Χαχαχ. Ήταν 5-1 όμως με πρωί απογευμα εκπαίδευση. Σημαντικότατον. Και ξύπναγες το πρωί και το γήπεδο ποδοσφαίρου γυάλιζε γιατί είχε 2-3 πόντους πάγο.
Ενηγουεη, για πες καμιά ιστορία ωρέ. Πόσο χειρότερα σ’ έχουν πάει οι υπηρεσίες;
Χαχαχ. Ήταν 5-1 όμως με πρωί απογευμα εκπαίδευση. Σημαντικότατον. Και ξύπναγες το πρωί και το γήπεδο ποδοσφαίρου γυάλιζε γιατί είχε 2-3 πόντους πάγο.
Ενηγουεη, για πες καμιά ιστορία ωρέ. Πόσο χειρότερα σ’ έχουν πάει οι υπηρεσίες;
:-s σε εμένα πάει αυτό? (μάλλον οχι τώρα που ξαναδιαβάζω…αλλά ας πω τον καημό μου.!! :lol:/#-o)
στο kill-kiss το καλύτερο που έχω κάνει είναι 16-1 μέσα-έξω…
στον εβρο βγήκα 5 φορές σε 5 μήνες…2 φορές εξοδούχος ανάμεσα στα νούμερα, 2 φορές άδεια, και μια φορά απόλυση…
πως σου φαίνεται…?? [-X
*απλά έπεσα σε οτι χειρότερο γινοταν…
**οσο για κρύο, στον εβρο την εποχή που οι πάντες έκαναν το βράδυ 1 ωρα σκοπιά και ειχαν και δεύτερο για να μην πάθουν τίποτα εμείς κάναμε 2-2,5 ώρες
wow chrimson,16-1, αουτς…
νταξ,εμενα 3-1 το χειροτερο, αλλα για το τι κανουμε μεσα(σκοπιες/περιπολα-εχω 4 με 5 υπηρεσιες τη βδομαδα(8αωρα ε)-,εκπαιδευση καθε μερα φουλ και καθημερινη τεντα επιθεωρηση) νομιζω οτι κατι παραπανω απο 3-1 θα ηταν υπερβολη εκει…
αναμενω συνεχεια ΣΠΕ(Ρ)Μ μολις μπω παλι, κοινως εχω μαζεψει οτι γαζα/ιωδια/εμπλαστρα κτλ εχω βρει σπιτι σε μια τσαντα για καθημερινη χρηση/περιποιηση πληγων+ ελικοπτερα τελη του επομενου μηνα…
Γατάκια… μια εποχή στο Καστελόριζο 50 μέσα - 0 έξω (βασικά δεν είχε κανονικές εξόδους σχεδόν ποτέ εκεί, λόγω έλλειψης… προσωπικού, κάθε μέρα υπηρεσία). 2-3 φορές τη βδομάδα (ανάλογα και τι νούμερο σου τύχαινε), είχες 3-4 ωρίτσες έξοδο για καφέ στο λιμάνι. Απλά μετά χτυπάγαμε 10ήμερες άδειες για να ξελαμπικάρουμε σπίτια μας. Ευτυχώς δεν είχε κρύο όπως στον Έβρο :cold:
στον εβρο που βγήκα όλες και όλες 2 φορές έξω(ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ.!!), έτσι και είχαμε κανονική επιθεώρηση θα είχα αυτοπυρποληθεί…
ρε, τι καστελοριζο, αυτα ειναι τα καλα βυζματικα:p
psp,ps3,nova,γενια,μαλλια,labtops…??
αρκει να μην σκασει κανα ελικοπτερο με καμια απροειδοποιητη και πεσουν οι καμπανες συννεφο.
βεβαια θυμαμαι οταν ημουν ροδο σε υπηρεσια στο κεπικ, υπηρχε ενα θεματακι και η ζ-μακ των τουρκων ειχανε κανει κανονικη αποβιβαση κρατωντας τη σημαια τους στη νησο ρω (λιγο εξω απο καστελοριζο κι εχει ενα φυλακιο εκει), και να ειναι ολοι στο φυλακια σε επιφυλακη ε? δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο…
Lol ρε αυτα ειναι. Εμεις στην Κυπρο πηγαιναμε μια φορα σε ενα παρατηρητηριο ακριβως διπλα στην πρασσινη γραμμη και ο οδηγος εχασε το δρομο και μετα απο κανενα 10λεπτο καταλαβαμε οτι ειχαμε περασει την πρασσινη γραμμη και πηγαιναμε να περασουμε στα κατεχομενα. Γυρισαμε πισω εγκαιρα ευτυχως αλλα μετα απο 5 λεπτα σκασανε ελικοπτερα του ΟΗΕ και κανανε βολτες απο πανω μας.
