores afou i Kupros den exei sxedon katholou sukoinwnies)
-
Tessera gnwsta stratopaida, agia varvara,liopetri, cherry kai inia. Apo ola to cherry einai to poio pipa, prepei na eisai 100% provlepomenos kai exei kai ligo prwini gumnastikoula, inia opou eimai k egw einai apisteuta xalara. Eimaste 24 atoma 12 ellines 12 kuprioi aristes sxeseis metaksu mas, exoume tileorasoula, plitnirio stegnwtirio, kathares toualetes(me kathisma:P) kai apo upiresies pali xalara. Eksodous twra exoume kathe mera eksw(vdomada prosarmogis), meta paei 3 me 4 tin evdomada eksw apo tis 12(ta sav/kuriaka) h 2(kathimerines) mexri 12 to vradu. Uparxei i dinatotita dianiktereusis se suggenika spitia i stratiwtikes lesxes an kai afto einai perisotero panw ston dioikith
-
Mhn sas psarwsoun oi 2 mines adeia paides. 24 meres einai mono. ALLA. uparxoun timitikes kai panw apola dinontai!!! Apla kinigiste tis. Exete 3 metavivaseis free + upothetika aperioristes metavivaseis me dika sas eksoda
-
Pernete 250 ton mina eite eisai aplos eite dekaneas. Me ligo oikonomia einai oti tha xreiastite gia ton mina sas.
-
Fai einai kalo, aithouses gumnastikis exoun ta megalutera stratopaida
-
mexris stigmis polu filikoi oi kupraioi. Enas malista(politis) mas pige sto stratopaido xwris na einai o dromos tou ekei (35 km).
-
Osoi mpeite dekebri(teli,seira 313) tha fate xamiles thermokrasies me ugrasia. alla mai kai iounio tha perasete teleia kai tha mporesete na apolausete kai “diakopoules”.
Den kserw an ksexnaw kati… paw na paiksw wow. cheers from the suffering mega-island.!!!
:lol::lol:
Το δικό μου πήγε ήδη.
Κουράγιο στα φανταράκια.
Μη μασάτε ρε!! :lightsabre:
L. Eye τυχερέ. Ωραία είναι η Κύπρος και όντως δεν είναι τόοοοσο ακριβή. Μόνο που τέλος άνοιξης και καλοκαίρι ο τόπος βράζει κυριολεκτικά.
Στην Λευκωσία πήγες ή μόνο Λάρνακα μέχρι τώρα;
courage και στα κοριτσια που κανουν και αυτες σκοπιες μαζι με τα αγορια τους και δεν τα ξεχνανε
φοιτητρια, εχω ξεκινησει απο 8εσσαλονικη με το βραδινο τρενο για να φτασω πρωι α8ηνα,να παρω λεωφορειο,να παω στο μ.πευκο για να δω το boyfriend μονο για 1#-o ωρα στο επισκεπτηριο.
space queen μου εχει πέσει το τηλεκοντρόλ και βαριέμαι να σηκωθώ να το μαζέψω…δεν πετάγεσαι μια…?
*λαρισα είμαι
Μπράβο ρε συ Space Queen! Ελπίζω ο δικός σου να σ’είχε queen μετά!
Ντάξει, είναι λούκι βέβαια, κι εμείς πρέπει να τους στηρίζουμε όσο μπορούμε…
Έχει πλάκα πάντως να διαβάζει κανείς σχόλια τύπου “φεύγει το αγόρι μου τον παίρνει η πατρίδααααα ουυυαααα”. Θυμίζουν παλιούς καιρούς, ξενιτιές, μεταναστεύσεις, τρένα που αποχωρούν στην αποβάθρα, και τέτοια όμορφα.
Αν και εντάξει, το feeling όλοι λίγο πολύ το έχουμε, εμείς και οι δικοί μας, όταν πάμε φαντάροι.
Απο και και πέρα όλα έχουν να κάνουν με την επαφή που έχει συνηθίσει να έχει ένα τυχόν ζευγάρι. Το ζευγάρι που πέρναγε κάθε μέρα μαζί, ο ένας με τον άλλο (πως μπορείτε ρε παιδιά :P), ναι, θα νιώσει την απουσία, αλλά ως εκεί. Ο στρατός τώρα με τα κινητά τηλέφωνα και τις εξόδους και τις (συχνά για πολύ κόσμο) άδειες και τα 8μηνάκια του (τι να πουν εκείνοι που έκαναν δύο χρόνια θητεία άλλοτε) είναι απλά σαν μια παρατεταμένη περίοδο (κατ)αναγκαστικών διακοπών, με το ζόρι και έτσι.
Είναι μια μαλακία, αλλά περνάει. Μερικές φορές έχει και την πλάκα του, με λίγη τύχη και με λίγη καλή διάθεση.
ΥΓ - L.Eye, καλή συνέχεια και χαιρετίσματα στο άλλο το ρεμάλι τον Alucard!
Συμφωνώ και πολύ θά’θελα να το αναλύσουμε αυτό αλλά θα βγω off-topic.
Εμένανε γυρνάει σε 2 βδομάδες, από Κύπρο - καλή ώρα
κ ολοι καταλαβαμε τι σημαινει αυτο
:lol::lol::lol:
Αwake είσαι οφτοπικ ε! :x
Άσε, τραβάω γραμμούλες στον τοίχο