προεδρική φρουρά έχω ακούσει για γαμήσι, μόνο αυτό
Για προεδρικη φρουρα εχω ακουσει οτι δεν πολυπαλευεται,σε εχουν τεντα.Και ντυνεσαι και καρναβαλι να πουμε.
Λογω υψους και στρατομπατσος μπορεις να δηλωσεις,αλλα εγω δεν θα ψηνομουν,ρουφιανιλικι μου κανει.
Εκει εχει 2 μηνες ψιλοζορικη εκπαιδευση αλλα μετα πας σπιτι σου και εισαι χαλαρος απ’οσο εχω ακουσει.
ΥΕΑ με το ζορι δεν υπαρχει περιπτωση να πας,και να σε βαλουν να δοκιμαστεις στα αγωνισματα,απλα περπατα.
Να βλέπεις τι γίνεται;;; Ο καθένας μας έχει και μια διαφορετική ιστορία! Αν δεν να το διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια δεν βρίσκεις άκρη
Eγω δε χρειαστηκε καν να κανω αθληματα. Ειχα ενδειξη ΥΕΑ, με ρωτησε μια μουν@ρα εκει αν θελω να παω ΥΕΑ, της ειπα οχι, και τελος. Αλλα και να σε βαλουνε, κανεις αυτο και τελειωσες.
Τωρα για τα υπολοιπα, ο Εβρος ειναι λιγο παρεξηγημενη μεταθεση. Ολοι προσπαθουν να τον αποφυγουν αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα εκει τα πραματα. Απο τους κολλητους μου ο ενας πηγε Λεσβο (οκ λιγο γαμησι για νησι) και ο αλλος Εβρο, και ο 2ος περασε ΠΟΛΥ καλυτερα. Η μαλακια με τον Εβρο ειναι το ψωλοκρυο και το οτι στις εξοδους σου, το καλυτερο μερος για να βγεις θα ειναι κανενα ξεχασμενο χωριο στου διαολου τον κωλο που το κεντρο της διασκεδασης του θα ειναι κανενας καφενες. Απο υπηρεσιες παντως, απ’οτι εχω ακουσει τους παει αρκετα καλα εκει πανω. Ειδικα τωρα με τις μεγαλες σειρες.
Εγω απ’την πλευρα μου θα σου προτεινα να δηλωσεις για Κυπρο. Ακουγεται λιγο “ασε ρε που θα παω εκει” στην αρχη, αλλα πραγματικα δε το μετανιωσα καθολου. Μπορει να εισαι μακρυα αλλα και αν πας Εβρο θα εισαι μακρυα. Και στην Κυπρο παιρνεις και 250 ευρω παραπανω και βγαινεις και σε μεγαλες πολεις τιγκα στις γκομενες. Οκ μπορει να πεσεις σε κανενα περιεργο στρατοπεδο (οι πεζικαριοι νομιζω πανε στο Συνταγμα που ειναι αρκετα προβλεπε, αλλα βγαινουν εξοδο καθε μερα σχεδον και το στρατοπεδο τους ειναι σαν ξενοδοχειο), αλλα γενικα οι συνθηκες εκει σε θεμα εγκαταστασεων, φαγητου κλπ ειναι ΠΟΛΥ καλυτερες απο τις περισσοτερες μοναδες της ελλαδας.
