Στράτευση και στρατός

βασικα το αντιθετο μου λενε ολοι… ειμαι οδηγος στο κεεμ σπαρτης κ με παει 1-4, ποσο καλυτερα να γινει???

το κεντρο δν ειναι στρατος
απο τη μεταθεση και μετα

Εγω ειμαι στη ΔΑΝ στο Βερτσωνη.Για τους διαβιβαστες που ρωτας,ειχε μεινει μονο ενας στρατιωτης για κανα μηνα,οι υπολοιποι ειχαν φυγει.Εχουμε εμεις ολα τα νουμερα πυλη προς το παρον αλλα τωρα που ηρθαν οι νεοι διαβιβαστες,θα παρουν 1ο και 3ο νουμερο λογικα,οπως παλια.Ποτε ησουν στο Βερτσωνη;

η δ εσσο είναι και η πιο μεγάλη και στο κέντρο πάντα είναι χαλαρά.Στη μονάδα δεν είναι σίγουρο πως θα πάει καλύτερα.Πάντα εξαρτάται και από το που θ ακαταλλήξεις.Στην Ορεστιάδα 311 ο οδηγός έκανε και σκοπιές φουλ.10 μέσα και βάλε.Στην Αυλώνα οι οδηγοί κλαιγόντουσαν όταν τους πήγαινε 1-3:p

Δεν έχεις και άδικο. Άκουσα και εγώ οτι στην 313 μπήκε τρελός πληθυσμός… Εγώ πάντως σαν νέος στην Θήβα πέρασα λίγο πιό δύσκολα, απότι περνάω στην Κύπρο, λόγω κυρίως τις 1ης και 2ης μέρας κατάταξης και της παρέλασης, χωρίς και πάλι να έιναι κάτι το ιδιαίτερα τραγικό. 3.1 μς πήγαινε αν θυμάμαι καλά…
Τεσπά οπως έχουμε ξαναπεί έιναι που έιναι ο καθένας και πως το αντιλαμβάνεται ο ίδιος…

αντε, 2 κ σημερα για να φυγουμε με αδεια…:smiley: πως κ πως την περιμενω…

σημερα ειχα υπηρεσια μαγειρια, μια ωρα δουλεια-πεντε ωρες καθησι… ακουσα ολοκληρα τα welcome to my nightmare, quadrophenia, the final frontier κ ενα best of απο journey… τρελος συνδιασμος…8)

Ποιους μήνες μπορεί κάποιος να καταταχτεί στο στρατό?

Οι ΕΣΣΟ μπαινουν Φεβρουαριο,Μαιο,Αυγουστο,Νοεμβριο,συνηθως στα μεσα του μηνα.

Για να πας στην ΕΣΣΟ που θες πρεπει να διακοψεις την αναβολη σου μεχρι 3 μηνες πριν την εναρξη της,πχ για να πας Νοεμβριο πρεπει να εχεις κοψει αναβολη μεχρι τελη Ιουλιου.

Σκατά τα μούτρα τους!Πριν μπω ακόμα και κάνουν τη ζωή δύσκολη:evil::evil::evil::x:x:x

Δεν παίζει με κάποιο τρόπο να μπω κάπου μεταξύ Νοεμβρίου και Φλεβάρη εε? Βασικά πλέον ΕΣΣΟ υπάρχουν μόνο για στρατό, όχι ναυτικό και αεροπορία σωστά?

Ευχαριστώ Θέριε.

Oχι ειναι στανταρ οι μηνες που μπαινεις. Αυγουστος που μπηκα κι εγω, πιστευω ειναι η καλυτερη εποχη για να μπεις. Περνας καλοκαιρακι πριν μπεις, και μετα απολυεσαι πριν το επομενο καλοκαιρι. Βεβαια αν πας σε κανενα εβρο θα σε βρουνε κατεψυγμενο. Ευτυχως εγω πηγα Κυπρο που μεχρι τον Δεκεμβρη ηταν σαν καλοκαιρι εκει οποτε δεν εχω νιωσει χειμωνα ακομα.

Eγω εφαγα ψωλοκρυο περσι Κυπρο… αυτη η υγρασια με πεθανε… το -1 φαινοταν -15 !

