τελικα τα λογια του φιλου μου επιβεβαιωθηκαν μαγκες.τελειως χυμα η ολη φαση εδω στην αμφιλοχια.αφου να φανταστειτε χτες το βραδυ ο ΑΥΔΜ ειχε φερει κρασι και μπυρες και παραγγειλαμε σουβλακια και πιτες και το γλεντουσαμε κανονικα και με το νομο.συν του οτι ο ΑΥΔΜ εφερε το αυτοκινητο του εξω απο το γραφειο του και εβαλε τσιτα την μουσικη:lol:
Καλός πολίτης fake!
@TheWitchfinder: Βασικά όχι…δεν τον θυμάμαι…μου διαφεύγει αύτη τη στιγμή
@Isis: Nαι στο τυπ. Εσείς εννοείται πώς κάνατε ζωάρα! Αφού ο διοικητής σας δεν έπαιρνε άλλες υπηρεσίες! Ο δικός μας όλο έλεγε ναι! Περίπολο του πυροβολικού? ναι μπορούμε. Κι άλλο άτομο στο 512? Φυσικά. Κι άλλον στο δέρειο? Εννοείται! Τι τραγικός :lol:
Λαμία στις 16 του Νοέμβρη μου είπαν.
Από γνωστούς που ρώτησα για μέγιστο χημείο και κάτι τέτοια μου λέγανε, οπότε υποθέτω ότι δε με χάλασε.
Κανείς συμφορουμίτης???
Θα περάσεις ζάχαρη από όσα έχω ακούσει.Εγώ Μεσολόγγι…
Άσε 10 πήρα και ακόμα δεν τελείωσα.Πάντως σαν δόκιμος που έγινα έχω να πω ένα.Ο στρατός σήμερα ειναι μια ύπεροχη κατασκήνωση.
μεσολογγι αν μπορούσα θα έκανα και όλη την θητεία…μια χαρά είναι…
έτσι και αλλιώς με την άδεια ορκωμοσίας και μια μικρή ακόμη θα κάτσεις εκεί 25 μέρες…
οπότε για αργότερα οι ανησυχίες…
Αν τύχει και πάει κάνας από δω ΣΕΤΤΗΛ κή 88ΛΔΒ Λήμνο (και Βερτσώνη γενικότερα) ας στείλει καμιά ενημέρωση να μάθουμε τι γίνεται στα ιστορικά αυτά στρατόπεδα.
Επίσης, αν στείλουν κανέναν στο 482ΤΔΒ ας του βάλει φωτιά να καεί το μπουρδέλο.
εμενα παντως στο δερειο μου αρεσε.ηταν καλα:)
αλλα σαν οχταμηνιτης ηρθα κοντα
εκει παρουσιαστηκα και εγω 16 αυγουστου.ζωαρα.φουλ βυσματικο κεντρο ομως
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι…ένα φιλαράκι παρουσιάζεται στο Σωμα υλικου πολέμου στη Λαμία…ξερει κανεις τι παίζει εκεί;;
Δέρειο ε? Ξερω γω… Ήταν μεγάλη η απόσταση για να πάμε… Μέσα στη βρώμα γενικά ο θάλαμος, μέτριο φαί συνήθως, ενα σωρό λεφτά στο ΚΨΜ… Το μόνο καλό τις 25 μέρες που έκανα εκεί είναι οτι τους έγραφα για δουλειές στις αποθήκες και οτι έκανα μονο πύλη Ποτέ περίπολο :lol:
Χάλια, δες και τα αμέσως προηγούμενα ποστς!
Τα είδα απλά επειδη δεν ξέρω την τύφλα μου από στρατό δεν κατάλαβα για ποιο σώμα μιλαγαν τα παιδια:p Δλδ, δεν παίζει ρόλο το σώμα;; έχει να κάνει με το στρατόπεδο;;
Τα κέντρα εκπαίδευσης είναι ίδια για όλους.
Ααα…οκ…θενξ
εγω να σου πω για 21 μερες εκανα περιπολο 1 και πηγα 6 φορες για παλετοποιηση στην αποθηκη 7.δεν με χαλασε!
να ρωτησω κατι, γαρ ντιπ για ντιπ ασχετος, επειδη θα μπω Φλεβαρη…υπαρχει στανταρ ημερομηνια που πρεπει να παρουσιαστουμε οι νεοι? μου ειπαν καποιοι μεσα Φλεβαρη, αλλοι λιγο μετα τις αρχες και δεν ξερω που να το κοιταξω στο νετ…επειδη βσκ θελω να προλαβω να κλεισω ενα ταξιδακι πριν μπω, για εξωτερικο και ηθελα να ξερω ακριβεις ημερομηνιες απο τωρα για να μην γινει κανενα μπαχαλο τελευταια στιγμη και να παρουσιαζομαι πχ 1 μερα μετα που γυριζω ή κατι παρομοιο…οποιος μπορει να βοηθησει, ευχαριστω εκ των προταιρων…
Εγώ το έμαθα 15 μέρες πριν.Τότε ήρθε το χαρτί μου στο τμήμα
τηνχσ, οκ, το ξερω οτι θα ερθει το χαρτι λιγο πιο πριν απλα ηθελα να δω αν περιπου υπαρχει μια ψιλοσταντε ημερομηνια για την παρουσιαση, πχ 15 του μηνος ±2 μερες