για Κυπρο και γω τα εχω ακουσει, εχω 2 φιλους που υπηρετησαν εκει αλλα ναι, η αληθεια ειναι οτι και γω το βλεπω οτι ειναι μακρυα κτλ, μαλακια μου μαλλον οπωε λες αλλα οπως μου λενε κι αλλοι αλλα δεν:(, μετα απο εμπειρια εξωτερικου ενα χρονο, ακομα και στη ροδο μου φανταζει Αυστραλια…
αν μου καθοταν να επιλεξω που θα παω θα διαλεγα οτι πιο κοντινο σε Αθηνα λογω αισθηματος…
Προεδρικη φρουρα κτλ ειδα οτι και ειναι Αθηνα και ειναι και καλες ωρες, πρωινα και μεσημερι τσιρκο και μετα εξω…απλα ηθελα να δω αν η εκπαιδευση ειναι τοσο πουτσα οσο λενε οι περισσοτεροι…
θενκς για τις απαντησεις παιδες, θα σπαω συστηματικα @@ εδω τις επομενες μερες, feel free to contribute again:D
(ειμαι και γω γαματος, ακομα δεν παρουσιαστικα και κοιταω πως θα ερθω αθηνα κοντα λες και ειναι ευκολο ή διαλεγω εγω:p)
Oποιος παει Κυπροο - Συνταγμα, θα δει παντως και την φωτο μου στο ΚΨΜ Mε το τιτλο " τοφαγες νεο ! "
Σε νιωθω… Ειναι δυσκολη κατασταση αμα εχεις και αισθημα. Εγω ευτυχως single μπηκα οποτε στα τετοια μου. Γλυτωνεις πολλα σε ψυχολογικο τομεα. Ουτε γκρινιες, ουτε ανησυχιες. ουτε μηνυματα στις 3 το πρωι οταν πρεπει να ξυπνησεις στις 4 για περιπολο…
Τωρα εσυ… καλο κουραγιο μαν
P.S: Evil τι σου κανανε ρε και σε εχουν tagged στο ΚΨΜ ετσι?
θελουν ακτινογραφια λενε στο χαρτι, αλλα ενας φιλος μου ειπε να μην κραταω, ωστε μετα να βγω πριν φυγω απο το κεντρο για ακτινογραφια στο πλησιεστερο στρατιωτικο νοσοκομειο/ηρακλειο μαλλον δλδ…ισχυει?
Εγώ λέω όχι, γιατί είναι τεράστια ταλαιπωρία. Για Ηράκλειο δεν ξέρω, αλλά εγώ που ήμουν Καλαμάτα, έκανα τη μαλακία και δήλωσα ότι είχα κάνει μια εγχείρηση πριν 12 χρόνια και με έστειλαν την επομένη Αθήνα, αφού ξύπνησα στις 5 το πρωί και γαμήθηκα στα πέρα δώθε στο 401 για 4 ώρες, όντας εντελώς κουρέλι, για να τελειώσω.
Άσε που έτσι θα χάσεις την πρώτη μέρα που μαθαίνουν στρώσιμο κρεβατιών και τέτοια και μετά θα μοιάζεις ξέμπαρκος και θα τρέχεις να προλάβεις να μάθεις για να μην στην πουν.
Τώρα αν Ηράκλειο έχει στρατιωτικό νοσοκομείο, ίσως είναι πιο χαλαρά και ίσως αξίζει τελικά να την κάνεις.
Νομίζω πως έχει δίκιο ο Keyser. Καλύτερα τις πρώτες μέρες να κάνεις ότι κάνουν και οι υπόλοιποι ώστε να μην είσαι πουθενά “ριγμένος” ή πίσω αν γίνει κάτι!!
οκ, i guess you are right, θα παω πρωι να τελειωνω και με αυτη τη μαλακια…
E ναι… για να γλυτώσεις 3-4 ώρες; Ε κλάιν. Σιγά το κέρδος!!!
Εγώ πάντως δεν πήγα ακτινογραφία ποτέ, παρά μόνο αυτή που χρειάστηκε για την απόλυση :!:
Επίσης μια χαρά χαβαλές στο 401 τη μέρα που πήγαμε για εξετάσεις.
Σε κάποια φάση, στη διάρκεια της εκπαιδευσης, έρχονται απεσταλμένοι από τα ειδικά σώματα για να μαζέψουν κόσμο. Αν δε θες να πας, δεν πας. Για προεδρική φρουρά που ξέρω συγκεκριμένα, θα πρέπει να είσαι Ι1 και πάνω από 1.85(που απ΄ό,τι θυμάμαι από το μπάσκετ είσαι:p). Πρόσεξε όμως μια λεπτομέρια. Αν δε θες με τίποτα να πας, μην πας ούτε στην ενημέρωση που θα κάνει ο τύπος που θα έρθει. Εγώ έτσι την πάτησα. Έγραψα το όνομα μου και ενώ δήλωσα ότι δε θέλω να πάω, βγήκα τυφεκιοφόρος (παρότι διαβιβαστής #-o ). Μετά από 4 μήνες πήρα μετάθεση για προεδρική φρουρά που δε μπορούσα να αλλάξω με τίποτα. Η εκπαίδευση ήταν πολύ σκληρή και ακόμα και αν κοπείς δεν επιστρέφεις στη μονάδα σου αλλά πας Χαιδάρι.