Αν και πιστευω οτι καλυτερα ειναι Νοεμβρη. Εχεις τελειωσει το καλοκαιρακι σου, δε φευγεις κακην κακως μεσα στο αυγουστο με τη τρελη ζεστη, και πιανεις φυσικα και ολες τις εορταστικεσ αδειες! Και τελειωνεις αρχες Αυγουστου και φευγεις καπακια διακοπες και το ξεχνας σε χρονο ΔΤ

Ναι η υγρασια δεν παλευεται. Βγαινω για σκοπια και ο δρομος ειναι υγρος λες και εχει βρεξει, μονο και μονο απο την υγρασια. Ακομη και οταν δεν κανει κρυο, σε κανει να παγωνεις γαμω.
Ειδικα το καλοκαιρι η υγρασια μπορει να γινει ανυποφορη. Σκοτωνεις σκνηπακι και κολλαει πανω σου ξερω γω :stuck_out_tongue:

Νοέμβρη 2008 - Απρίλη 2009.

Εμείς είχαμε 1ο, 3ο, και 4ο νούμερο, 2ο έκανε το υγειονομικό.
Είναι ακόμα διοικητής στο ΛΔΒ ο Καλτσάς ή έφυγε?

λοιπον, θα παρουσιαστω στη μοναδα ([B]καβ[/B]υ[B]λι[/B] ορεστιαδος) στις 21 γεναρη… παιζει να μου δωσουν φοιτητικη για την εξεταστικη μιας κ θα ειμαι νεος εκει??
αλλοι μου λενε ναι αλλοι οχι, οχι οτι με νοιαζει κ πολυ για τα μαθηματα, εξ’αλλου ειναι για το δευτερο κυκλο σπουδων αλλα η αδεια τοτε μετραει…

Παντα εξαρταται απο τον Διοικητη… συνηθως δινουν η την κολανε σε καποιο γκρουπακι αδειας. Αν κ τωρα με το που πας να φυγεις δε ξερω… δε το συνηθιζουν .

ελπιζω μονο στο οτι ειμαστε μεγαλη σειρα κ λογικα θα βγαινουν ευκολα οι υπηρεσιες…
την προσπαθεια θα την κανω παντως…

μαλακια παντως που δεν εχει καμια καλη συναυλια τοτε να παω, μονο accept που δε μ’αρεσουν εχει…:?

φοιτητική στο κέντρο δεν ξέρω…ίσως μετά την ορκωμοσία,και όπως λέει και ο eviL εξαρτάται και από τον Διοικητη

*ποιες υπηρεσίες ρε συ?
στο κέντρο θα μείνεις 25 μέρες με άδειες κιόλας και τις μισές+ δεν θα έχεις όπλο…οπότε δεν έχει νοημα να λες δεν θα έχεις υπηρεσίες…μετά είναι το θεμα που θα πας μετάθεση…το κέντρο δεν είναι κάτι…

Στην Καβύλη είναι η 3η Μ/Κ ταξιαρχία.Τι σώμα είσαι?Γενικά εκεί έχουν κόσμο φαντάζομαι λόγω του ταξιάρχου οπότε όλα είναι πιθανά.Φυσικά τα πάντα όπως ειπώθηκε ήδη εξαρτώνται από τον διοικητή σου

Όπως είναι πιθανό να σε στείλουν σε κανένα φυλάκιο και να μη το κουνήσεις από κει για κανά μήνα… :stuck_out_tongue:

Επίσης μπορεί να πας για επιπλέον εκπαίδευση όταν φτάσεις εκεί (για κανά μήνα πάλι - έτσι συνέβη σε γνωστό μου)
Μη βασίζεσαι ότι είστε μεγάλη σειρά… Αν και όπως είπε ο αποπάνω λόγω ταξιαρχίας μπορεί να αλλάζει λίγο το πράγμα…

Λιγο αργα δε σε στελνουν σε μοναδα? :-k
Για φοιτητικη αδεια, δε νομιζω να υπαρχει προβλημα. Και που μολις θα εχεις φτασει τι εγινε? Εμας οι νεοι μας ειχαν 5 μερες αδεια πριν ερθουν στη μοναδα μας στην Κυπρο, και με το που ηρθαν πηραν 6 μερες αδεια (γιορτων) και καπακι μετα εβδομαδα προσαρμογης.
Ε αμα ειναι για τα μαθηματα σου (και καλα :p) δε νομιζω να μη σου δωσουνε.