Το χειροτερο που με εχει παει παντως ηταν 7-1. Δεν εχω παραπονο επεσα σε πολυ καλο στρατοπεδο. Καλες εγκαταστασεις, χαλαρες σχετικα επιθεωρησεις… αναλογα με τα κεφια του λοχαγου. Μεχρι και xbox με κερματοδεκτη οπου παιζαμε τουρνουα με τον καμμενο τον υποδιοικητη μας aka “πινω μπαφους και παιζω προ”, ειχαμε στο ΚΨΜ. Α, και τραπεζι μπιλιαρδου αλλα ελλειπαν μπαλες γαμω
Το Καστελόριζο το ανέφερα μόνο όσον αφορά την αναλογία υπηρεσίων-εξόδων. Γιατί κατά τα άλλα καλά ήταν… nova (αναγκαστικά σε όλο το νησί, γιατί δεν πιάνει τίποτα άλλο έτσι κι αλλιώς), μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, τάβλι (μέχρι και τουρνουά είχε οργανώσει ο υποδιοικητής τότε) κλπ. Εϊχε και 5x5 στο νησί και μια φορά τη βδομάδα κάποιοι παίζανε με τους ντόπιους ματσάκια.
Εμας το στρατοπεδο ειχε γηπεδο ακριβως διπλα του. Το συρματοπλεγμα το χωριζε μονο. Οποτε καθομασταν σκοπια στην πυλη και βλεπαμε τις ομαδες που επαιζαν αλλα ηταν αμπαλοι εντελως.
Τα Σαββατα που ειχαμε αθλοπαιδιες μας αμολαγαν και παιζαμε κι εμεις εκει και ξεδιναμε λιγο
Πωωωω εμάς ποτέ δεν μας άφηναν μη τυχόν και σπάσουμε τίποτα… #-o#-o
Τίποτα δεν θα συγκριθεί όμως με επικές μπασκετομαχίες στη 304 της ΣΕΤΤΗΛ.
Έπεφτε τόσο ξύλο που παίζει να ήταν χαλαρά η πιο σκληρή εκπαίδευση που είχα κάνει στον ΕΣ.
χαχα, καλα νασαι, εμεις εχουμε τουρνουα λοχων τωρα, 2ος-3ος-ΛΥΤ-ΛΔ και γινεται χαμος, στο μπασκετ τσακωθηκα πολλες φορες, πολυ ξυλο, ενω στη μπαλα προχτες ενα παιδι παραλιγο να σπασει το σαγονι του και εφυγε για στρατιωτικο νοσοκομειο χανια, παγωνοντας καθε ματς επ αοριστον…εκει βγαινουν ολα στη φορα, κουραση, νευρα, πιεση και γινονται πολυ σκληρα παιχνιδια…
[SPOILER][B][SIZE=“5”]ΣΕΙΣΜΟΣ![/SIZE][/B][/SPOILER]
[SPOILER][B][SIZE=“6”]ΣΕΙΣΜΟΣ!![/SIZE][/B][/SPOILER]
[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ!!!:vibrate:[/SIZE][/B][/SPOILER]
welcome back και καλος πολιτης:D
ερωτηση:
ειδικες αδειες ειναι οι: αγροτικη,αναρωτικη?
αλλο πραμα η φοιτητικη?
δλδ πχ εχω 11 μερες ακομα την κανονικη, μπορω να χωσω μια 12αρα μιας εκ των δυο ειδικων και μια 12αρα την φοιτητικη?
εχεις αν δικαιουσαι οτιδηποτε αλλα υπαρχει πιθανοτητα να μην παρεις και ολες τις μερες φοιτιτικης η αγροτικης αντιστοιχα.αναλογα στον διοικητη
O δικος μας εδινε αγροτικες και δεν εδινε φοιτητικες. Δηλαδη ελεος… Θα δωσεις στον αλλον για να παει να φυτεψει ντοματες που στο κατω κατω, στις περισσοτερες των περιπτωσεων ολο και καποιον θα εχουν στο χωραφι στη θεση του, και δε θα δωσουν σε ενα παιδι για να παει να δωσει μαθηματα…
Η 12αρα είναι μία. Μπορείς να πάρεις τις 3 μέρες ως φοιτητική, τις 5 ως προσωπική και τις 4 ως αγροτική. Ή όλες ως φοιτητική. Όπως και να 'χει η δωδεκάρα είναι μία.
Η ειδικη περιλαμβανει φοιτητικη ή αγροτικη και αναρρωτικη.Δεν προβλεπεται(αλλα φυσικα ειναι πιθανο,αναλογα το διοικητη) να παρεις και φοιτητικη και αγροτικη.
Φοιτητικες πολλοι μαλακες δεν δινουν,και ο κοσμος καταφευγει μεσω γνωστων κυριως στις αναρρωτικες.Εμεις ειχαμε 3 που καναν εγχειρηση κυστη κοκκυγος,που σημαινει κανα μηνα αναρρωτικη,αλλα αν δεν εχεις βυσμα τις εξτρα μερες τις υπηρετεις.Και εκτος αυτου,στην εγχειρηση αυτη σου ανοιγουν τον κωλο να πουμε.Μακρια.
Προσωπική εμπειρία;