Στράτευση και στρατός

Τι διάολο γίνεται ρε, εγώ είχα ορκιστεί Σάββατο στη Θήβα και είχα άδεια μέχρι Τρίτη βράδι.

ισως επειδη σε μας εχουν ερθει πολλοι απο μακρια και δωσανε μια μερα επιπλεον.λεω ισως…

[SIZE=“5”]ΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]

ήμουν σπίτι σήμερα κατά τις 12μιση και θα είμαι έξω μέχρι Τρίτη απόγευμα!!!
Σήμερα δεν θα κάνω τίποτα εκτός από ύπνο, πισί κτλ αλλά από αύριο θα αρχίσει η κρεπάλη. Άντε να νιώσουμε άνθρωποι για λίγο πάλι ρεεεεεε!!!

(Αlucard, πόσο γαμάει να είσαι καθιστός στην τουαλέτα;;; :p:lol::lol:)

Ενα θα σου πω… οσο ημουν μεσα (12 μερες), πηγα για χοντρο μου 3 φορες ολες κι’ολες.
Οταν γυρισα σπιτι και πηγα στη λεκανη, παιζει και να εχασα 3 κιλα ε. Αλλο πραμα.

Ορκιστηκαμε κι εμεις λοιπον. Fresh meat πυροβολικαριων. Καλα ε, το μπλε μπερεδακι ειχε πολυ περαση με τις κοπελες στη γειτονια οταν γυρισα σπιτι με τη στολη. Πουλησαμε και λιγο μουρη βλεπεις :roll:

Κι εμεις παντως μια χαρα ζωαρα κανουμε στη Θηβα. Αν εξαιρεσεις ενα χοντρο χωσιμο που εφαγα τη δευτερη μερα στα μαγειρια και τις ασκησεις για την παρελαση που καναμε που λιωσανε τα ποδια μας στο βημα, τα υπολοιπα ειναι κατασκηνωσουλα. 1-2 περιεργες υπηρεσιες υπαρχουν μονο. Τωρα ισως παιζει ρολο και η Μοιρα μας. Ειμαστε 3η Μοιρα με τον L.Eye. Eχω ακουσει οτι η 4η Μοιρα τρωει πολυ χωσιμο.

Αντε να δουμε που θα μας στειλουν για μεταθεση τωρα

Εγώ το χοντρό χώσιμο το έφαγα την 2η μέρα που έκανα τον “ξεναγό” στα άλλα ψάρια. Την μεγαλύτερη ήττα την έφαγα στην ορκομοσία που οι γκόμενες φορέσαν ΟΤΙ ποιό προκλητικό έιχαν στην καρνταρόμπα τους… έλεος.

Η 3η μοίρα είναι μάλλον η καλύτερη του πυροβολικού στην Θήβα. Είμαστε υπερβολικά χαλαρά και οι λοχαγοί είναι γαμώ τα παιδιά…!

Για μετάθεση είμαι στο τσάκ να δηλώσω Κύπρο…!

Γιατί να το κάνεις στον εαυτό σου; Μια χαρά παιδί φαίνεσαι (αν εξαιρέσουμε ότι το πρώτο πράγμα που έκανες μόλις γύρισες σπίτι ήταν να μπεις στο ροκιν :p)

3η μοίρα είναι στα κτίρια “μακρυά” από την πύλη; Πίσω από εκεί που κάνατε παρέλαση; BTW απολαύστε την Θήβα όσο μπορείτε και λουφάρετε γιατί εκεί σας παίρνει και δεν είναι ότι χώνετε και κάποιον που ξέρετε… :wink: :roll:

Η μοιρα που ειναι εκει που γινεται η παρελαση ειναι η 4η.
Η 3η ειναι και αυτη μακρυα απο την πυλη, αλλα ειναι απο την αλλη πλευρα, στο βαθος και αριστερα οπως μπαινεις στο στρατοπεδο

H αγαπημένη μου 2η μοίρα τι κάνει, είναι καλά?
Ακόμα στα άθλια κτίρια τέρμα θεού είναι?

Ακομα εκει ειναι διπλα στο γηπεδακι με τις μπασκετες αν αυτα τα κτιρια εννοεις.
Απ’οτι καταλαβα, πρεπει να ειναι η πιο για τον φαλλο μοιρα εκει μεσα. Στην παρελαση ολοι μπουλουκι πηγαινανε. Γενικα πολυ αραλικι.

Εννοείται, 2η μοίρα λούφα γενικώς, ούτε όπλο δε μάθαμε να λύνουμε/δένουμε.