χμ, ωραιος, θενκς, δεν ειμαι ψημενος για ζορικες εκπαιδευσεις και κολπα οπωτε δεν θα ασχοληθω πιθανοτατα αλλα καλο ειναι να ξερω τι παιζει γενικα…την εβγαλες την εκπαιδευση? ειναι τοσο ζορι δλδ οσο μου λενε οι περισσοτεροι ε? απο προνομια ομως μετα-εξοδους κτλ κτλ?
Η εκπαίδευση ήταν 1 μήνας και κάτι. Έξοδος κάθε μέρα σε αυτό το διάστημα είτε το μεσημέρι είτε το απόγευμα 2 φορές την εβδομάδα εκτός από 4 θαλαμοφύλακες. Όλο το πρωί σε έλιωναν όμως ακόμα και πριν το πρωινό. Πολλές οπλοασκήσεις και ασκήσεις ακινησίας και αντοχής σε τουρίστες που θα έρθουν να σου πουν μαλακίες για να κουνηθείς ή να γελάσεις.Η εκπάιδευση γίνεται από 6 παλιούς(2 σειρές πριν) με επιβλέποντες 2 αξιωματικούς( οι αποίοι δε σκαμπάζουν και πολλά γιατί βρέθηκαν εκεί είτε με βύσμα είτε κατά τύχη). Το κακό είναι ότι οι εκπαιδευτές κατα κανόνα ήταν βασιλικότεροι του βασιλέως. Εγώ την έβγαλα την εκπαίδευση πιο πολύ από πείσμα αν και σοκαρίστικα λίγο στην αρχή γιατί δεν είχα καμία ιδέα για το τι παίζει. όπως σου είπα τυχαία πήγα. Ο αξιωματικός είχε υποσχεθεί ότι θα πάνε μόνο όσοι δηλώσουν ναι.
edit: οι έξοδοι πάνε ανάλογα πόσοι έχουν μείνει να κάνουν υπηρεσίες. Αν τραυματιστεί το ζευγάρι σου, δεν βγαίνεις ούτε εσυ για υπηρεσία και κάνεις θαλαμοφυλίκι.
Τότε βέβαια ήταν ένας χρόνος. Τώρα με το 9μηνο δεν ξέρω αν έχει μειωθεί ο χρόνος στη φρουρά ή στην αρχική μονάδα…
αρκετα χαρντκορ μου κανει το αποπανω για τα νευρα μου αλλα θα δουμε(βασιλικοι, ωραιοτατα :roll ενω ταυτοχρονα τον παιζει: )…anyway,θενκς a lot μαν:D
Πόση μυωπία έχεις;
Edit: Στο λέω, γιατί αν έχεις μεγάλη μυωπία θα πάρεις Ι2 οπότε λογικά γλυτώνεις από φρουρά.
Μλκ λουπέν σε καταλάβαμε, θες προεδρική φρουρά για νάσαι Αθήνα και να βγαίνεις κάθε μέρα με το γκομενάκι αλλά δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Διότι όντας προεδρική φρουρά, θάρχονται οι τουρίστριες να σου αφήνουν τα τηλ. σε χαρτάκι μέσα στις τσέπες σου και συ δεν θα μπορείς να κουνηθείς. Και το γκομενάκι (το νόμιμο) θα τα βλέπει αυτά από μακριά και θα έχεις κρεβατομουρμούρα ενώ θες να κοιμηθείς μιας και θα ξυπνάς στις 5.30-6 το πρωί (στην καλύτερη) και ως γνωστόν αν μια γυναίκα βάλει κάτι στο κεφάλι δεν της το βγάζεις με τίποτα οπότε και κερατάς θα βγεις από την όλη ιστορία και δαρμένος.
Ξανασκέψου το :!:
ρε πούστη μου…πολύ καλός κόσμος φεύγει…