αυτη θα την ειχαν προσλαβει απο κανα πρακτορειο μοντελων για να πουλανε μουρη
και στο εξωτερικο δεν βρισκεις τετοιες στο στρατο
Ποια Ana Hickmann;;;;
Επιλοχίας Ελένη Καρασαρίδου λέγεται και είναι στο 646 στην Κομοτηνή. Ήμουν γραφέας της. Φουλ ερωτευμένη με την πάρτη μου!!!
Έτσι μια μαλακία να πούμε να πάει καλά η μέρα
Αν παρουσιάστηκε κανένας στα Γιαννενα να μιλήσει.Θα μου πεις που θα βρει τώρα Internet…Είπα άμα…Είμαι μάγειρας στο 625! :? :? :?
το πρωι εχει ομιχλη απο την λιμνη??? :lol::lol: με το κρυο πως την παλευεις??
Είμαι έξω με αναρρωτική άρα μάλλον όχι καλά…:lol:
Τώρα 2-3 μέρες δεν έκανε κρύο,καλά ήταν.Και από ομίχλη τίποτα,ακόμα τουλάχιστον.
την μερα που παρουσιαστηκα ειχε -16 και δεν εβλεπες μπροστα σου…
ρε μλκ το 625 ειναι οπως μπαινεις στα γιαννενα:γιατι ερχομαι συχνα στα γιαννενα με δρομολογιο μεταφεροντας πυρομαχικα!
οχι αυτο αειναι το βελισσαριο που λες. το 625 ειναι στο περαμα, ειναι προς τον παλιο δρομο προς θεσαλονικη,κοζανη, μετσοβο κτλ…
3 πτησεις με σινουκ και χιουι-ιπταμενη κατσαρολα- και το wanna be μια-μια που και καλα μας παει, δεν αντισταθμιζουν το ΓΑΜΗΣΙ που τρωμε καθημερινα και την ελλειψη υπνου(προχτες κοιμηθηκα 5 ωρες-σπαστες παντα- ολη μερα και ηταν λες και κοιμηθηκα για μηνα)…οποιος στην επομενη εσσο χτυπησει ρεθυμνο και παιζει να κατσει κιολας μετα, ας μεινει μακρια απο ενα εκ των πιο μαυρων στρατοπεδων στη πιατσα…
ελα μωρε κατσε να μπει η νεα εσσο και μετα θα στε καλυτερα,μην τρελαινεσαι
οι ηδη 6 μηνες φανταροι -ειναι και σχετικα λιγοι και ψιλογνωστοι απο ηρακλεια,ρεθυμνα κτλ οπωτε ψιλοαξιοπιστοι- μου λενε πως την πουτσα π τρωμε τωρα την τρωνε και αυτοι 6 μηνες σερι…+η επομενη εσσο ειναι η τελευταια γτ μετα γινεται ταγμα αερομεταφερομενων, οπωτε η εκπαιδευση σκληραινει…γμστ…
σημερα
[ol]
[li]ξυπνημα-φρουρα-πρωινο-γυαλισμα/κρεβατια/τουαλετες-επιθεωρηση απο 6.30 μεχρι 7.30[/li][li]8 παρα 20 ταγματικη[/li][li]9 ειμαστε πεδιο βολης, αφου περναμε φαραγγι-γαμησι για να φτασουμε και φτυνουμε αιμα[/li][li]9 και κατι πεταει η πρωτη ομαδα[/li][li]11 εχουμε τελειωσει ολοι[/li][li]11.30κατι ειμαστε πισω[/li][li]12 παω περιπολο(αυπνος γτ η χθεσινη τριωρη βαρδια μου ηταν 3-6)[/li][li]με αλλαζουν με 50 λεπτα καθυστερυση επειδη ο γαμωσπιτος λοχαγος που ειναι αυδμ σημερα εβαλε φρουρα/ενημερωση πανω στην ωρα της αλλαγης[/li][li]αντι να βγω 3 οπως προβλεποταν, βγαινω 4 και 10[/li][/ol]
το χιντ: ειμαι, μετα απο ολα αυτα, αυπνος, ιδρωμενος, βρωμικος, με λιγο ακομα φουμο στη μουρη και μεσα στη μπιχλα επειδη απλα δεν προλαβα να πλυθω γτ τρεχω ολη μερα
ΔΕΝ μου δινει διανυκτερευση ηρακλειο, μονο εξοδο στο ρεθυμνο μεχρι 10
λιωνω σε νετ καφε μην εχοντας τι να κανω, μεσα στη μπιχλα μου και την νυστα μου…αμα γυρισω αρκετα νωρις, θα με χωσει σε καποια υπηρεσια
γαμησε ε?
το προγραμμα μου καθε μερα(αντε βγαλε τις πτησεις και βαλε εκπαιδευση) επι 2+ βδομαδες τωρα…and it remains the same για πολλους μηνες…
προχτες σχεδον λιποθυμησα σε ενα κρεβατι, 9 το βραδυ, μετα απο εξοδο που βγηκα για 3 ωρες κομματια…σκαει ενας δοκιμος και μου τη λεει-και καλα να περιμενω μεχρι 10.30 αναφορα και μετα υπνος…και ψυθιριζα κατι ‘αντε γαμησου και συ’ κτλ κτλ γραφικα, ηθελε να με βγαλει αναφερομενο, μου τα κλασε τλκ-βσκ ημουν dead και οι λοιποι του ειπαν αστον κτλ κτλ-…
ειδικοδυναμητικη εκπαιδευση/προγραμμα, αυτο ειναι το θεμα/προβλημα
γαμω το στρατο τους γαμω μεσα
:eek::eek:
Πωωωω, κουραγιο ρε…Τι να πεις
hold on in there lupin!!!