Εγω φευγω Τριτη στρατο παιδια, ηρθε το χαρτι ενα μηνα τωρα και προχτες το τσιμπησα ο μαλακας… Στην Αεροπορια στην Τριπολη με στελνουνε…
Αντε καλη μου θητεια Γ ΕΣΣΟ 2010

Παω δευτερα τελευταια στιγμη να παρω αναβολη λογω σπουδων, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

έδωσε προχθές ο αρχηγός ΓΕΣ εντολή στον διοικητή του τάγματος ΓΕΣ να βάλει γκαζόν σε κάποια σημεία μέσα στο επιτελείο και ο διοικητής του τάγματος πήγε και έβγαλε κίνηση με φαντάρους στις 12 το βράδυ να πάνε ΟΑΚΑ να ξηλώσουν το γκαζόν…2 τα ξημερώματα τελειώσαν με το ξήλωμα του γκαζόν μου φαίνεται…μεγάλες στιγμές του ΕΣ…

καλύτερα 12 και 2 το βράδυ…
γιατί εγώ το έχω ασχοληθεί με το γκαζόν 15 ιουλιου 2003 στις 5 το απόγευμα…!!!
το γκαζόν φύτρωσε, εμείς μαραθήκαμε.!!! ζήτω τα ελληνικά στρατα.!

ΕΛΔΥΚ λοιπον -μαζι με τον συμφορουμιτη L.Eye κιολας :stuck_out_tongue: - και το χαρτι της μεταθεσης (ή πιο σωστα, τοποθετησης) λεει “Τεχνικος Βοηθος Παρατηρητη” σαν ειδικοτητα.

Απο τα λιγα που μπορεσα να βρω online, μου φαινεται οτι θα ξυνομαι σε αυτη την ειδικοτητα αλλα ρωταω απο περιεργεια αν την ειχε κανεις εδω ή ξερει κατι να με ενημερωσει.

Κατα τα αλλα, bye bye Θηβα. Πολυ γελιο αυτο το κεντρο. Μακαρι να εκανα ολη μου τη θητεια εκει. Αποδειχθηκε πως ημασταν η πιο τραγελαφικη μοιρα. Κατασκηνωση κανονικα… Καθε βραδυ σουβλακια πιτσες και μπυρες με εναν αξιωματικο να μας λεει να του παρουμε και αυτου στα μουλωχτα, τα Σαββατοκυριακα ειχε υπνο οσο δεν παει… γενικα μια χαραα.

Chris, τελικα η 2η μοιρα σου ηταν αυτη που εφαγε ολο το λουκι. Ενω εμεις πηγαιναμε για πρωινο το πρωι μπουγιο οποτε ξυπναγε ο καθενας, αυτοι πηγαινανε παντου με βημα και γενικα τους τρεχανε πολυ.

εγω παιρνω μεταθεση στον εβρο στο 50 ΤΥΠ και συγκεκριμενα στο κουφοβουνο κοντα στο διδυμοτειχο.:slight_smile:

Ζωάρα στην Θήβα 1 μήνα τώρα. Όλο έξω έιμασταν.

3 μοίρα, Β πυροβολαρχία = Άρχοντες του στρατοπέδου. Το μόνο αρνήτικο είναι οτι έιμασταν άπειρα άτομα και έιχε πολύ ορθοστασία.

Οι αξιοματικοί της μοίρας γαμώ τα άτομα οι περισσότεροι, κανένα παράπονο. Σαν φιλαράκια μιλούσαμε. Εγώ προσοχή δεν τράβηξα πότε…

Τώρα έρχετε η σειρά για ΕΛΔΥΚ μαζί με τον Αλουκάρδιο.
Δεν ξέρουμε σε ποιά μονάδα πάμε αλλά ξέρουμε οτι ετοιμαζόμαστε για ζωάρα και πάλι. Λίγο πίπα θα έιναι απο πλευράς εκπαίδευσης και υπηρεσιών( θα μας τεντώσουν…)
αλλά θα έχουμε αδειάρες, εξόδους εγκαταστάσεις και έγω έχω και άπειρους φίλους εκέι(δεν παω 1η φορά)…

Άντε καλές μας διακοπές :):slight_smile:

[I]Off topic:

(Ξέρει κανείς κανένα app για android για να διαβάζω το rocking σε forum viewer? όπως πχ. έχει για BB3??? δέχομαι pms!)[/I]

ουτε μια ωρα στο στρατο! μεχρι 2017 αναβολη…

Μετά?

ελπιζω να χει παει στο διαολο η υποχρεωτικη. αλλιως βλεπουμε…

και αν δεν έχει πάει?