Στράτευση και στρατός

25 και σημερα
11 μερες αδεια απολυσεως[SPOILER]για αρχη:D[/SPOILER]

lupin πες του δοκιμου θα τον καμπανιασω… αντε μην του δειξω το αστερι μου να τυφλωθει…:lol::lol:

Μην μασας ρε, θα περασει…

17 και σημερα:D[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ[/SIZE][/B] στη λελετζα[/SPOILER]

Άντε να τελειώνετε όσοι μπήκατε Αύγουστο…
Αμάν δηλαδή! Όλοι οι φίλοι μου τότε βρήκαν να μπουν;!;!

Τι είσαι Ρέθυμνο;;;
Έλα αγόρι μου εδώ και άσε τα net-cafe!!:D:D
Τώρα το είδα ε

Πω, τελευταιες 15 μερες και βαριεμαι να κανω το παραμικρο. Εριξα πανηγυρικο ακυρο σημερα στο λοχαγο που ηθελε να του βγαλω κατι εβδομαδιαια προγραμματα. Και το καλυτερο ειναι οτι δε μπορουν να μου κανουν και τιποτα.
Εχει μπει και η 314 και μας παει 3 εξω - 1 μεσα τους παλιους. Βαλε και τις διανυκτερευσεις που θα παρω με κατι αλλους φανταρους σε ξενοδοχειο στη Λεμεσο… Κοιμομαστε ολη μερα… Πραγματικα δεν ξερω τι μας κανουν μεσα στο στρατοπεδο. Ειμαστε κυριολεκτικα διακοσμητικοι… φαντασματα.
Βαριεμαι αφορητα. :frowning:

99 κ σημερα…:smiley:

αριθμος διψηφιος[SPOILER]πολιτης υποψηφιος[/SPOILER]
αριθμος μονος[SPOILER]πολιτης προσεχως[/SPOILER]

[SPOILER]7 και σημερα[/SPOILER][SPOILER][SIZE=“7”][B][B][SIZE=“7”]ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ,ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΚΛΕΣ[/SIZE][/B][/B][/SIZE][/SPOILER]

Απολυεται ο παλιος…

και θα χεζει καθιστος!

τους τελευταιους 5μιση μηνες καθιστος εχεζα:)

Aι Φορ η Αι Βυσμα ? :stuck_out_tongue:

Ι1 κανονικα και με το νομο:wink:

Παρατηρείς ότι το βύσμα part το άφησε ασχολίαστο :stuck_out_tongue:

SPOILER:):)[/SPOILER]

7,5 μήνες για εμένα.

9 και σήμερα; Ε αλουκάρδιε; :lol: :lol:

Μπαίνω το Μαίο Τρίπολη 11 ΣΠ πεζικό! Για πείτε τίποτα οι…γνώστες! :slight_smile:

σε αφηνω μεσα:)[SPOILER]3 και σημερα:D[/SPOILER]

ανάλογα το λόχο που θα πέσεις.όταν μπήκα εγώ ο 3ος έτρεχε πιο πολύ απ’όλους.γενικά είναι από τα πιό δύσκολα κέντρα.στα άλλα είναι πολύ πιο χαλαρά.

Παει σε καταθλιψη το ριξες το παιδι :stuck_out_tongue:

7 και σημερα! Σεισμος, σεισμος, επαναπατρισμος!
Διαλυομαι κυριολεκτικα. Εχω φτασει στο σημειο να χεζομαι και να βαριεμαι να συρθω (μιας και δεν προχωραω πλεον) μεχρι τιν τουαλετα.

Λουκα θα τα πουμε στη στερνη μας πτηση με C-130 :smiley: