Στράτευση και στρατός

Μλκ εδω είσαι και εδώ είμαι. Χέστηκα και 3 μήνες να κάνω φυλακή, αυτά τα σύνδρομα δεν θα μου φύγουν όμως. όχι ακόμα… The time is not here yet…

ελα χαλαρωσε πλακα κανω

στα @@ σου ρε,εσυ θα κατσεις εκει 9 μηνες κ μετα δεν θα ξανασχοληθεις

σιγα μη σου φυγουν τα συνδρομα

once παρταλι, always παρταλι

(πιασε τον διοικητη οταν πας στη 1η μεταθεση κ ξεκινα του κουβεντα για tool/hicks/3rd eye/psychedelics και θα περασεις βασιλικα :p)

και μην ξεχνιομαστε ε

[SIZE=“7”]ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΣ[/SIZE]

Το κατάλαβα ρε.

Λές να πέσω σε κανά τουλάκια διοικητή;

Δεν είναι λίγο ασυμβίβαστο αυτό; :stuck_out_tongue:

καλά αυτά που λές αλλά μπορείς να σκεφτείς έναν πολιτισμό,κράτος ή οτι άλλο θες που να έχει υιοθετήσει αυτήν την άποψη όλα αυτά τα χρόνια…?

Οπως λενε και στα μαθηματικα , η ενωση των 2 πιθανοτητων μας δινει Κενό.

Πιο πιθανο ειναι να σας φερουν ρωσιδες στους θαλαμους για private strip show παρα το σκηνικο που μολις περιεγραψες

(ειχα πετυχει παντως εναν Ανθυπολοχαγο μεσα που ακουγε ροκ κ ηταν πολυ ξηγημενο ατομο και ηθελα να του πω ‘πως κατεληξες εδω μεσα ρε ανθρωπε?’- μουχε γραψει κ τιμητικη 2μερη αδεια καποια στιγμη που αναπληρωνε το αρχιδι τον λοχαγο μας)

ειναι αναλογα και το που θα πας…
απλα εγω ημουν γκαντέμης…
ας πουμε ο κολλητός μου ειναι Μυτιλήνη και σημερα ξεχάσαν να τον ξυπνήσουν.!!!
δεν περναει η ωρα λεει.!!

Boys έχει πάει κανένας στο 424 στη Σαλόνικα. Μάλλον θα πάει το βύσμα ο αδερφός μου και θέλει να μάθει τι περίπου παίζει εκεί!

Να και τα βυσματα που ρωτανε τι παιζει με τα στρατοπαιδα :stuck_out_tongue:

ακομα τρεις μηνες εχω κ λελε!!!:p:p:p

Στον Πόρο, προπαίδευση ναυτικού, δεν θυμάμαι πότε, είχε καταταγγεί ένας φίλος. ήταν ένας κελευστής υπεύθυνος θαλάμου ο οποίος γαύγιζε συνεχώς την πρώτη μέρα, το βραδυ πάνε στο θάλαμο, κλείνει την πόρτα και πισω απο την πορτα υπηρχε μια τεραστια αφισα Blind Guardian. “Τι ειναι αυτο?” τους ρωτησε…οσοι απαντησαν σωστα δεν ξαναβγηκαν για την υπολοιπη προπαιδευση, μονο για φαγητο. Όλο ξάπλα ήταν
:lol::lol:

Εγώ θυμάμαι ένα βράδυ που γύρναγα από έξοδο στη Χίο, περνάω έξω από το γραφείο του ΑΥΔΜ και ακούω να παίζει Sepultura. Κοιτάω καλά καλά και βλέπω έναν ΕΠΟΠ, κοντούλη και δεμένο με φάτσα σαν ορκ και μαυριδερό. Όπα λέω! Δικέ μου σεπουλτούρα; Ναι ρε, μου λέει! Πιάνουμε κουβέντα και ο τύπος είναι σε φάση “εμένα που με βλέπεις είχα μαλούρα, κυκλοφορούσα με παντελόνια σωλήνες και γιλέκα με ραφτά, πήγαινα γήπεδο και ήμουνα ξύλο και θρας”. Προσθέστε σε όλα αυτά και την κλασσική λαρισαία προφορά και αντιλαμβάνεστε ότι αυτή ήταν η πιό τρου μέτσαλ στιγμή που έζησα όσο ήμουνα φαντάρος. Μετά σε κάποια φάση, επειδή υποτιθεται είχε σταματήσει να ασχολείται και νοσταλγούσε το παρελθόν μου ζητάει να του γράψω ένα σιντι, οπότε επιστρέφω από άδεια με συλλογούλα κομπλέ με κάτι σόντομ, ντιαραϊ, σλέυερ και τα ρέστα. Από τότε, κάθε πρωί τον άκουγα που έσκαγε στο στρατόπεδο με την μπεμβέ του 1821 και έπαιζε τέντα το σιντί και ήτανε μονίμως σε φάση “πω ρε φίλε τι μου έγραψες!”. Ααααάχ, νοστάλγησα τώρα. Σημειώστε επίσης ότι ήταν και γαμώ τα παιδιά και όχι ο τυπικός βλάκας πρηξαρχίδας επόπ.

μη κολλας πουθενα ρε!
ρωτα τον τολλκι. εχει τις καλυτερες συμβουλες :wink:

2+ σημερα λεει ? Ειμαι καλα ??? Ηρθε αυτο το μαγικο νουμερο ???

http://faeenamalaka.blogspot.com/2010/06/blog-post_22.html

eviL καλός πολίτης πλέον!!! και σε όλους όσους απολύθηκαν!!! :smiley: :smiley:

Άλλο ένα γαμάτο post από Mikieus. Αναρωτιέμαι σε ποια απ’όλες τις κατηγορίες ανήκει αυτός ο πο%$^@ης τώρα που είναι φανταράκι!!!

Πω αυτοί οι τύποι που γράφουν εκεί είναι ο ορισμός της γενικολογικής παπαρολογίας :stuck_out_tongue:
Απάλευτοι!

Γιωτόμπαλο, κλασοπόμολος, καβλεύς και παλιός-wannabe περιγράφονται επακριβώς.

ρε παιδες να ρωτησω κατι ειδα απο τη απαρτη που παρουσιαζομαι μπορω να δηλωσω να παω τενεφ στην ελευσινα αξιζει? ξερω οτι ειναι η σχολη αλεξιπτωτιστων ξερει κανεις τι λεει εκει?

Ενα μαυροσκούφη ρώτησα τι πάει να πει Αυλώνα
την ξιφολόγχη μου 'δωσε και μου 'πε αυτοκτόνα.

157 και σήμερα. Πολλές είναι…

:lol: “Καλωσηλθατε στην ξενοδοχειακη μοναδα 424. Ελπιζουμε η διαμονη σας να ειναι ευχαριστη!” :lol: