[quote="“Neniel,post:1740,topic:3061”]
[SPOILER]Βυζά ρε :lol:[/SPOILER]
Και μην αποπαίρνεις τον Alucard που τον συμπαθώ κιόλας!
Άντε καλή δύναμη.[/QUOTE]
ΚΛΑΙΩ!!!
[quote="“Neniel,post:1740,topic:3061”]
[SPOILER]Βυζά ρε :lol:[/SPOILER]
Και μην αποπαίρνεις τον Alucard που τον συμπαθώ κιόλας!
Άντε καλή δύναμη.[/QUOTE]
ΚΛΑΙΩ!!!
Αυτό δεν είναι επιχείρημα. [-X
[SPOILER]Οκ, χαλάω τη σοβαρότητα του τόπικ, να με συγχωράτε. :-s[/SPOILER][/SPOILER]
Αφιερωμένο το σπόιλερ στον Alucard λοιπόν. 8)
Χαχαχαχαχχχχχχχχ! Οκ τέλος
Nai re. makria apo YEA paidia!!!
Egw piga EKE stin agia varvara kai girisa pafo. Oi diakopes mou sineizontai
Cyprus ftw!!
Ps: oti egrapse kai o commando apo panw
εγω ημουν τυπ στον εβρο.ζωαρα.τωρα πηρα:) μεταθεση για 679 παπ στην αμφιλοχια
καλα να παθεις!
Στρατός :lol:
Τι απαλεψιά. Χαμένος χρόνος…
307 μπήκα Λαμία…Υλικό Πολέμου.
Καλά Λαμία ζωάρα… Βέβαια μετά 5 μήνες στο εξωτικό Κουφόβουνο Έβρου ήταν χάλια :? Αλλά ευτυχώς 25 μέρες έφυγα για εκπαίδευση ειδικότητας Ορεστιάδα! 25 μέρες χωρίς υπηρεσία :lol:
Επιστροφή και τέλος στην Αθήνα στο 3 τυλ…όχι και πολύ καλά για Αθήνα.
Καλή συνέχεια σε όσους είναι μέσα…υπομονή!
Θυμάσαι στο ΣΤΕΠ στην Λαμία έναν υπολοχαγό υπίατρο κοντό μελαχροινό βλάκα; Ασσύληπτο ζώον! Στο τσακ δεν με πρόλαβες κι εμένα. Όταν έμπαινες ήμουνα λελέ.
πραγματικα ζωαρα στη λαμια.:)και στο κουφοβουνο παλι καλα ηταν για μενα αφου γλιτωσα τα κρυα:Dκαι στην αμφιλοχια ακομα καλυτερα συμφωνα με τα λεγομενα ενος φιλου μου που ειναι εκει.θα δειξει!8)
Εξωφρενικά γελοίο περιστατικό που μου είπε ένας κολλητός που πριν χρόνια έκανε τις πρώτες βδομάδες Λαμία:
Ένα βράδυ είχαν τσακώσει δύο φαντάρους που έβλεπαν τσόντα στο ΚΨΜ. Το επόμενο πρωί τους βγάζουν κ τους δύο πρωινή αναφορά.
Ο λοχαγός ήταν ένας σωματώδης τύπος, κοκκινισμένος, ψιλοτρομακτικός στην όψη, άξεστος, κλασικός καράβλαχος. Λέει λοιπόν στον έναν από τους φαντάρους:
“Για λέγε Αντωνίου παιδί μου, τι κάνατε το βράδυ στο ΚΨΜ”?
Ο Αντωνίου: “Τίποτα κύριε λοχαγέ, βλέπαμε ένα έργο με βρυκόλακες”.
Κ ο λοχαγός: “Και από πού το ρουφάγανε το αίμα? Απ΄τον πούτσο?”
#-o:bow:
Emas extes mas pire o dioikitis tis monadas (antisyntagmatarxis) na mas paei se 2 paratiritiria akrivws dipla stin prassini grammi. Pame sto ena, arxizoume na paratiroume tous geitones tourkous me to tileskopio, vlepame tous fantarous tous pou ksynontan klp… ola wraia. Fevgoume na pame sto allo paratiritirio kai sto dromo kapou xathike o odigos kai pire allo dromo. Se kapoia fasi katalavainoume oti an synexisoume ki’allo, pame sta katexomena (eixame akrivws mprosta mas ena tourkiko paratiritirio) kai gyrname pisw. Telika vriskoume to dromo, kai molis ftanoume sto paratiritirio, mas lene oi dikoi mas oti mas evlepan kai oti perasame tin prassini grammi kai mpikame stin “nekri zwni” tou OHE.
E, 5 lepta meta, perasan 2 aspra elikoptera tou OHE akrivws apo ekei panw (tyxaio?)… Vevaia eimastan idi stin diki mas plevra opote de mporousan na kanoun tipota. Mas pige ligo aima stin arxi, alla meta gelagame. :lol:
Paraligo na vgoume stis eidiseis gamwto! To zisame kai ayto pantws…
Εντάξει, το ακούσαμε κι αυτό! Ε ρε πλάκα που θα χε να προκαλούσε ο Αλουκάρδος διπλωματικό επεισόδιο! :lol:
De tha ginotan tipota. Tha me antallasan gia 10 Tourkous kataskopous kai tha elige ekei to prama. 8)
Pali kala pou den mas anatinaksan pantws :-s
Ma tous malakes na min exoun mia eydiakriti grammi, i kamia tampela kserw gw… Mono ena anaxwma yparxei, alla me to edafos tis Kyprou ayto den einai katholou diaxwristiki grammi. Pragmatika an den ksereis, pernas tin grammi kai oute pou to katalavaineis re.
αυτα ειναι.τι αλλο θα ακουσουμε εδω περα:lol:
Στο ΤΥΠ ησουν???
Εγω μηχανικο Κουφοβουνο που ημουν ηταν ζωαρα…
καλοι πολιτες σε ολους εμας που απολυθηκαμε σημερα!
Καλός πολίτης man!
thnx μαγκα! up the irons
Έτσι!
[B]Πληθυσμός υψηλής επικινδυνότητας για αυτοκτονική συμπεριφορά, οι νεοσύλλεκτοι[/B]