Στράτευση και στρατός

τα πολυ βυσματα πανε οδηγοι διοικητη μωρε,ποιοι καλοι.

ντοκτορ,πες το βυσμα σου να μη σε βαλει οδηγο διοικητη.

Πα λιοι
Το καλο ειναι οτι μπορει να τον πετυχεις σε καμια καλη μερα και να σου δωσει καμια τιμητικη, αλλα οπως και να το κανεις μπλεκεισ με Διοικα…

α το και καλα το ειδα ως καλοι :Ρ

παλι,συνηθως πανε συστημενοι και ειναι προσωπικοι σωφερ του διοικητη,ενας γνωστος μου τον πηγαινε με το δικο του αμαξι μαλιστα,αλλα του πληρωνε τις βενζινες.δεν τον χαλασε βεβαια,καθε μερα εξω ηταν,αλλα ο αλλος τον εβαζε να πηγαινει να παιρνει και τα παιδια του απο το σχολειο.

Στην τελική ευθεία. Πακετάρω Ξυλούρη και Manowar \m/

\m/

χτες περασα δισκογραφια bathory και σημερα danzig και κατι χαρντκορ ψαραντωνιες

εσω ετοιμος!

Καλή δύναμη

Μπαινω και εγω αυριο… 8)

[SPOILER]γαμω τον στρατο τους![/SPOILER]

Ante paides kalo kouragio se aytous pou mpainoun avrio. Mia malakia einai, tha perasei. Parte to stin plaka. Oti kai na paixtei ekei mesa, se 9 mines tha lete sta @@ mou.

Emena irthe i metathesi mou gia otan fygw apo Kypro. Me stelnoun stin ASDYS (Anwtati Stratiwtiki Dioikisi Ypostiriksis Stratou) sto Goudi. To thema einai pote tha epanapatristoume.
An kserei kaneis tipota gia to stratopedo as pei. Oxi oti paizei kai megalo rolo mias kai kamia vdomada ypologizw na perasw ekei mesa prin parw to xarti… alla etsi apo periergeia.

θα περάσει γρήγορα παιδιά

μουχαχα θα πηξετε ψαρουκλες

καλη θητεια ψαρακες…!!! :D:D

Nodi & Lupin άντε γερά, θα περάσει γρήγορα αυτή η μαλακία και θα είστε και πάλι πολίτες να αλωνίζετε σε συναυλίες και τα σχετικά. Να θυμόσαστε ότι στο στρατό συμφέρει να το παίζεις μαλάκας/αδαής/άχρηστος/ανάπηρος και όχι έξυπνος/σχετικός/χρήσιμος/αθλητικός.
Προσοχή σε κάθε λογής “φίλους” και σε όσους καραβανάδες/μόνιμους σας το παίζουν ή φαίνονται στην αρχή φιλικοί προς τους φαντάρους. Οι στρατιωτικοί που πραγματικά θα σας υπολογίζουν μπορεί να σας τρέξουν λίγο, μπορεί να σας ρίξουν και καμιά πεντάρα αν κάνετε καμιά βλακεία, αλλά όταν έχετε σοβαρό πρόβλημα θα είναι δίπλα σας!

Α, ρε ψάρακες, 9 μήνες μόνο. Τι να πουμε δηλαδή κι εμείς που κάναμε 18μηνο…#-o

μην ξεχναμε και το μανο. αλλα απο οτιε γραψε εφοδιαστηκε με manowar,… :slight_smile:

Θα ρωτησω κανεναν απο τη σειρα μου που πηγε εκει να σου πω εμπειριες.
Εγω μετα τη Κυπρο ειχα παει Χαιδαρι, σχολη ΔΒ.

Αντε με το καλο οι νεοι…ΝΑ ΠΗΞΕΤΕ ΠΑΤΟΨΑΡΑ!

καλως τα νεουδια.καλη θητεια ψαρουκλες:)

[SPOILER]67 και σημερα.ειναι πολλες;δεν νομιζω![/SPOILER]

Καλη θητεία στους συμφορουμίτες!

Μακάρι βέβαια να συναντήσετε καμιά τέτοια

ή

Βεβαια,ετσι ειναι ολες οι εποπινες στον ελληνικο στρατο.
Και εκτος απο μουναρες με διψα για πουτσο κτλ κτλ,ειναι πανω απ’ολα ακομπλεξαριστες και φερονται εξαιρετικα στους φανταρους.Αγαπες μου εσεις.

Καριολες.

Eχει κατι εποπινες τουμπανες, που ανναρωτιεσαι τι κανουν εκει…
Αλλα μαλλον θαταν η εμπλοκη…

Χαχαχαχαχα και τώρα θυμήθηκα ένα σκηνικό… με είχαν στείλει από Χαϊδάρι στο Γουδή να πάρω κάτι έγγραφα για τη μονάδα (ναι ήμουν και ταχυδρόμος για ένα διάστημα :D) και σε έναν διάδρομο με συναντάει μια εποπίνα (μοντέλο, 100+) με έναν πάκο αφίσες και μόλις με βλέπει, σταματάει λίγο, πετάει “Γίνε ΕΠΟΠ!” μου δίνει μια αφίσα, και συνεχίζει το δρόμο της… Κρατήθηκα να μην πέσω κάτω από τα γέλια :lol: