Στράτευση και στρατός

Oταν σπαει ο 100αρα ομως ειναι αλλιως!

Εεεε όντως είναι ωραίο feeling απο 3ψήφιο να πηγαίνεις σε 2ψήφιο! :smiley:

καλα ναι αυτα τα λεγαμε μεταξυ μας για να χαιρομαστε,αλλα οταν σκεφτομασταν σε μηνες ποσο ειναι 100 μερες,ξενερωναμε :Ρ

hmmmm true! Οι πιο δύσκολες πάντως ήταν οι τελευταίες 10-15 μέρες (τουλάχιστον έτσι άκουγα γιατί είχα 20 μέρες άδεια απολύσεως και γύρισα για 2 μέρες έτσι για το χαβαλέ) :smiley: :smiley:

και δεν σου τις χαρισαν?

Εεεε αν ήθελα έφευγα άνετα αλλά είχε τρελό χαβαλέ!!! 2 μέρες πίναμε! :smiley: :smiley:

αυτα ειναι:wink:

Ωραία…θα τα πούμε εκεί δλδ:p:p

Γτ το λες αυτό;;; :-s:-s [SPOILER]:–:--:–[/SPOILER]

κανουμε την παπια εεε!:slight_smile:
καλα μη νομιζεις και εγω ειμαι υλικοπολεμιτης:)

Υλικο πολεμου λεει. Θα πηδηχτω απ’το παραθυρο.

ρεε…εσύ είσαι χειρότερος από μένα:p:p

ΡΕ, ας πει κανεις παλαιουρας:

Καταρχας το χαρτι μου γραφει ΠΕΖΙΚΟ ΥΕΑ…i guess το ΥΕΑ το αναφερει επειδη εχω πτυχια κτλ? Αν θελω να παω δοκιμος δλδ και μαλακιες? Προφανως δεν υποχρεουμε να παω τιποτα αμα δε θελω ετσι?
Επιπλεον, το στρατοπεδο του Ρεθυμνου ειναι εδω και κατι μηνες 547 Α/Μ ΤΠ, αερομεταφερομενο ταγμα πεζικου…ΔΕΝ φανταζομαι τιποτα καφριλες με ελικοπτερα και αρχιδιες, ραμπο εκπαιδευσεις κτλ ε?

Σπαω λιγο @@ αλλα δεν ξερω τη τυφλα μου με στρατα και μλκιες και ακομα δεν εχω μιλησει με παρεα/γονεις κτλ που εχουν 5 γνωσεις να μου πουν τι παιζει, οπωτε ρωταω και δω…

YEA θα κοπείς ηθελημένα στα αθλήματα.

Όσο για το στρατόπεδο, το πολύ πολύ να σε βάζουν να σκουπίζεις κάνα ελικόπτερο. :lol:

οκοκ, θενκς, για τα αθληματα μου το’παν και αλλοι οτι πας λαου λαου και αυτο…
Επισης οκ για στρατοπεδο, φανταζομαι ειδικοτητα μετα θα ειναι το πιο σημαντικο για το τι θα κανω-και που θα παω…

Τί ανησυχείς, αφού θα σαι στο Ρέθυμνο. ΚΩΛΟΒΥΣΜΑ :!:

καλα μαλακας εισαι, 20-30 μερες θα κανω εκπαιδευση εκει, σιγα το βυζμα…μετα ειναι το γαμησι!

Το χα ξεχάσει αυτό για την εκπαίδευση.
Κερδίζεις το benefit of the doubt :!:

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι οι πεζικάριοι (και οι πυροβολικάριοι ίσως σε κάποιες μονάδες) κάνουν κομματάκι περισσότερη εκπαίδευση από τους υπόλοιπους που απλώς γίνονται οι παρατρεχάμενοι της εκάστοτε μονάδας.

Για μετά το κέντρο, για μένα νησί και πάλι νησί, μπορεί να υπάρχει λιγότερος κόσμος και να παίζει εμπλοκή συχνότερα αλλά είναι πιο ανθρώπινες γενικά οι συνθήκες σε σχέση με Έβρο, τουλάχιστον απ’ όσα μου εξιστορούσαν οι περισσότεροι φαντάροι της σειράς μου.

Νταξ, και γω νησι προτιμω σιγουρα παρα Ευρους, κρυα κτλ, ουτως ή αλλως εμεις απο Κρητη συνηθως σε τιποτα Ροδους, Κω και Μυτηληνες καταληγουμε…η εκπαιδευση δεν με ανησυχει, πιο πολυ με νοιαζει μετα αν οντως παω σε καποιο ανθρωπινο μερος+ μην παιχτει καμια στραβη(δεν ξερω δλδ και το λεω, ειναι ψαρακας και δεν εχω απολυτως καμια υποψια τι ειναι ο στρατος κτλ) και με στειλουν σε κανα περιεργο που δεν γουσταρω(πχ δοκιμος, ειδ. δυναμεις και μλκιες)-αν και κατι τετοιο μαλλον δεν παιζει αποτι καταλαβα…

Κατι αλλο, περι ευζονων και προεδρικης φρουρας τι παιζει? Απλα το ειδα τυχαια στο νετ πριν λιγο και ξερωγω ειμαι και ψηλος, μηπως αν μου κατσει θα ειναι καλυτερα(Αθηνα κτλ, απο εκπαιδευση δεν ξερω βσκ τι γινεται, εχω ακουσει τα χειροτερα)…(παιζει να ρωταω και μαλακιαρες με αφελεια παιδιου, αλλα πραγματικα δεν ξερω τιποτα:p)

Για Δόκιμος και Ε.Δ. αν δεν επιλέξεις δεν πας κατά 99%. Πρέπει να είσαι πολύ άτυχος. Επειδή εισαι ψηλός υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για Στρατονομία ή Προεδρική Φρουρά! Αν δεν δηλώσεις το πιο πιθανό είναι να μην πας αλλά αν δεν συμπληρωθούν οι απαιτώμενες αιτήσεις ίσως πάρουν και παραπάνω άτομα.

Για Στρατονομία στην αρχή είναι λίγο δύσκολο με την εκπαίδευση κλπ κλπ αλλά μετά ζωάρα. Βολτούλες και δε συμμαζεύται. Προεδρική Φρουρά που ήταν ένας φίλος μου πριν 1,5 χρόνο λέει ότι πέρασε μια χαρά!

Τώρα αυτές είναι οι πληροφορίες πάνω κάτω που έχω μαζέψει. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβείς!