Nαι γιατι την αδεια εορτων την παιρνεις ετσι κ αλλιως με εντολη, οπως κ την βδομαδα προσαρμογης, ενω τη φοιτητικη αμα γουσταρει ο Διοικας
Πω ρε φιλε… περυσι τετοια εποχη πηγαινα και εγω εκει. Ποσο κ@βλ*νω στην σκεψη οτι ξεμπερδεψα με αυτα τα σκατα…:!:
Δεν ξερω σε ποιο σωμα εισαι, αλλα αν εισαι του πυροβολικου και ειναι ο ιδιος διοικητης εκει, φοιτητικη δεν προκειται να παρεις. Ειναι πολυ ζορικο στρατοπεδο. Πεζικο, πυροβολικο τρωνε γ@μησι, οι υπολοιπες ειδικοτητες οχι τοσο. Ευτυχως οσο ημουν εκει, ειχε κοσμο και μας πηγαν καλα οι υπηρεσιες και δεν ειχαμε εμπλοκη, πραγμα πολυ σημαντικο γιατι ανα 2 μερες ριχναμε κανα καλο υπνο. Γενικα ομως ξεχνα το αραλικι εκει και την λουφα, απο το πρωι μεχρι το απογευματινο καλεσμα για εξοδουχους θα σας εχουν στο τρεξιμο. 5-6 κιλα εχασα εκει, απο την ταλαιπωρια και απο το γεγονος οτι πολλες φορες την ωρα του φαγητου, προσπαθουσα να ριχνω καμμια ξαπλα απο την κουραση και τελικως την εβγαζα με κρουασαν κτλ
Οταν ηρθε η μεταθεση 8μηνου για Αθηνα, ενοιωσα να απολυομαι μετα την εμπειρια της Καβυλης και ας καθισα λιγο εκει (2,5 μηνες περιπου)
Κουραγια mate, και παρε ισοθερμικα, καλτσες κτλ γιατι τα βραδια στην σκοπια χτυπαει κατι -10 και παγωνει η μυξα σου
Γενικά πάει σαν νόμος.Όπου πάει καλά η υπηρεσία παίζει τέντωμα.Και όπου υπάρχουν ταξίαρχοι/συνταγματάρχες παίζουν και καμπάνες.Βέβαια ελπίζω ο τωρινός ταξίαρχος να μην είναι τόσο κάφρος σαν τον περσινό.Όταν έφυγε αυτός ήμουν ακόμα Ορεστιάδα και είχαν στηθεί πανηγύρια.
Εκεί που ήμουν εγώ οι υπηρεσίες ήταν χάλια και καλό ύπνο δεν είδα.Αλλά επικρατούσε χαλαρότητα στην πειθαρχία.Σε έσκιζαν στη σκοπιά αλλά δεν ήθελαν να είναι η μπότα καθρέπτης
Εγώ 3 μήνες Ορεστιάδα δεν είδα φοιτητική ούτε για δείγμα.Δεν βγαίναν οι υπηρεσίες και έλεγαν στους 8μηνους πως θα την πάρουμε εκεί που θα πάμε μετά.Μου έφαγαν στην ουσία και την τιμητική του ταξιάρχου για τα κάλαντα.Από τις 3 μέρες πήρα μόνο 2 ,αντί για τα οδηπορικά που κανόνικά είχα δικαίωμα ,οπότε μου την έφαγαν και με τον νόμο
υκοα ειμαι (υπαξιωματικος κινησης-οδηγος αυτοκινητου)… κ 8μηνος αλλα δε νομιζω να κατσω τοσο πολυ πανω, μεχρι 16 μαρτη θα ειμαι καλαματα… (ελπιζω κ σε κατι καλυτερο για αθηνα λογω σχολης)…
καταλαβα, να ξεχασω το 1-3 που με παει εδω…
*εχω ορκιστει ρε σεις, σε κεντρο εκπαιδευσης ειμαι, κεεμ σπαρτη…
ε στο κατω κατω θα παροσπαθησω να την παρω τη δευτερη βδομαδα της εξεταστικης…να εχω κλεισει 10 μερες εκει…
κεεμ ζωαρα <3
ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩΛΟΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΟΜΩΣ.
Πες μου οτι ειναι ακομα εκει Τζαφαλιας,Γιατροπουλος,Αδαμοπουλος και πρωτιστως ο μεγιστος ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΛΥΚΟΣ.
Επισης,αφου εισαι ΥΚΟΑ,που κολλαει η Καλαματα?
ο λυκος νομιζω ειναι στο αλλο ταγμα, τους αλλους δεν τους ξερω…
ειμαι 8μηνος κ θα γυρισω κοντα στη μονιμη κατοικια ρε… το πολυ μεχρι τις 16 μαρτη…
*εντιτ: καλη ειναι σπαρτη μωρε,2 δρομοι πολη… γιατι τη βριζεις???
θεος ο Λυκος,δεν επαιρνε χαμπαρι τιποτα,ολα ηταν μπουρδελο γυρω του και αυτος ηταν ευτυχισμενος.
Αμα ειναι ακομα ταξιαρχος ο πουτανασγιος ο θεοφυλατος ομως,τραβα του ενα ΚΛΩΤΣΙΔΙ.
Η Σπαρτη ειναι κωλοπολη,βαρετη και με μαλακες κατοικους.
