Στράτευση και στρατός

εισαι ο πρωτος που μου το λεει…

οι υπολοιποι με μουτζωνουν :frowning:

ε εντάξει…φυσικό είναι…εγώ θα σκότωνα έστω και για μια μέρα λιγότερη…

αμα εισαι και στο ναυτικο ειδικα ε? χοχοχο

ρε παιδια να ρωτήσω κατι…το ΤΥΠ τι είναι;;;

Τάγμα ΥΠοστήριξης, συνήθως περιλαμβάνει λόχους Μηχανικού, Τεχνικού και Υλικού Πολέμου.

και τι παίζει έκει;; είναι καλά ή θα φάμε πούτσα;;

Σίγουρα είναι πιο χαλαρά από πεζικά/πυροβολικά/τέθωρες αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τον διοικητή και το πόσο κόσμο έχει η μονάδα.

χμμμ…μάλιστα…:-k
Thnx για τις πληροφορίες (:

Και τους κομμαντος τους ΣΕΜιτζηδες εχει το ΤΥΠ.
Σε ποια περιοχη πας ντμεμπρα?

Α ναι, τους είχα ξεχάσει εντελώς αυτούς τους ανύπαρκτους.

Ρε παλικάρια, όταν κάποιος παραιτηθεί από ΥΕΑ μετά τον στέλνουν στον Λόχο Διοικήσεως για ορισμένο χρονικό διάστημα πριν πάει παραμεθώριο ή απ’ευθείας παραμεθώριο; Ρώτησα και αλλού αλλά συγκεκριμένη απάντηση δεν πήρα…

Μπαίνει κανείς στην Κουνουπούπολη(Μεσολλόγγι)?

λοχος διαλυσεως λεγεται… :stuck_out_tongue:
θα μεινεις οπου εισαι μεχρι να σου ρθει μεταθεση. δεν θα αργησει παντως…

Όχι εγώ, δεν στρατεύομαι :stuck_out_tongue: άλλος είναι ο τυχερός. Του είπαν ότι σε 10 μέρες περίπου βγαίνει η μετάθεσή του αλλά ακούγεται ότι θα κάτσει λόχο διοικήσεως περίπου μέχρι τα Χριστούγεννα. Βασικά κανείς δεν ξέρει σίγουρα να πει κάτι στα παιδιά που έχουν παραιτηθεί. Οπότε απλά…περιμένουν :stuck_out_tongue:

Καλα να παθουν,μου θελανε και ΓΙΕΑ.

Και παρεμπιπτοντως,γιατι εγινε ΓΙΕΑ ιν δε φερστ πλεης?

ειχα του ΥΕΑ στο Χαιδαρι , οταν ειμουν στα λελε μετα την Κυπρο…
απλα λολ… δλδ ηταν τα παιδια για ολες τις δουλειες στο στρατοπεδο… ειδικα το πως πηγαινανε για πρωινο ηταν επικο… ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ! ΑΓΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΟΟΟΟΣ!!

Οι περισσοτεροι αποσους γνωρισα , πηγαν γτ μετα ειναι και καλα χαλαρα και θα παιρνεις μισθο και @@… αλλοι για μορια… τσπ , κακη επιλογη να πας εκτος κ αν γουσταρεις στρατοκαυλιαση

Ki egw stin arxi skeftomoun gia YEA alla telika skeftika oti me 14 mines de tha tin paleva kai den piga. Pali kala, giati osous exw dei, tous exoun poly tenta. Pragmatika ta paidia gia oles tis douleies.

10 meres exoun meinei kai fevgw apo to Mavro Cherry stin kypro kai paw stin palia mou monada. Can’t wait. Sa na exw parei adeia prowra mou fainetai :stuck_out_tongue:

P.S: Sorry gia ta greeklish. To keyboard edw den exei ellinika

Γιατί ρε φίλος δε στρατεύεσαι συ, δε κατάλαβα. Τι έχεις που δεν έχουμε οι υπόλοιποι ξέρω γω.

Φιλαράκι δεν έχει σόρρυ για τα greeklish. Να πας να τους πεις να σας φέρουν keyboards με ελληνικούς χαρακτήρες, τουλάχιστον όταν θα επιστρέψεις στην παλιά σου μονάδα. Διακοπές θα κάνεις ούτως ή άλλως, ζήτα λοιπόν μαζί με τις πινακολάδες να σου φέρουν και κανά keyboard της προκοπής.

Ακους εκεί.

De ftaiw egw… Oi kyprioi… Meta lene giati den egine i enwsi me tin ellada :lol:

[SPOILER]Βυζά ρε :lol:[/SPOILER]

Και μην αποπαίρνεις τον Alucard που τον συμπαθώ κιόλας!
Άντε καλή δύναμη.