Στράτευση και στρατός

οκ…τότε έκανα λάθος…

πάντως και ο αδερφός της κοπέλας μου που πήγε κυπρο πέρασε πολύ καλά.

Και ο αδελφός της κολλητής μου στην Κύπρο. Ζωάρα! Ήταν οδηγός.

2010 Δ ΕΣΣΟ
ΚΕΔΒ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
3ος Λοχος
θαλαμος 102

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ…:cry:

Narcoleptic, stin kypro mporoun na se steiloun kai xwris na dilwseis. Egw den eixa dilwsei kai mou irthe i endeiksei gia Kypro.
An sou erthei to xarti, mporeis na dilwseis oti den thes na pas, alla sou zitane to logo kai an exeis kanena sovaro logo (profanws to “de goustarw” de metraei) mporei na mi se steiloun. Analoga, an exoun dilwsei arketoi ethelontes apo monoi tous, mporei merikous apo aytous pou de theloun na pane, na tous ti xarisoun. Egw eixa dilwsei oti de thelw na paw alla meta mou eipan oti einai kala ekei kai to allaksa kai piga. De to metaniwsa katholou.

Twra gia to ti paizei, o Chris exei dikio. Einai analoga me to dioikiti synithws. An peseis se malaka, tha pikseis. Emas einai poly ok atomo eytyxws.
To sigouro pou mporw na sou pw einai oti i Kypros einai kalyteri apo polles monades stin Ellada apo apopsi egatastasewn kai fagitou klp. Einai sygxrona ta pio polla stratopeda tous. Episis, ligo dyskolo na fas emploki edw. To xeirotero pou me exei paei einai 6 mesa, mia eksw.

Kali thiteia ston bro sou. Paizei kai na einai apo tous neous mou :p. Pou ypiretei? pyrovoliko?
An exeis tipota apories rwta :slight_smile:

Aναλογα το σωμα. εμενα διαβιβασεις στο Συνταγμα με ειχε παει κ 20 μεσα, ειχανε πεσει τα γκρουπακια μολις ειχανε σκασει τα πουστονεα. γτπ και δεν ειχαμε κοσμο για υπηρεσιες

2009 Β ΕΣΣΟ
ΚΕΔΒ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
4ος Λοχος
θαλαμος 104

ΟΥΤΕ ΕΓΩ… 8)

ΑΝ θυμάσαι το ΑΣΜ (ο αριθμός που υπάρχει πάνω στο χαρτί αναβολής που λογικά έχεις ήδη προσκομίσει), τότε μπορείς να μπεις στο army.gr και να δεις που/πότε παρουσιάζεσαι μόλις βγουν οι τοποθετήσεις για την επόμενη ΕΣΣΟ. Αυτό θα γίνει πριν σου έρθει το χαρτί οπότε ίσως σε ενδιαφέρει.

ΠΑΙΔΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ) ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ?

ΑΝ ΑΡΩ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ?

Να άρεις το βάπτισμά σου?

Οι μόνοι τρόποι που μπορώ να σκεφτώ χωρίς Ι5 είναι:

• Να έχεις διπλη υπηκοότητα και η άλλη χώρα να έχει προαιρετική θητεία.
  • Να ζεις μόνιμα στο εξωτερικό και να γυρίσεις να κάνεις 6 βδομάδες θητεία, καταβάλλοντας παράλληλα κ κάποιο ποσό.

ωραιος, will do that λοιπον γτ οπως και ναχει θα μου ειναι χρησιμο, θενκς:D-αν και εκανα τα ψιλοκουμαντα μου και θα ειμαι ελλαδα πριν τη 1 φλεβαρη οπωτε θα ειμαι καλυμμενος!-

γαμω το στρατο απλα!!ευτυχως ξεμπερδεψα!!

και την Οικογένεια Αγάπης τού Μώ να ασπαστείς δεν το γλιτώνεις, ακόμα και άθεος μπορείς να δηλώσεις αλλά απλώς δεν δίνεις θρησκευτικό όρκο και υπηρετείς κανονικά.

-να κατσεις μεχρι τα 35 σου στο εξωτερικο και μετα να’ρθεις για εξαγορα θητειας. Ουτε μερα δεν κανεις.

ΕΛΔΥΚ 3.1 πάφος…Ινεια…
Ζωάρα(λίγο πιξιμο στα γραφεία άλλα οκ :-)) το στρατόπαιδο είναι βιζματικο για τους κύπριους φανταστείτε… Υπηρεσίες το ΠΟΛΎ 4/1. Άψογος έλληνας διοικητής… Και μόλις 12 άτομα δύναμη.
Οι έξοδοι στην πάφο είναι επικοι.
Γενικά με ένα ποσοστό ρίσκου(όπως είπε ο κρίσπ λόγω περίεργου διοικητή η προβλεπόμενου στρατοπαίδου) είναι γαμω. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν εχεις whatsup…bugger…:frowning:
Σας περιμένουμε νέα :slight_smile:
(επίσης στα στρατοπαίδα σου βρέθηκα μέχρι τώρα αυτό του παλιού κ του νέου δεν ισχύει καν!;-))

1. ΤΑ 35 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ?
  2. ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ? (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ)

Αυτο με τα 35 και εξαγορα θητειας νομιζω σε αφηνει εκτος δημοσιου τομεα,ειχαμε εναν στη Σπαρτη που ζουσε 10 χρονια Νεα Υορκη και για καποιον αγνωστο λογο του τη βαρεσε και ηθελε να γινει ακαδημαϊκος στην Ελλαδα,ε και ηρθε στα 33 του και καταταχτηκε για να μη χασει το δικαιωμα

1. Νομίζω όντως 35 είναι, αλλά όταν γυρίσεις, πριν πληρώσεις πρέπει να κάνεις ένα διάστημα θητεία (το πολύ 3μηνο, τώρα που μειώθηκε η θητεία, μπορεί και λιγότερο).
  2. Ανάλογα τους μήνες που πρέπει να εξαγοράσεις. Ο κάθε μήνας πάει (δεν είναι σίγουρο, πρέπει να το τσεκάρεις προφανώς) περίπου όσο ο μισθός ενός επ.οπ.

[SPOILER]Αλλά αν θες να μείνεις Ελλάδα, γιατί να φεύγεις έξω και να περιμένεις μέχρι τα 35; Πας και ξεμπερδεύεις… παιδική χαρά είναι τώρα άλλωστε ο Ε.Σ.[/SPOILER]

Νομίζω δεν ισχύει αυτό. Αφού εξαγοράσεις (αλλά υπηρετήσεις ένα ελάχιστο διάστημα) έχεις κανονικά απολυτήριο χωρίς προβλήματα.

ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΟΠΛΟ, ΚΑΘΩΣ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΩ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΛΙΘΙΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ.

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠ’ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ.

Αυτος παντως μου ειπε οτι γι αυτο το λογο καταταχτηκε,ηθελε να παει για καθηγητης στο πανεπιστημιο της κρητης και επρεπε να εχει υπηρετησει για να μπορει να παει.
Τωρα αν δεν το ειχε ψαξει καλα και δεν χρειαζοταν,εφαγε τα μουτρα του :!: