Στράτευση και στρατός

Τρίτη βράδυ μπαίνω…εσείς πόση άδεια είχατε πάρει?

ολοι 3μερες παιρναμε,και τις γραφανε τα μουνια.

…2,5 θα λεγα κιολας…άκου 5!!

ακριβως[-X

Ζωάρα ο στρατός. Ραητ ναου το φυλάκιο στην κεντρική πύλη όπου θα έπρεπε να κοιμόμουν είναι φρεσκοβαμμένο και ζέχνει οπότε τους παράτησα όλους και ξάπλωσα να κοιμηθώ στ’ αμάξι μου παρέα με το λαπτοπ. Η αυτονομία μας γαμάει λίγο αλλά την παλεύουμε.

Σωστος ο Μανος. Το αμαξι με ειχε σωσει στο στρατοπεδο στην Αθηνα. Μια φορα εκανα σκοπια εκει μεσα και μια φορα που ειχαμε εποπτη οτι να’ναι, εκανα περιπολο με το αμαξι. Πολυ γελιο.

45 κσ κ ακομα να ερθουν οι νεοι…[-X

καλα που βρισκεσαι εσυ και δεν εχουν ερθει οι 15αρηδες?:slight_smile:
τοσο ατυχος?:slight_smile:

Σε μας έρχονται σε 3 βδομάδες :slight_smile:

80 ατομα κρατησαμε 315 και την επομενη ακριβως στη στρατολογια το νουμερο εγινε 28(εκ των οποιων οσοι δεν προλαβαν, βαζουν βυζμα για να φυγουν τωρα, στο λοχο μου τουλαχιστον ξερω 2 ατομα)…anyone talked about μαυριλα?

αυριο σκηνακια
εχουμε σταξει
ω ποσο γαμιεσαι ελληνικε στρατε

Κράτα γερά ρε!

μας ηρθε τυπος 150 κιλα με τατου σπαρτιατη, δηλωμενος εθνικοσοσιαλιστης

δεν περιγραφω αλλο

περαστικα του πες του, αντε και με μπλουζακι καταδρομεων ή αλεξιπτωτιστων…

Make it look like an accident

χαχαχα…κανε ότι σου λέει ο από πάνω…

ασχετο…τωρα θυμήθηκα τραγουδιστή ΡΟΚ(λεεεμε τώρα) μπάντας να προσπαθεί να με πείσει ποσο σκουπίδια και ποσο κατώτερη μουσική είναι αυτό το heavy metal οταν ήμουν στον λαγο εβρου
τρίχες κατσαρές και [I]πρασινα αλογα[/I] δηλαδή

που ναι αυτοι οι 8μηνοι της 314? στο δρομο εχουν χαθει?

επιτρεπεται με 38κσ να μαζευω σκουπιδακια γυρω απο το κψμ? μη μιλησω για τις υπηρεσιες…

Άσχετο, αλλά τα κριτήρια για να κάνεις οχτάμηνο μήπως είναι για τον πέο. Στο λόχο μου 19χρονος χωρίς γονείς κάνει εννιάμηνο και πλουσιόπαιδο με bmw οχτάμηνο, επειδή είναι τρίτεκνη η οικογένειά του

Χωρις γονεις και κανει 9μηνο? Πως εγινε αυτο? Μηπως δηλωσε απο μονος του οτι θελει να κανει 9 μηνες? Γιατι ειχαμε κι εμεις εναν Ρωσσοποντιο που κανονικα εμενε Ρωσσια και δικαιουταν να κανει 3μηνο και μονος του πηγε και δηλωσε οτι ηθελε να κανει 9μηνο. Στρατοκαυλος φουλ ο τυπος.

Παιζει και να ειναι ο μικροτερος γιος της οικογενειας,σε τετοιες περιπτωσεις απ’οσο ξερω μονο ο μεγαλυτερος γιος εχει δικαιωμα μειωμενης θητειας.

όχι. νομίζω ότι απλά τους έχει χάσει πριν από τον προβλεπόμενο χρόνο και ο αδερφός του έχει πάει πρώτος στρατό (άσχετο αν οι γονείς τους ζούσαν τότε)