δεν το κανα επίτηδες:p:p
2 και σημερα[SPOILER]τι αλλο να πω:)[/SPOILER]
[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΛΙΤΗΣ[/SIZE][/B]:D[/SPOILER][SPOILER]:D:D:D:D:D[/SPOILER]
Cheers :drunk::dance:
Ωραίος ρε τρελέ!!! Άντε τώρα που είναι και γιορτές βγάλε ΆΠΕΙΡΑ γούστα!!!
δεν προλαβαινω λεω!!!
No more στρατος λεμε…
30 μερες μενουν και σχεδον ολες ειναι αδεια. Αντε να με στειλουν και Ελλαδα να τελειωνω.
Καλος πολιτης ρε razor
thanks man αντε και εσυ καλος πολιτης:D
σας αφηνω εξω
δε σε χαλασε!:)[SPOILER]:p[/SPOILER]
καθολου
γιορτινη αδεια 8 μερες
Να φανε ολοι σκατα
δεν με πιανει τιποτα!
Με το που παταω ελλαδα την πεμπτη, παω απο τη νεα μου μοναδα και μου δινουν 10 μερες επαναπατρισμου + 8 εορταστικες + 1 που μας χρωσταγανε απο μαλακια τους. Απολυθηκα δηλαδη
Lupin βγαλ’το αχτι σου στο κοκορετσι
Λάδωσα τ’ οπλάκι μου και τους το 'δωσα να μου το προσέχουν.
Πρώτο γκρουπάκι ftw. Γλυτώνω και σκατόκαιρο (χθες κάναμε χαρκορ σκοπχιές με σκούφους και κασκόλ γαμώ τη πάρνηθα) και άθλιο νηστίσιμο μενού και έναν καμπανοδιοικητή που θα αναλάβει για αυτήν τη βδομάδα.
- ότι μ.τεταρτη μ. πεμπτη έχω κλεισμένο τραπέζι σε 2 ταβέρνες στη θάλασσα για χταπόδια, γαρίδες, μύδια, στρείδια κτλ.
λολ από την 313.
Σιγά μην σκιστεί το καλσόν μωρή κυρία, όπως θα έλεγε και ένας λοχαγός που ξέρω
Όσο και να λολάρει η 313, μεις φάγαμε χιόνι και πάγο στο Ναύπλιο. Και όσοι είναι από κείθε ξέρουν τι σημαίνει αυτό.
Ο καιρόc γαρ εγγύc όμως. Σύνδομα το πρόγραμμα θα λέει μενίδι/σκοπέτο-νέα μάκρη/παραλία και τούμπαλιν.
εσεις παλευετε για γκρουπακια του πασχα και εγω δεν τα εχω πλεον αναγκη:)
ναι αλλά δεν σε χάλασε που εμείς πήραμε γρουπάκια και Χριστουγέννων και Πάσχα που είναι ΑΓΡΑΦΗ
Μάνο πόσες σκοπιές έκανες στο Ναύπλιο ναούμ?
Έκανα κάμποσες, δε θυμάμαι πόσες, αλλά το θέμα είναι ότι τότε στα τελη Φλεβάρη/αρχές Μάρτη που 'χε χιονίσει στην Αθήνα και στο Ναύπλιο πετάγαμε τα ξυραφάκια στα σκουπίδια γιατί μας ξύριζε το κρύο, είχαμε και τη βαρβάτη εμπλοκή 4-1, 5-1.
4-1, 5-1, κρύο στο ναυπλιο…πάω να δέσω μια πέτρα στο λαιμό μου…