Στράτευση και στρατός

ευτυχως οχι

Έχω έναν γνωστό Αμερικάνο,πρόσφατα πήρε ελληνική υπηκοότητα,ξέρει καμιά 10αριά λέξεις στα ελληνικά και έχει όραση με την οποία αδυνατεί μέχρι και να οδηγήσει.

Τον κάλεσαν τον Αύγουστο στρατό…

Τι θα κάνουν με την πάρτη του?

Πλάκα 8)

γιωτας με 3 μηνες θητεια μονο:)

Γιωτάς τι σημαίνει ακριβώς? Ι3?Ι4? Και αυτό κατ’επέκταση τι σημαίνει?

Μπορείς να ξέρεις σε τι πόστο θα τον βάλουν περίπου?

Ευχαριστώ!

απο την στιγμη που εχει καποιο προβλημα με την οραση σιγουρα δεν προκειται να παει για οδηγος και απο θεμα υπηρεσιων δεν νομιζω να κανει σκοπιες γιατι δεν θα βλεπει τπτ σε μακρινη αποσταση.αρα το πιο πιθανο να τον βγαλουν αοπλο.τι Ι θα εχει δεν ξερω.σιγουρα οχι Ι1

Με το θέμα της γλώσσας ξέρουμε τι παίζει?Το παιδί ξέρει μόνο να κάνει τις απλούστερες καθημερινές κουβέντες,ούτε τον όρκο δεν βλέπω να μπορεί να πει,ακόμα και να θέλει

τι να σου πω για αυτο!δεν ξερω.επειδη δεν υπαρχει λογικη στο στρατο μπορει να του πουν μαθε απταιστα ελληνικα σε λιγες μονο μερες:lol:

Χεχε,σωστό κι αυτό!!

Θενκς για τις πληροφορίες ντουντ!

no problemo amigo:)

Όσον αφορά την όραση, θα πάει Ι3 ή στην καλύτερη Ι4, όπως προείπαν και άλλοι. Σπάνια δίνεται Ι5 (δηλ. απαλλαγή από στρατό) λόγω όρασης, εκτός αν είναι σοβαρή περίπτωση ή έχει χοντρό βύσμα (βλ. διάφορους “καλλιτέχνες”…).
Όσον αφορά τη γλώσσα, είναι μεν ένα πρόβλημα, αλλά πως παίρνει κάποιος την ελληνική υπηκοότητα χωρίς να εξετάζεται στη γνώση γλώσσας κλπ (όπως π.χ. κάνουν στις ΗΠΑ). Αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα…

Μπαίνω αύριο Τρίπολη πεζικό! Μπάινει κανένας άλλος κατα εκεί? Aντε καλή θητεία να έχω…8)

Kαλη θητεια στους νεους !

καλη θητεια.δεν ειναι τπτ.απλα χασιμο χρονου[-X

Παιδιά καλή θητεία σε όσους μπαίνετε αυτές τις μέρες. Να προσέχετε πολύ την [B]υγεία [/B]σας και τα [B]νεύρα [/B]σας εκεί μέσα. Κατά τ’ άλλα μη φοβόσαστε τίποτα.

64 κσ… 2 μηνακια ακομα…8)

ειναι πολλες:p

Καλη θητεια φιλαρακι ημουνα και εγω εκει πριν αρκετα χρονια ομως στον πρωτο λοχο:D

5ος Λόχος! Μόλις γύρισα από την ορκωμοσία…! :slight_smile: 5 μερούλες τώρα αραλίκι…8)

5 ?:?