Xοαχ! Στα γενεθλια μου μπαινεις. Αντε καλη… στρατοδρομια.
thnxs μαν
θελω μετα να παω καντηλαναφτης στην εκκλησια στο Λυκαβυτο, μπορω?
ή στο πολεμικο μουσειο
ή σε κατι παρεμφερες
ΜΠΟΡΩ?
Αυτό. Θα με κεράσω ένα εξτρά ποτό για πάρτη σου
εμενα κανεις δεν θα με κερασει ουτε κλαψει=/
Θα κλαίμε από μέσα μας, ο βαθύς ο πόνος είναι σιωπηλός
Πωπώ έχω ακούσει ότι στο 537 γαμάνε στα καψώνια τους οπαδούς της Μαντ-σίχαμα Γιουνάιτεντ :!:
μαλακες δεν ειναι αστειο, πετσο-συναξη τριγυρω χωριων βλεπω ΑΚΑ οτιναναι κοσμοςΧ10
Και εγώ 7/02 παρουσιάζομαι!!!
Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μηχανικού (ΚΕΜΧ) (ΝΑΥΠΛΙΟ).
Έχετε επιλεγεί Μηχανικό.
Ξερει κανείς τι παίζει?? Ξέρει κανείς αν υπάρχει μονάδα στις Σέρρες;;
Μηχανικο ειναι απ’τα καλα σωματα. Δεν θα σου βγαλουν την πιστη. Κοντα στις Σερρες εχει μερικα στρατοπεδα. Στην Ασσυρο εχει μεγαλη μοναδα που ειναι πολυ κοντα στις Σερρες και νομιζω οτι εχει και λοχο μηχανικων. Ψαξου στο thiteia.org, το φορουμ του εχει της Παναγιας τα ματια και τα μπουτια μη σου πω.
Οκ…ευχαριστώ:D
ετσι αγορια μου… ελατε να παλιωνουμε εμεις σιγα-σιγα…
αντε ρε, με το καλο…
εντιτ: κ απο οτι ακουσα η σειρα σας ειναι μεγαλυτερη ακομα κ απο τη δικη μας οποτε θα ειναι πολυ χαλαρα…
Καλα μη το δενετε κομπο οτι θα ειναι τοσο χαλαρα και θα εχει αρκετο κοσμο. Υπαρχουν παρα πολλες μοναδες που περιμενουν πως και πως να επανδρωθουν. Μου ελεγε ο λοχαγος μου για στρατοπεδα στην Ελλαδα που δεν εχουν καν σκοπιες και φυλασσονται μονο απο περιπολα… Και εμεις οταν ακουσαμε οτι οι νεοι της 313 που μας ερχονταν ηταν πολλα ατομα, κωλοχαρηκαμε, αλλα τελικα τα τετοια μας πηραμε. Βεβαια εγω ειμαι και στην Κυπρο που παιρνουν στανταρ ατομα, αλλα απ’οτι ακουω και στην Ελλαδα δεν αλλαξαν πολλα. Ακομα εμπλοκη εχουν σε πολλα στρατοπεδα. Η μεγαλυτερη εμπλοκη που εχω φαει στην Κυπρο ειναι 6 μεσα. Το καλυτερο μου, μια-μια
6 μέσα λέει…θα αυτοκτονήσω…
Φαντασου ε… “εμπλοκη”. Σκατα εμπλοκη. Εδω ο φιλος μου ειχε κατσει 32 μερες μεσα.
Αλλα ναι για μας, “εμπλοκη” πιανοτανε.
kill-kiss (πολυκαστρο)6 μήνες , το καλύτερο ήταν 16 μέσα…μεχρι 25-27
λαγός εβρου 5 μήνες, εγγεγραμμένοι φαντάροι στο τάγμα 250+, πραγματική παρουσία 5(ναι 5 λέει.!!!)
μόνο με ώρες έβγαινες 1 φορά τον μήνα… (εγώ βγήκα στο σύνολο 4:?)
91 και σημερα λεω εγω και τα ακουω να ερχονται:D
Έλα ρε! Κι εγώ το ίδιο ακριβώς, 7 του μηνός Ναύπλιο
πολυμπριζο και οι δυο σας?
Xμμμμ εδώ πέρα πως δεν έχω ποστάρει;;; :-k:-k
Καλά όλα αυτά για μηχανικό, υγειονομικό, κλπ κλπ αλλά αν δεν πάτε σε καμιά Μονάδα Επιστράτευσης ζωάρα δε κάνετε!!! 8) 8)
ή απλα φοιτητες πολυτεχνικης σχολης.
καλα αν καθεσαι και τις μετρας απο το 3μηνο,σωθηκες.φτασε στις 50 και μετα,τζαμπα χαιρεσαι τωρα.