πες το ΠΟΥΣΤΟΝΕΟ το δοκιμο να παει να γαμηθει που θα πουλαει τρελα και σε φανταρους,μαλακιζμενο στρατοκαυλο πουστρακι.
πηγα ψυχολογο προχτες-παμε ολοι οι νεοι δλδ, και καλα να δει αν ειμαστε οκ κτλ κτλ, στανταρ διαδικασια με 2-3 χαζες ερωτησεις κτλ κτλ-.
και ξεκιναει και μου λεει,‘πως νιωθεις, ολα καλα εδω?’
του κανω ‘καλα ειναι, ξερωγω, λιγο τσιτα…’
‘ε’ μου λεει, ‘νταξ, εδω εχει λιγη πιεση αλλα ειναι καλα γιατι σας παει και καλα το προγραμμα με τις εξοδους’
και του κανω ‘μπα οχι, εγω δεν νιωθω πιεση’
‘ναι ε?’
Και του απανταω με ενα παρταλικο υφακι ‘απλα περιμενω να παρω σφαιρες για καμια βολη, να βουτηξω μερικες και μετα αμα μου τη βιδωσει να γαζωσω τους παντες εδω μεσα’(οκ, με ψιλοπροφορα κρητικη τα παραπανω και λιγες λεξεις διαφορετικες)
και μενει κοκκαλο ο γιατρος-πιο μικρος απο μενα κιολας:lol::lol::lol:
@
αποπανε, ναι ρε, κλαιν, οι δοκιμοι ειδικα σε μας-που εχουμε κατι ανθυ και λοχαγους πιο κομμαντα απο ραμπο-, ειναι και γτπ και δεν τους υπολογιζουν οι περισσοτεροι καν…6 μηνες παραπανω ο βλακας ο στρατοκαυλος θα μου τη πει κιολας, το αρχιδακι
:lol::lol:
Ρε Λουπιν, σε παραειδανε τρου? Μηπως εισαι ειδικοδυναμιτης και δεν το ξερεις? Θα σε στειλουν στο Αφγανισταν. WTF? Διαβαζω τετοιο χοντροχωσιμο και νομιζω οτι εγω εκανα θητεια στο Λουξεμβουργο…!
Τι να πω, κουραγιο και το φιδιαζειν εστιν φιλοσοφειν. Οσο λιγο τελοσπαντων μπορεις να φιδιασεις σε τετοιο μαυρο στρατοπεδο…
ΥΓ: Κατι τετοιους δοκιμους και υπαξιωματικους του κωλου να τους τρεχεις εσυ, οχι αυτοι εσενα. Παρ’τους τον αερα οσους μπορεις να μην σου πολυζαλιζουν τον ερωτα.
Tαχω ξανακουσει αυτα για το Ρεθυμνο.
υπομονη θα φυγεις απο κει, μετα θα ερθουν τα πουστονεα κ θα λελεψεις κ τελος
Πυροβολικο ωρε. Εχει μπει και η τριτη σειρα (τωρα πια στην Κυπρο αντι για 2 σειρες, ειναι 3 σειρες ταυτοχρονα οπως και στην Ελλαδα δηλαδη) καιεχουμε γινει φαντασματα.
Σημερα δε με επιασε αναφορα μοιρας γιατι ειπα οτι εχω κατι χαρτια να ετοιμασω για το Διοικα και καλα, στη φρουρα δεν πηγα γιατι ειπα οτι δεν ειχα προλαβει να φαω και βγηκα κωλυωμενος, στη σκοπια στην κεντρικη πυλη ειχαμε εναν αρχιφυλακα στελεχος αρχι-παρταλο και ειχαμε μουσικουλα… μονο που δε χορευαμε. Γενικα ειναι ολοι απασχολημενοι με τους νεους και το που θα μεινουν, μιας και φερανε 3η σειρα χωρις να εχουνε παραπανω χωρο (στο θαλαμο η κατασταση παει να γινει απελπιστικη με 25 ατομα) και εμας τους “αρχαιους” μας εχουν ολοι γραμμενους.
Εχτες ειπα και του λοχαγου μου οτι θα του βαλω την ξιφολογχη οσο παει στον κωλο και κατι αλλα ωραια… Φυσικα νομιζα οτι ηταν καποιος αλλος φανταρος αλλα για κανενα λεπτο τον εβριζα αβερτα μεχρι να καταλαβω ποιος ειναι και να παρω το -#O:) υφος. Ευτυχως ειμαι ο γραφεας του και με εχει μαθει 5 μηνες τωρα οποτε γελαγε. Επρεπε να το ηχογραφησω γαμωτο.
Λουπιν υπομονη ρε μποη. Εσυ τουλαχιστον ενιωσες κατι απο το Ride of the Valkyries πανω στο Huey :p. Eγω το μονο που χαρηκα ηταν η βολη με κατι σαπια σκουριασμενα βαρεα αυτοκινουμενα πυροβολα απο την εποχη του Βιετναμ.
Θα τα θυμασαι και θα γελας μετα.