Στράτευση και στρατός

xaxa αν ειναι αυτο διπλα απο το παμακ τοτε θα χορτασει το ματι του βλεποντας τις φοιτητριες που περναν συνεχως απο διπλα…

Παιδιά, ξέρει κανείς for sure, τι παίζει με τα σκουλαρίκια(αυτιά);
Άκουσα οτι πρεπει να τα βγάλω… :-s

Δεν επιτρέπονται σε εμφανή σημεία.

ε ναι ρε συ…βγαλτα πριν πας…

Γμω τν μλκια τους. :evil:

Υποθέτω πως τα αυτιά μετράνε σαν εμφανή… :-s

Εδιτ

κανένα κόλπο μην κλείσουν; (αν και δεν νομίζω τα έχω αρκέτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις)

εγω σκεφτομουνα να παω αξυριστος:):lol::lol::lol:

Και εγώ, αλλά δεν νομίζω να μας πέρνει :confused:

Δηλαδή αν κάποιος έχει tatoo υποθέτω πως πρέπει να ξεριζώσει το δέρμα του :-)))))

Σε μας στο κεντρο ειχε σκασει μαλλιας με μουσια, τα οποια διατηρησε κοντα ενα 24ωρο. Ειχε τρελο γελιο, το πρωτο πρωινο να κυκλοφορει ντυμενος στα χακι.

αν τις έχεις καιρό, δεν κλείνουν. αυτιά είναι. βέβαια, αν φοβάσαι, μπορείς να περάσεις για λίγη ώρα ξυλάκι ρίγανης στις τρύπες. το έκαναν ταπαλιαταχρονια όταν πρωτοάνοιγαν τις τρύπες για να μην κλείσουν, λογικά θα πιάνει και σε αυτές που έχουν ανοιχτεί καιρό.

εγώ στον εβρο είχα φτασει να εχω μακρύ μαλλί…με τα χιλια ζορια…
και μια μέρα το είδαν και ακουστήκαμε μέχρι τουρκια…
και μου είπαν να πάω να κουρευτώ…μια μέρα πριν απολυθώ.!!! next year…8)

:lol::lol:

Kαι ο Βλαχούρης είναι διαχρονικός χαρακτήρας!

Τέρμα τα ψέματα, τέτοια ώρα αύριο θα είμαι ψαρούκλα.

κουράγιο.

Mια απ’τα ιδια. Αιντε να δουμε τι θα δουμε εκει μεσα. Τι τρελα μπορει να κυκλοφορει.
Λουκα, ελπιζω να μη ροχαλιζεις το βραδυ στο θαλαμο :lol:

Κατσε να μας βαλουν μαζι θα μου πεις :stuck_out_tongue:

χαχαχ. Οχι δεν ροχαλίζω. Μόνο τα πόδια βρωμάνε. soz :lol:

Kαλα με τα αρβυλα εχει να πεσει πολυ κλαμα στο θαλαμο με την ποδαριλα. Καλοκαιρι κιολας. Μια χαρα :stuck_out_tongue:

λαμια κανεις παρουσιαζεται αυριο υιλκου πολεμου?:slight_smile:

Υλικο πολεμου…

Θα πρηστουν τα καραμπαλικια σου απο το ξυσιμο

:lol::lol::lol:

σημερα ορκιστηκα και εχω αδεια μεχρι τεταρτη πρωι.οσοι μου λεγατε οτι ειναι ζωαρα υλικου πολεμου στη λαμια [SIZE=“7”]ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ[/SIZE]:D:D:D
μεχρι στιγμης δεν εχω κανει σχεδον τπτ.μονο θαλαμοφυλικι και κατι ψιλοαγγαρειες αν και λουφαρα 2 φορες:)
κατα τα αλλα ειναι πολυ καλα