πατωμα :lol:
11 + 275 + Σήμερα…
Φλωριες…[-X
Μιλανε ολοι μιλανε και οι κωλοι με μηνακια στρατευσης.
Ρε μια χαρα ειναι ο στρατος πλεον!
τώρα κολέγιο, παλιά ήταν τα δύσκολα ε;
with all due respect sir.
ΜΑΛΑΚΙΑ είναι.
Καλός στρατός είναι καθόλου στρατός.
Όπως εξήγησα και από πάνω για μερικούς ανθρώπους είναι ενα γιγαντιαίο ψαλίδι μαλακίας.
Πάντως σίγουρα είναι καλύτερα από παλια
Άτσα ο ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ο άντρας ο πολλά βαρύς!!! :lol:
Μπαίνει κανείς ΚΕΥΠ Λαμία στις 17/8 Έρευνας Πληροφορικής;
Το θέμα είναι και να βγεις από το ΚΕΥΠ όντας Έρευνας και Πληροφορικής οπότε βάλε βύσμα.
Το προσπαθώ
Αν και αργώ ακόμα (αναβολή μέχρι το 2018 ),θέλω να πω κι εγώ την άποψή μου.
Είμαι απόλυτα κατά του στρατού.Γιατί?
Πολύ απλό.Συλλογισμός δημοτικού.
Όχι δημοτικού,νηπιαγωγείου.
Όχι στρατός σημαίνει όχι πόλεμος,όχι πόλεμος σημαίνει όχι προπαγάνδα,όχι αφορμές και παραπετάσματα για εκμετάλλευση και επέκταση του ισχυρού κατά του ανίσχυρου,και φυσικά,όχι νεκροί,όχι καταστροφές όχι όχι όχι…
Και τις δικαιολογίες ‘όλοι έχουν στρατό,τι πρέπει να κάνουμε,να τους αφήσουμε να μας φάνε’,και ‘ο στρατός σε κάνει άντρα’,‘ο στρατός σε ωριμάζει’,και το καλύτερο,'ο στρατός σε κοινωνικοποιεί,τις προσπερνάω αυτόματα…
Σωστός ο παίχτης.
[B]λοιπόν
Σαιτ για όλους το νεοστρατευσιμους. Περί δικαιωμάτων στρατιωτών.
Είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εργαλείο. Κοιτάξτε το ΠΡΙΝ μπείτε:
Ψιλομαλακία site είναι.
Καλό είναι να ξέρετε τα δικαιώματά σας, αλλά μη νομίζετε ότι αν πείτε σε κάναν στρατόκαβλο διοικητή στον Έβρο “είναι δικαίωμά του, το διάβασα στο omhroi.gr” θα σας καλέσει στο γραφείο του να πιείτε καφέ και να το συζητήσετε.
Έ δεν θα του το πείς έτσι όμως ξέρουμε καλά πως αν θέλει ο ταδε στρατόκαβλος να σε έχει 30 μέσα 1 έξω θα υπερασπιστείς τον ευατό σου και θα κερδίσεις το δικαίωμα σου.
Σημασία έχει πως λες το κάθετι και σημασία έχει Που σε παίρνει να το πείς και Ποτε.
Τεσπά, μιας και μπαίνεις πυροβολικό θα σε συμβούλευα για όσο είσαι στο κέντρο να μείνεις όσο πιο απαρατήρητος γίνεται. Κόσμο πολύ έχει, εύκολο είναι. Μετά που θα πας στη μονάδα κόβεις φάτσες και καταστάσεις και πράττεις αναλόγως.
καλα μην τα λετε αυτα προς τα εξω…
υπαρχουν παραθυράκια να σε εκμεταλλευθεί οσο θελει ο στρατοκαβλος που λες…
οσο για το 30 μεσα μια εξω…αν ειναι και αυτος μεσα ή κανει μια υπηρεσια παραπανω απο αυτη που προβλεπεται εσυ δεν μπορεις να πεις τιποτα…μια χαρα ειναι ειναι οι 30 μεσα…
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧ!
Ρε Κρίμσον…
ΠΟΙΟΣ στρατιωτικός έχει κάνει ποτέ μιά ώρα παραπάνω υπηρεσία απ’ αυτή που προβλέπεται?
Σε 12 μήνες δεν συνάντησα ούτε έναν.
δεν κατάλαβες…
ή μάλλον δεν το εξήγησα καλά εγώ…
αν ο διοικητής σου εχει να κάνει 2 εφόδους το μήνα(απο αυτες που τις κάνει με δικό του αυτοκίνητο στις 12:01 το βράδυ και διαρκούν 6 λεπτά.!!) και κανει μια παραπάνω αντιστοιχούν σε 6(νομίζω) παραπάνω υπηρεσίες για τον εποπ και δικαιολογούν παραπάνω για τον απλό φαντάρο.!! αν και για τον απλό φαντάρο δεν χρειάζονται δικαιολογίες…
σε kill-kiss και λαγο εβρου που ήμουν ολοι(τα στελέχη) κάναν παραπάνω υπηρεσία απο αυτή που προβλεπόταν…πολύ παραπάνω…αν και εχω πάει στα χειρότερα…το ενα τάγμα ετοιμαζόταν για κοσσοβο και το αλλο ειχε εγγεγραμμένους 300 φαντάρους και ήμασταν 5.!! και όλα αυτά με το γραμμα του νόμου καθώς ο διοικητής έκανε μια έφοδο παραπάνω το μηνά η έρχονταν στο στρατόπεδο 2 απογεύματα εκτός προγράμματος…
11 μηνες τους έβλεπα να κάνουν υπηρεσίες που ηταν παραπάνω απο αυτο που έπρεπε…
όλα γίνονται…
Εγώ σε Θήβα, Πύργο, Λήμνο και Αθήνα πάντως δε συνάντησα ούτε έναν που όχι παραπάνω υπηρεσία να κάνει, αλλά να κάτσει 10 λεπτά παραπάνω στο γραφείο του. Από την άλλη κάτι 45άρες αναρρωτικές (για στελέχη πάντα) παίζανε αβέρτα.
ναι δεν λεω πως λες ψέματα …
απλά ίσως να έπεσα εγώ στις περιπτώσεις…
άπλα το νόημα ειναι οτι παραθυράκια για να εκμεταλλευτούν καταστάσεις υπάρχουν…
Μην με απογοητεύεται παιδιά
Είμαι ρομαντικός και πιστεύω πως με το καλό όλα λύνονται.
Και οτι αυτά τα γουρούνια μόνο με ρομποτική συνέπεια στον νόμο τα αντιμετωπίζεις.
Τεσπά. Όταν μπώ θα επανέλθω, ίσως είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος.
εντιτ: δεν είμαι lawfu,l για να μην υπάρξουν παρεξηγίσεις.
θα πηξεις κωλοψαρο κ θα σου φυγουν ολα αυτα τα γιε-γιε χιπικα συνδρομα που κουβαλας :lol::lol::lol::lol: