Στράτευση και στρατός

Εεεε θέμα συνήθειας χαλαρά! Σε μια-δυο βδομάδες το πολύ θα είσαι μια χαρά! Όσο για τα επόπια;;; ΚΛΑΙΝ

Παρατηρώ γενικά ότι ο καθένας τείνει να ανάγει τις προσωπικές τους εμπειριές σε γενικότητα.

Στο στρατό όλα καθορίζονται από την εκάστοτε μονάδα. Και όλοι οι αξιωματικοί έχουν τα κουμπιά τους, από τον διοικητή μέχρι τον τελευταίο ΕΠΟΠ. Θέλει παρατηρητικότητα και έξυπνη τακτική.

Το βασικότερο όλων όμως είναι να κάνεις καλή ομάδα με τους υπόλοιπους φαντάρους (τους περισσότερους τουλάχιστον) να συνεννοείστε και να απομονώνετε τους ηλίθιους που παίρνουν στο λαιμό τους ολόκληρη τη μονάδα με τις μαλακίες τους.

well said

80 και σημερα.σπαει και το 8:D

να ρωτήσω.
Μπορώ να εξουσιοδοτήσω κάποιον τρίτο, ώστε να πάει να κάνει για μένα άρση της αναβολής?

κι αν εισαι εσυ ο ηλιθιος τι κανεις???:lol:

παραλιγο να φαω κρατηση επειδη μιλουσα στο κινητο μες το θαλαμο…wtf
ειναι κακο να καλομαθαινεις στο στρατο… καλαματα κ σπαρτη ηταν κολεγια…

3 χιλιομετρα απο τα συνορα ειμαι ρε πουστη, σημερα το εμαθα…:stuck_out_tongue:

και που εισαι ακριβως;:slight_smile:

502 καβυλι ορεστιαδος… αν βγαλεις την πινεζα θα το δεις…:stuck_out_tongue:

εγω ημουν κουφοβουνο διδυμοτειχου:)

@ Lupin, για το ΥΕΑ ούτε καν χρειάζεται να κοπείς στα αθλήματα για να μην σε πάρουν. Θα σε ρωτήσουν αν θες να πας κ εσύ απλώς θα αρνηθείς. (τουλάχιστον σε εμάς έτσι έγινε).

Κουράγιο Dr Love!
Ξέρεις μια άλλη πινέζα που λέγεται Πλάτη;
Ε από κει γυρίζει επιτέλους το παλικάρι μου :yahoo:

[SPOILER](επομένως υπολογίζω ότι θα με χάσετε κάμποσες μέρες απ’το φόρουμ :lol:)[/SPOILER]

Δεν γνωρίζω, πες μας τις προσωπικές σου εμπειρίες. :roll:

:lol:… πληρωμενη απαντηση, κ αναμενομενη…

χτες καταλαβα απο πρωτο χερι τι θα πει “το πλοιο της αγαπης” στο στρατο… κ χωρις να μας δωσουν γαντια παρακαλω… ευτυχως ειχα κατι δικα μου για το κρυο τα οποια πεταξα μετα… οποιος ξερει καταλαβαινει…:dizzy:

μια φορα είμουν love boat και περίμενα όλο το πρωί στο κψμ μέχρι να έρθει. Ευτυχώς δεν ήρθε ποτέ.

επί 1 βδομάδα κάθε μέρα πήγαινα love boat στην μυτιλήνη…

μονο 2 φορες μου ετυχε οταν ημουν στον εβρο:)

Για σκουπίδια μιλάτε?Εμείς δεν είχαμε τέτοια κόλπα.Έρχονταν δημοτική σκουπιδιάρα αλλά μετά έπαιζε φτιάρισμα

λοιπον ηρθε η πολυποθητη μεταθεση κ εφυγα απο εβρο, παω στο ταγμα γες… λογικα στο λοχο μεταφορων λογω ειδικοτητας (υκοα)… επειδη δεν ξερω να οδηγω στην αθηνα καθολου κ γενικα δεν εχω κ τρελη εμπειρια απο οδηγηση παιζει αν τους το πω να μη με βαλουν οδηγω διοικητη κτλ??? με εχει φαει το αγχος…

Συνηθως δοικητη πανε οι παλιοι και καλα, εκτος κ αν εχουν αδεια.
Εννοειτε πως αμα τους πεις κατι τετοιο θα το σκεφτουνε, οποτε απλα περιμενε λιγο την εκπαιδευση, και το αναφερεις στον υπευθυνο του Ορχου