Στράτευση και στρατός

καλά και εσύ συγκρίνεις τον Έβρο με “το νησί που δε θέλει ποτέ να πάει φαντάρος”-aka Λήμνος.:stuck_out_tongue:

εγώ πάντως προτιμούσα νησί παρά Έβρο γιαυτό και είχα δηλώσει Μυτιλήνη παραμεθόριο.

έντιτ: μαλακία μου διάβασα Λήμνος στο πόστ σου:p8)

εε, κανα τριαρι + αστιγματισμο και στα 2 ματια:-k

πο, με γαμησε απαλα το αποπανω

Προβληματιζομαι

Μαλακίες :stuck_out_tongue:

Εγώ ήμουν I2, έχω 5+ μυωπία και η μόνη διαφορά είναι οτι δεν μπορούσα να γίνω οδηγός (για κάποιο μυστήριο λόγο). Κατά τα άλλα κανονικά, και όπλο και φρουρά και ασκήσεις.

Προεδρική Φρουρά εννοεί.
Θέλει Ι1 όπως και οι στρατονόμοι.

Sorry τότε, δεν το διάβασα αυτό.

ψαρονέφρι Λουπιν άμα πας Προεδρική, ορκίζομαι να σου μπαστακώνωμαι Σύνταγμα να σου λέω ΜΑΛΑΚΙΕΣ κι εσύ να μην μπορείς να γελάσεις. :twisted:

Κατά τ’άλλα με 3 μυωπία δεν πας οδηγός σίγουρα, και βασικά όσο λιγότερες ευθύνες μαζέψεις, τόσο το καλύτερο. Μην τολμήσεις να δηλώσεις πως ξέρεις από υπολογιστές, ίντερνετ, ζωγραφική, οικοδομή, πλέξιμο κλπ. γιατί θα την ΠΟΥΤΣΙΣΕΙΣ μπιγκ τάιμ και δε λέει. Χίλιες φορές σκοπάνθρωπος. :smiley:

…και εγω σκέφτομαι να έρθω να βγάλω μια φωτογραφία όλοι μαζί…εγώ, εσύ, και το αφισετο από το rambo ΙΙ

Quoted For Truth και κανείς δε σου εξασφαλίζει ότι δε θα είσαι και σκοπάνθρωπος ταυτόχρονα. Το μόνο καλό που μου έβγαλε η ενασχόληση μου με τα γραφεία είναι ότι όταν ήμουνα μέσα την περίοδο των εορτών, είχα πιει όλα τα ποτά που είχαν φέρει για το διοικητή μου και έπνιξα τον πόνο μου.

Καλά δεν είναι και στανταράκι αυτό. Εγώ 10 μήνες ήμουν γραφιάς (αν και Ι1) και έκανα ζωάρα! Είναι τι θα κάτσει!!!

Σκατόβυσμα detected.

κατσε ρε, μου εχουν πει οτι οπου ακουσω για πισια, καλλιγραφιες κτλ να χωνομαι γτ παιζει να μπω σε γραφειο.Τσου?

Οσο για το πρωτο, μεχρι να φτασει η σειρα σου στην ουρα των ατομων που με εχουν απειλησει το ιδιο, θα εχω ηδη απολυθει:p

Εεεε ναι ήμουν βύσμα αλλά για 2η μετάθεση. Γραφείο έτυχε και μπήκα! :stuck_out_tongue:

ισχύει…αλλά δεν γλυτώνεις αυτόματα την σκοπιά

Παίζει, αλλά υπάρχουν γραφεία και γραφεία, και χωρίς βύσμα μάλλον θα βρεθείς να διαχειρίζεσαι όλη την αλληλογραφία του στρατοπέδου με windows 98 και θα βλαστημάς. Και εννοείται μετά σκοπετάκι κανονικά.

Κατά τ’άλλα, καλλιγραφίες/καλλιτεχνίες ΜΑΚΡΥΑ, 99% σε οδηγούν αγκαλιά με ασβέστη-στοκο-σπάτουλα να βάφεις τοίχους, μιας και αυτό είναι το κοντινότερο στρατιωτικό πράμα σε “τέχνη”.

