κωλοψαρο τα λεπια σου… χαχαχαχαχαχα…:lol::lol::lol:
Ρε τί ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα είναι αυτά που περνάτε εσείς οι φαντάροι; :wacko: χαμός.
Πράγματι αλλά τουλάχιστον κρατάνε όσο μια θητεία, όχι όσο μια ζωή.
Κάτι είναι κι αυτό που λες. Παρηγοριά.
Για να θυμούνται οι… παλιοί :lol:
:lol::lol::lol:
κάτι τέτοια χαρούμενα λέω στο σπίτι της κοπέλας μου που είναι καμιά 10αρια γυναίκες και γίνεται μάχη…
Μπα; Θέλουμε και ταξιδάκι πριν το στρατό; Και μάλιστα εξωτερικό;
Κρίση, κρίση, αλλά το εξωτερικό χαλαρά ε… Σε ποια ΔΟΥ ανήκεις;
Νομίζω τώρα υπάρχει στην επίσημη σελίδα της στρατολογίας φόρμα που συμπληρώνεις με τα στοιχεία σου (ονομ/νο + ΑΣΜ) και σου βγάζει - κανά μήνα πριν - που και πότε παρουσιάζεσαι, δηλαδή πριν έρθει το χαρτί στο τμήμα. Ψάξτο.
μαζευω τσιμα τσιμα μισο χρονο τωρα λεφτα για ενα ταξιδακι/δεν ειμαι του εξωτερικου γενικα και τοχω ψησει πολυ το συγκεκριμενο και μαλλον λεω να το κανω πρωτες μερες φλεβαρη, για κανα 6ημερο δλδ…οπωτε ελπιζω να μην μου στειλουν κανα χαρτι και να μου πουν οτι παρουσιαζομαι πχ στις 8, γιατι θα ειμαι στο τρεξιμο τοτε…απλα ελπιζω-και ηθελα καπου να το σιγουρεψω νωριτερα, για να κλεισω φτηνα εισητηρια αυτο το μηνα…θενκς μαν
Θεωρητικά (θεωρητικά πάντα) η κατάταξη ξεκινάει την δεύτερη Δευτέρα του μήνα, δηλαδή για σένα 14/2 (του Αγ. Βαλεντίνου βρε!) και ολοκληρώνεται Τετάρτη-Πέμπτη. Επειδή όμως με τον ΕΣ ποτέ δεν ξέρεις, θα έλεγα μέχρι 5/2 να έχεις γυρίσει.
Ή, αν έχεις κάνα κονέ στο στρατολογικό σου γραφείο να μάθεις την ακριβή ημέρα που παρουσιάζεσαι.
ή χαλασε τα λεφτα σε γκομενες και τσιγαρα.
will do κανα τηλ να δω αν παιζει κανα κονε μπας και βοηθησει στην ημερομηνια,θενκς α λοτ, δεν ηξερα αυτο με την δευτερη δευτερα )
( 7 με 8 προβλεπει το σχεδιο να ειμαι πισω Ελλαδα, θα κανω τα κουμαντα να δω τι θα γινει τλκ)
(επιλογη τσουτσεκιου σωστη αλλα too late, το κανω τωρα αυτο)
Ο bro πάει Τσύπρο, τι να περιμένει? Επίσης, δεν πρέπει να την δηλώσεις την κύπρο για να σε στείλουν?
υποτιθεται οτι πρεπει να δηλωσεις,αλλα οχι,στελνουν και κατα τυχη.
μπερδεμενες οι αποψεις για κυπρο,απο αλλους εχω ακουσει οτι εκαναν ζωαρα,απο αλλους οτι δεν την παλευαν
Α μπράβο, και εγώ τέτοια ακούω.
Ο Alucard δεν είναι εκεί?
Παιδιά ενημερωτικά αναφέρω ότι δεν έχει νόημα να ρωτάτε τι παίζει Κύπρο, Λήμνο, Έβρο κτλ. Σε κάθε δεδομένη χρονική περίοδο οι συνθήκες εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη μονάδα, τον διοικητή και το δυναμικό.
Εννοείται ότι κάποιες γενικές πληροφορίες είναι κάπως στεθερές αλλά, αν κάποιος ξέρει τη μονάδα που είναι να πάει, το καλύτερο θα είναι να βρει άτομα από κει μέσα (είτε που να έφυγαν προσφάτα από εκεί) και να ρωτήσει απευθείας.
επειδή η προσφορά δεν ανταποκρίνεται στη ζήτηση,Κύπρο πάνε και πάρα πολλοί που δεν το δηλώνουν.Εγώ ξέρω ελάχιστα άτομα που να το έχουν δηλώσει.Κύπρο δεν πάνε οι μειωμένης θητείας οπλίτες
εχω την εντύπωση οτι δεν μπορούν να σε στείλουν κυπρο αν δεν θέλεις…
εκτός αν άλλαξε κάτι που το βλέπω δύσκολο
στην σειρά μου πάντως όποιος είχε ένδειξη για ΕΛΔΥΚ πήγε.ενώ το 90% των οπλιτών δεν ήθελε να πάει.είπαν οτι δε θέλανε αλλά δεν άλλαζε η ένδειξη.
Σίγουρα αν αρχίσεις και κλωτσάς πράγματα και άλλους φαντάρους δεν θα σε στείλουν.Αλλά τότε παίρνεις και Ι5.Αν ήταν προαιρετικό δεν θα πήγαινε κανείς και νομίζω χωρίς λόγο αφού δεν είναι χειρότερα από τα νησιά και τον Έβρο.Σίγουρα αν πέσεις σε στραβόξυλο διοικητή θα κακοπεράσεις αλλά αυτό μπορεί να συμβεί παντού.
Προσωπικά πήρα μετάθεση λόγω 8μήνου οπότε εκεί που πήγα μίλησα με πάρα πολλά παιδιά που ήρθαν από Κύπρο.Στο πρώτο 3-1 που συνάντησαν έπαθαν πλάκα:P
Όπου και να σας στείλουν μην μασάτε.Στα @@ σας όλα και μακρυά από τους μίζερους φαντάρους.Βρείτε άτομα που θα σας κάνουν να περνάτε καλά και κάντε παρέα με αυτούς.Αν μπλέξετε με μίζερους θα σας φάει η μιζέρια.
ΥΓ.Και αν πάει κανείς Ορεστιάδα ας γράψει εδώ ή ας στείλει πμ:P
Oι περισσοτεροι που πηγαμε Κυπρο ΔΕΝ το ειχανε δηλωσει
εγω προσωπικα στο τελος το αλλαξα σε ναι, και δε μετανιωσα καθολου. Περασα πολυ καλα και εχει πολλα πολλα συν.
Αν θελετε παραπανω ινφο , ρωτηστε