Χαχα φιλαράκι ειναι τώρα Σπάρτη μάγειρας κ μου ειπε οτι Θεοφιλάτος έφυγε.Τυχεροι!Ακόμα Θυμάμαι αναφορές κέντρου να χώνει 10ήμερες για πλάκα.Ο Λύκος ειναι ακόμα εκεί,έγινε κ αντισυνταγματάρχης!Τωρα για Γιατροπουλο κ αλλους νέους που είχα κ γω Διμοιρίτες μαλλον έφυγαν όλοι.Ο Φραγκογιός ξέρω σίγουρα ότι πήγε Ρόδο αν τον είχες προλάβει!
Koλητος μου ειναι εκει μαγειρας τωρα… Κ. Στεργιου ! αν τον ξερεις ! ζωαρα κανει
Kαι εγω 8μηνος οδηγος αυτοκινητου ημουν. Καλη ειδικοτητα γιατι οταν στις εκπαιδευσεις ειδικοτητας οι αλλοι εβαζαν κρανη, επαιρναν οπλο και ετρεχαν για μαλακιες, εμεις καναμε σχολειο οδηγησης και καθαριζαμε κανα οχημα. Στις γενικες εκπαιδευσεις βεβαιως, τον πουλο ολοι μαζι (βολες, πορειες κτλ)
Το 1-3 ω ναι, ξεχασε το:D. Παντως μια και εισαι 8μηνος, δεν αξιζει να απογοητευθεις για τπτ. Εγω με το που πηγα εκει, μετα απο μια εβδομαδα αναρτηθηκαν οι μεταθεσεις και ηξερα οτι Μαρτιο την κανω για Αθηνα και το πηρα αποφαση οτι θα φαω αγγουρι μεν μεχρι να ερθει η μεταθεση, αλλα τα βασανα θα ειχαν κοντινη ημερομηνια ληξης, οποτε κυλησε πιο ευκολα ο καιρος.
Τελευταιες μερες, πριν φυγεις με μεταθεση γραφτους επιδεικτικα στα αρχιδια σου για το οτιδηποτε… πιο πριν καλυτερα οχι…
Για Φραγκογιο και Δημητριαδη ξερω,ειχαμε καλη σχεση,με Δημητριαδη ειχαμε βγει καμια 15αρια ατομα την τελευταια βδομαδα πριν φυγουμε για μεταθεση.
309 ησουν?Τι ειδικοτητα ειχες?
307 μάγειρας με πτυχίο!!7 μιση βδομάδες ΚΨΜ.Την σιχάθηκα όσο δεν πάει την Σπάρτη κ το ΚΕΕΜ.
Ολοι τη σιχαινονται τη Σπαρτη απ’οσο ξερω. Ολοι οι μαγειρες μου λενε οτι Σπαρτη και Γυθειο ειναι απο τα πιο γτπ στρατοπεδα που μπορεις να πας. Απο τους μαγειρες της 312 και 311 που εχω μιλησει μεχρι τωρα, κανενας δεν περασε καλα εκει.
Το κεεμ ειναι ζωαρα για ολους πλην των μαγειρων απ οτι εχω καταλαβει,ειδικα αφου φυγουν οι οδηγοι και ξεμεινουν 200-250 ατομα για ολες τις υπηρεσιες του στρατοπεδου.Τοτε τους γαμανε καλα.
Γυθειο ρε ολοι οσοι πηγαν στη σειρα μου περασαν γαματα,ειχαν λιγες υπηρεσιες και ηταν μια χαρα οι αξιωματικοι απ οτι λεγανε.
Αλλα η πολη ειναι για τον πεο κυριολεκτικα.Και οι κατοικοι φερονται στους φανταρους σαν ζωα,ενω η πολη κερδιζει παρα πολλα απο αυτους.
H αληθεια ειναι οτι με τοσα ζωντοβολα που εχει μεσα ο στρατος, δεν εχουν καθολου αδικο οι κατοικοι των πολεων των κεντρων (ή και των μοναδων) να τους φερονται σα ζωα. Στη Θηβα που ημουν, ολες οι κοπελες ξερανε και δε βγαινανε οταν ειχαν οι φανταροι εξοδο.
Να βλεπεις τωρα μπουλουκια 10αδες απο ουγκανους και καγκουρες να χαλανε τον κοσμο και να πειραζουν οτι θυληκο βλεπουν μεχρι εκει που πιανει το ματι τους (μιλαμε για περιστατικα να φωναζουν σε κοπελες 16χρονες σε αποσταση 100 μετρα ε…) και συχνα να προκαλουν και φασαριες…
Nα τα βαλουν με τον ΕΣ που κραταει νεα παλικαρια αμπαρωμενα να τα τρωει η μαλακια.
Μου φαινεται λες και περασε 10ετια παντως. Πλακα εχει να τα θυμαμαι τωρα. Τοτε οχι τοσο.
Mυτιληνη που σπουδαζα ητανε στανταρ οι καφετεριες των φανταρων, αλλα νταξ και εγω τα περασα και καταλαβα.
Αλλα ωραρια εχουν οι φοιτητες ομως και αλλα οι φανταροι…
Ναμαστε τωρα Αγια Ναπα και να φεβγουμε στις 8.30 , και να ξερουμε οτι σε 2 ωρουλες θα γινεται της π*υτανας εκει… αααχ
Κωλε… η μονη μαλακια με την ΕΣΣΟ μου ειναι οτι δεν προλαβαινω καλοκαιρι στην Αγια Ναπα.
το συζητουσαμε παλιοτερα,για αντιρρησιες και για εξαγορα μετα το 35ο ετος.ο μπουλης κανει αλλαγες.