Lupin, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, διότι απολύθηκα το 99 και δεν γνωρίζω τι επικρατεί στα στρατά την σήμερον ημέρα, αλλά φαντάζομαι ελάχιστα θα έχουν αλλάξει.
Οπότε ότι σου είπε ο bleedin. Και όχι μόνο από πισιά και ίντερνετ και λαδομπογιές, αλλά γενικά ΔΕΝ ξέρεις από τίποτα. Ούτε να γράφεις το όνομα σου, ούτε πόσο κάνει 3χ3. Τίποτα δεν ξέρεις. Θα παριστάνεις το στόκο, το γκαζμά, τον άχρηστο ακαμάτη. Και φυσικά όχι προθυμίες.
Σκοπιά; Σκοπιά. Μια χαρά είναι η σκοπιά. Έτσι και σε “πάρουν” για τον πολυμήχανο μαστροχαλαστή της μονάδας, την έχεις γαμήσει.
Είχα έναν τύπο ο οποίος πρέσβευε το αντίθετο δόγμα. Έλεγε ότι ήξερε, όχι μόνο αυτά που ήξερε, αλλά και εκείνα για τα οποία είχε πλήρη άγνοια. Βρήκε το διάολο του κανονικά. Έτρεχε παντού. Και η σκοπιά σκοπιά στο καπάκι.
Γι’ αυτό σου λέω: Ένα μόνο ξέρεις, ότι δεν ξέρεις τίποτα. (Ο Σώκρατες επιβεβαιώνεται στον ελληνικό στρατό 100%).

Στο κεντρο αμα εισαι γραφιας και εχει πολυ κοσμο δεν θα κανεις τιποτα,οποτε εγω θα σου συμβουλευα να βαλεις οτι σχεση εχεις με υπολογιστες(απο σχετικη σχολη μεχρι ECDL).Εμενα με ειχαν παρει λογω σχολης και μετα τον 1ο μηνα που φυγανε καποιοι λογω ειδικοτητων ψαχναμε καινουριους με βαση το αν ειχαν σπουδασει πληροφορικη και αν ηξεραν απο word/excel(ecdl δηλαδη).

Σε μοναδα γραφιας σημαινει και γραφειο και σκοπια/θαλαμοφυλικι,αλλα απ οσο εχω ακουσει οσοι ειναι επιλοχαδικο και βγαζουν υπηρεσιες τα βολευουν μια χαρα με τον αρχιμαλακα εεε αρχιλοχια εννοω.

Για τα υπολοιπα,λεγε σε ολα οχι,ειδικα αν ρωτησουν για χορτοκοπτικο.

Στη Σπαρτη μας ρωτουσαν και αν ξερουμε απο ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ.
3-4 ειπαν ναι και ο διοικητης τους εβαλε να κοβουν ξυλα.

και στις 2 μεταθέσεις ήμουν γραφέας και δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε.Εξαρτάται πάντα ποιος θα είναι ο αξιωματικός του γραφείου σου.Εγώ έπεσε και στις 2 μεταθέσεις μου σε κυριλέ ανθρώπους οπότε μια χαρά.Σίγουρα το γραφείο είναι μιας μορφής χωσίματος αλλά με γλίτωσε από πολλές αγγαρίες και ασκήσεις ενώ βοηθούσε να περνάει και ο χρόνος πιο εύκολα.Άσε που αν είσαι εντάξει θα σε προσέχουν και τα στελέχη

:lol::lol::lol:
Πολύ σωστός!Στον στρατό θα πρέπει να περνάς όσο πιο πολύ μπορείς απαρατήρητος!

εγώ πάντως ξέρω πως στον στρατό το πιο πολύ γέλιο πέφτει πάντα στο διοικητήριο.Οπότε γραφέας FTW:D

λοιπον, δευτερη μερα στον εβρο… μετα το χτεσινοβραδυνο σοκ που εβρεχε κ ηταν χαλια η μοναδα μπορω να πω οτι σημερα τα ειδα πιο χαλαρα τα πραγματα… οι υπηρεσιες ειναι 1 μεσα 3 εξω αλλα εχει κατι εποπ που στα πρηζουν κανονικα…
το κακο ειναι οτι πρεπει να εισαι πολυ προσεγμενος για στρωσιμο κρεβατιου-ξυρισμα-καθαρισμο οπλου γιατι πεφτουν για πλακα 4 μερες κρατηση…

αντε να συνηθισω τωρα, καλομαθα στη σπαρτη που σηκωνομουν κατα τις 7.30 απο το κρεβατι κ τα σκ κατα τις 8.30… τωρα εχει επιθεωρηση κρεβατιου 10 λεπτα μετα το εγερτηριο…

αντε να περασει ο εναμισης μηνας κ να γυριζω σιγα-σιγα…:wink: