καλα ρε συ,λες και οσοι πηγαμε θελαμε να χασουμε 9 μηνες και να μαθουμε να πυροβολαμε με σκουριασμενα G3.
Το να μην πιασεις οπλο παντως μπορεις να το πετυχεις αν βγεις αοπλος.
sorry…
γιατί νομίζεις οτι άμα πας φαντάρος θα μάθεις??
οσο για το πόσο ανυπάκουος είναι ο ελληνας το βλέπουμε κάθε μέρα…
σε λίγο θα γίνει αναγκαστική η καθημερινή κολονοσκοπιση και εμείς ακόμη ασχολούμαστε με το big brother
Κοιταξε. Με απλα λογια ή θελω να το γλιτώσω, ή έστω να παω οσο το δυνατον λιγοτερο και με οσο το δυνατον περισσοτερες ελευθεριες…
Βρες ένα βύζμα και είσαι κομπλέ.
Μαλιστα… Με ενα καλο βυζμα μπορω δηλαδη και να μην παω καν???:-k
αν ηταν ετσι δεν θα πηγαινε η μιση Ελλαδα και βαλε
Όχι!
Απλά:
Μπορείς να εξασφαλίσεις καλύτερες άδειες, και να μην τρέχεις στις πινέζες του χάρτη.
Τέλος πάντων, με Ι5ψ κάνεις τη δουλειά σου πιστεύω ή ψάξε για σωματικές παθήσεις για να πάρεις Ι4 (άοπλο).
Για Π.Ν. είναι γύρω στα 800ευρω ο μήνας, αν θυμαμαι καλα. Δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα με το δημόσιο. Επισης, δεν υπήρετεις 3μηνο ουτε 2μηνο ουτε 1 μηνα, αντε να φας μια μερα για χαρτια.
Όσον αφορα τα περί συνειδησεως με βρισκεις συμφωνο(και φωνηεν). αλλα μη τρελαινεσαι ολοι gtp ειναι. ξερεις ποσο πλακα θα ριξεις με τους ταραμαδες τους εθνικοφασιστοπατεραδες εκει μεσα στα στρατα; ειναι να τους λυπασαι μερικες φορες…
Όπως είπε και ο forkboy με Ι5 ξεμπερδεύεις ουσιαστικά. Μετά δεν έχεις καμία επίπτωση, με το νέο νόμο του 2000- κάτι το χαρτί σου λέει ότι έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις, τίποτε άλλο.
Στο κέντρο συνάντησα 2 άτομα που το έκαναν αυτό.Ο ένας είχε και τουρκική υπηκοότητα.Κάνουν 45 μέρες και δίνουν γύρω στα 6000 ευρώ για τις υπόλοιπες
το χαρτί για Ι5 λέει
ο τάδε δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και δεν υπέχει σήμερα καμία στρατιωτική υποχρέωση, επειδή έχει απαλλαχθεί από την υποχρέωση στράτευσης.
απαράδεκτο προφανώς, αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια.
αυτό που άλλαξε τελευταία φορά είναι να μην γίνεται καμία αναφορά στο λόγο της απαλλαγής.
Καλά αυτό για το λόγο είναι γνωστό. Νόμιζα ότι λέει ότι ότι έχεις εκπληρώσει πάντως. Θα ξαναρωτήσω.
μην ξαναρωτήσεις, μπροστά μου το χω το χαρτί
και εγω ηξερα εναν στο κεντρο ο οποιος ηταν 39 χρονων αν θυμαμαι καλα,ηταν καθηγητης σε πανεπιστημιο στη γαλλια παντρεμενος με 2 παιδια και ηρθε μονο και μονο για να υπηρετησει στη ελλαδα.45 μερες εκατσε και το υπολοιπο το εξαγορασε στα 4500 ευρω νομιζω:)
Εξαρτάται και πόσους μήνες εξαγοράζεις ίσως.Το μόνο έγκυρο μέρος είναι η στρατολογία τελικά:P
σε αυτο εχεις δικιο.εξαρταται και απο τους μηνες εξαγορας
Αύριο “παλιώνω” κ μεθαύριο άδεια!! Γυρίζω απο άδεια κ είμαι στην μέση τις θητείας άλλα ουσιαστικά θα εχω άλλους δύομισή μήνες λόγω επαναπατρισμου.
δεν υπάρχει το ποσο γρήγορα περνάει ο καιρόςη… δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να προσπάθησω να αποφύγω τον στρατό παρόλο που τον μισω!!
Είμαι 25 εχω αφήσει “ζωή” έξω παρόλατα έχει πολύ χαβαλέ η φάση:-P
κουράγιο στους νέους που μπήκαν στην Δ εσσο κ σε όσους μπουν. Μόνο στο κέντρο θα φάτε λίγο ζόρι…άντεεε…
Ενταξει, δεν θα σου προσφερει και ικανοτητες εκουσιας αυταναφλεξης. Σε τελικη αναλυση ουτε ο πρωτο θα εισαι που θα πας, ουτε ο τελευταιος. Μαλακια μεν αλλα δεν θα πεθανεις κιολας.
Πως και δεν εκανε αλλο ενα παιδι να παρει απαλλαγη??